Duyurular Forumda dikkat edilmesi gereken noktalar :

+ Duyurular forumu moderasyone tabidir, gezi veya benzeri duyurularınız için başlık açabilirsiniz fakat yönetim başlığa onay vermedikçe konu yayına girmez. Başka bir forum bölümü altında duyuru yapmak yasakdır, MT üyelerini ilgilendiren ve motosiklet.net üzerinden duyurulan gezi veya organizasyonlar MT yönetimi tarafından onaylanmalıdır.

+ DUYURULAR forumuna Gezi, Toplantı, Buluşma ve Duyuru(motosiklet konulu) dışında yeni konu açılması yasaktır. Özel duyurularınızı MT yönetiminin izini ile açabilirsiniz. Bunun dışında açılacak konular site yöneticileri tarafından başka foruma taşınır ya da konu başlığı duyurulardan kaldırılır.

+ Yeni konu açarken, başlık konusu, içeriği ile ilgili olmak zorundadır. Abartılı ve anlamsız başlıklar kullanılması yasaktır. Bu tarz konu başlıkları site yöneticileri tarafından düzenlenir. Aynı tarz konu başlığı açmaya devam eden üyeler uyarılır.
- Duyurular forumuna açılacak başlıkta yapılan gezinin bölgesi [MT İstanbuL] [MT Ankara] [MT İzmir] şeklinde belirtimesi , gezi tarihi ve gezi yapılacak yerin isminin bulunması zorunludur. Kesinleşmemiş geziler için başlık açılamaz.
- Örnek gezi duyuru başlığı: [MT İstanbul] 13-Temmuz-2006 / Şile'ye gidiyoruz...

+ Gezi, Toplantı veya Buluşma duyuruları başka forum başlıklarında duyurmak yasaktır. Mesajı sadece ilgili alana gönderiniz birden fazla alana göndermeyiniz. Aksi takdirde ilgisiz alanlara yollanan mesajlar silinecektir. Konu başlığı altında elinizden geldiğince başlık ile ilgisiz mesajlar yazmamaya çalışınız. Konu gereksiz yere farklı konulara kaydığında ve başlık altındaki mesajlar arttığında mesajlar site yöneticileri tarafından silinecektir.

+ Bir başka motosiklet forumu ile ortak düzenlenen gezi duyuruları yönetimin izni olmadan yapılamaz...Diğer bir sitelerde aynı duyurunun yapıldığı tespit edilirse yapan kişi farklı dahi olsa o başlık silinir .. Başlığı açan kullanıcı uyarılır.. Tekrarı halinde siteden süresiz uzaklaştırılır.

+ Mesajımızın bir içeriği olmasına gayret edelim. (buluşma yeri,saati,hareket saati,yol güzergahı vs.)Meselâ sırf gülümseme, veya "teşekkür", "çok güzel!" cinsi kısa mesajlara gerek yok. Bunları da özel mesaj ile halledelim.

+ Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalım, eksik yazmışsak birinci mesajımını düzenleyerek mesaja ekleyelim. Yazım hatalarına dikkat edelim. Hızlı yazmak amacıyla anlaşılmaz kelimeler ve cümleler üretmeyelim. Yazdıklarımızı en az bir kere okumadan postalamayalım.

+ Unutmayın ki www.motosiklet.net web sayfası ve forum sayfası sizler için vardır ve dilediğinizce yazabilir, haberleşebilir, eğlenebilir, paylaşabilirsiniz. Ancak şunu da unutmayın ki sınırlı süre internet bağlantısı yapabilen kişilerin sitede olup biteni daha rahat takip edebilmesi için gereksiz yoğunluğun sizleri de rahatsız etmeyecek şekilde ortadan kaldırılması gerekmektedir. Eğer sizde bize bu konuda yardımcı olursanız hiçbirşeyi silmek ya da yerini değiştirmek zorunda kalmayız.


MT Site Yönetimi
info@motosiklet.net