istedıgın zaman orda olurum tamer bey 0600 bıle :DD
kurtlar sofarası
biz sabah 9.30 civarı şilede olucaz arkadaşla.
kahvaltı yapıcaz merkezde pastanede. 10 civarı orada oluruz sanırım.
sonra tekeye doğru yola çıkıcaz virajlı yollar varmış arkadaş biliyo.
12 gibi geri dönücez
saat 10 gibi şile merkezde olursanız denk geliriz yoksa dönüşte bir yerde durmayız galiba. tek kontak dönüş yapabiliriz gibi düşünüyoruz
bu sefer olmazsa başka sefere tanışırız
bende çift renk cbr 250 arkadaşta turuncu kanuni cross var
Artık kollucaz seni arkadaşlar 4 kişiyiz hala,samet10 o saatlerde orada olamayız hocam ya dönüş yolunuzdan gelmeyebiliriz, darlık köyünden sonra solda avlak var oraya uğramayı düşünüyoruz cennet gibi yer
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
Beyler ben eve kaçıyorum,motoru bi yıkatıp uyutayım sabaha dinç kalksın sabah erken mesajlara bakarım, yarın 09:00 10:00 arası viaport opet önünde siyah apachem ve çantamla görüşürüz. kaytarmayın valla tek giderim gözümü kararttım :D foruma üye olmayıp gelmek isteyen olursa da bekliyorum 34 HS 8469 dan saygılar )
İste motorcunun halinden anlayan adam, adamsin. Bana yetisemezseniz nerde beklim sizi.
naptınız geziciler inşh biber gazı yememişsinizdir
Izmir de neden toplanilmiyor ?
Cok guzel bi gun gecirdik.yapilanlar sunlar; 09:45 bulusma sonrasi yola ciktik gocbeyliden sonra cesme başinda kahvalti molasi30 dk dinlenme ordan darlik cevresinden dogru sile feneri aglayan kayalar. Cafede yine kiyu sohbet sonrasinda merkezde kofteci aradik ama bulamadik. Kuru pilav kismetmis onu yedik sonra yine sahil turu ve sık molali geri donus. Donuste 1 virajda fire verdik ondada hasar yok sukur :D iyi gulduk ama
aynen super gezı oldu yol kenarları da cok rahat 50 km hızla gır pof dıye sonra cayını ıc sohbetlerde harıkaydı osırısın muhabbettlerı de harıka :D
Yarın buraya detaylı bir şekilde fotoları yükleyeceğim pcme kola döktümde kafayı yedi şuan :D
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Bugün zaten masaya dökülen çaydan bişeyler olacağı belliydi :D
Hepinizin muhabbeti harikaydı kardeşim, akşama kalsak karanlıkta sürmeye razıydım valla o derece
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
2 hafta sonra tekrar organize olucaz kardeşim,sende o zamana kadar hazırlıklarını tamamla
Çok keyifli bir geziydi Birde tavuğa çarpmayaydım iyidi
Ben neredeyse hiç fotoğraf çekmemişim o yüzden sadece rotanın resmini koymaktayım :/
Evet arkadaşlar,kusura bakmayın dün fotoğrafları yüklerken abur cubur hevesim nedeniyle laptapuma kola döküldü.
Hallettik vesselam ,
Sabah saat 9.30 da kurtköyde buluştuk.
Tamam dedik ve gazlama başlıyor
Durduk çeşme başı kahvaltı keyfi , e haliyle mide boş olunca sıkıntı çıkıyor.
Kahvaltı yerimizin manzarası şaka maka fenaydı
Acep hangi yoldan gitsek diye geleneksel münakaşamız
Dedik burası güzel gözüküyor osiris devamıda güzel diyince ikna olduk
Osiris bize rehber şekli eski anılarını yad ederken ,baya güldük
Artık gazlama vakti Gerçi 70'i geçemiyorduk baya bir virajlıydı ama yol mükemmel olunca
Avlanma alanıda çok güzelmiş,ama göremedik avcılar içerdeymiş bekçisi kuş diye sizi vururlar alamam diyince topukk
Doğayı seven bir insan olduğum için börtü böceği çekmeyi severim
Tepegaz devam çok fazla mola verdiğimizi sonradan farkettik
Gene gene hangi tarafı gitsek münakaşası :D Gene uzun yolu seçtik
Neden çektim bilmiyorum ilk defa şileye gittiğimden bir anım olsun istedim
Israrla söylüyorum(gerçi pek anlamam ama)yolların kalitesi gerçekten güzeldi
Yolun kenarında amaçsız bir şekilde mola verdik.
Aha tosuncuk ben
Sahil kenarı efsane bir manzara eşliğinde koyu muhabbetler çay keyfi
Yavru ceylanlarımız Sırasıyla ,osiris,ben,wolfsat,hazarozan
Kalktık ee şimdi ne yiyoruz,aç karnını olmuyor bu iş , gözleme yesek diye düşündük ama kurupilava tabi kaldık
Biraz sahilde artistik ortalık yoklama keyfi
Saat olmuş 5 artık dönüş yolundayız,yollar fazla ve keskin virajlı olduğu için açıkcası pek fotoğraf çekesim gelmedi
Osiris'den hade eyvallah pozu
Velhasıl kelam çok güzel bir gezi oldu,en kısa zamanda tekrarlamak niyetiyle
Tekeriniz düz bassın
Hiç özenmedim!
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)