deer_152 ; sende hangi motor vardı ? Ben görmedim kanuni deer150
elinize saglık güzel bi gezi olmuş..
motoru sattıgım için gelemedim birdahaki sefer inşallah..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
resimler harika özlemişim sizleri ve senelerce çalıştığım şile'mi keşke yanınız'da olabilseydim.
katılan herkeze sonsuz selam sevgi inşallah bir dahaki sefere beraber olmak umuduyla.
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ekranı sallanmayan varmı daha sert kafa atıyım mı ?
Bulmiyim para seni alıcam o zama motosikleti
limanda soldan sayıp da daha sonra topluca bir kaç kare fotoğraf çekilmişdik,nerdeeeee........
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
arkadaşlar şöyle mini bi rapor tadında bişi yazsanız gezi ile ilgili, şurda buluştuk, ort şu hızda gittik, işte şu şu tür motorlar vardı, bölündük/bölünmedik, şu kadar süre sonra mola verdik, şu saatte köfteleri mideye indirdik ve döndük tadında bişiler... katılamayanlar için iyi olur, sonra aynı rotayı gezmek isteyen fazla tecrübesi olmayan arkadaşlar için özellikle mesela ben
gezin gezin sizi tatlı su motorcuları sizi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Gezi için IKEA otoparkında buluştuk. IKEA da ucuz ucuz güzel bi kahvaltı yapıp. Motosiklet tipine göre üç ayrı grup oluşturulup Şileye doğru yola çıkıldı.
Şile yolu üzerinde gözlemecilerin olduğu yerde ilk mola verildi ve tekrar gruplar halinde Şileye doğru haraket ettik. Şile limanında bütün gruplar buluştu. Yolda gruba dahil olanlar ve sonradan gelenler ile birlikte 30-35 motor Şile den 20km sonra Ağva yolu üzerinde Mola adında güzel bir yerde durup köfteleri götürdük.
Şile Ağva arasındaki yol orman içi virajlı ve çok keyifliydi.
Dönüş yolu serbestti herkes ayrı ayrı evinin yolunu tuttu.
ibrahim valla ben ne şansız adamım yaa kasımda çıktık geldik kış kasımda oldu istanbulu sel bastı kar dolu yağdı 5 gün boyunca sonra paso güneşli geçti... bu daha sizin bu kadar zaman içinde 2. geziniz ya
baksana bizim muğla başlığına her hafta sonu bir yerlere gidiyoz biz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)