arkadaşlar kimler geliyor bir liste yapalım.ayrıca son şekillenen program nedir kaçta nerede buluşulup haraket edeceğiz.
arkadaşlar kimler geliyor bir liste yapalım.ayrıca son şekillenen program nedir kaçta nerede buluşulup haraket edeceğiz.
İlk ben yazayım.Heheheheh.Süperdi... Dönüşte rüzgar beni biraz zorladı ama süperdi.Başta Levent abi katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ve en kısa zamanda tekrar beraber olmak dileği ile.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
şileye gelen tüm arkadaşlara teşekkürler. çok güzel bir gezi oldu
inşallah haftaya hava güzel olurda gene gideriz bir yerlere
resim çekenlerin atmasını bekliyoruz.
nerden devam edicez resimlere ? hani resimler
Güsel bi geziydi, katılan tüm arkadaslara teşekkürler Umarimki günes hep yüzümüze gülerde tekrarını yaparız ama daha uzun bi yolda
Evet sanırım pislik gelmiş.Sonra problemsiz gittik.Sorun yok.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
hani resimler nerdeeee
resim olmayan geziyi ben naapim
Motosiklet aşkına
arkadaşlar gezi süperdi.26 motor ikea dan hareket ettik daha sonra 3 tane daha katıldı toplam 31 kişiydik.fotoğraf ve video çekimi kapsamlı bir şekilde yapıldı.az soooonnnraaa
güzel bir gezi oldu katılımın fazla olmasıda ayrı bi güzel oldu bu mevsimde böyle hava bulupta kacıranlar düşünsün...
resimlerde yakında düşer ama ben anca yarın atabilirim...
Güzel bir gündü arkadaşlar...Köfteler de güzeldi havda güzeldi motorlarda güzeldi herşey güzeldi gelemeyen çok şey kaçırdı....
başka resim çeken yok mu
umarım koskoca geziden sadece bukadar resim yoktur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)