Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

GasGas

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    28 Şubat 2017
    Motosikleti
    Asya as125 ybr 125 spacy 115
    Selamın aleyküm öncelikle cümleten
    Gasgas ec racing 250 almayı düşünüyorum ama enduroya yeni paşlayacağım için fazla bir bilgim yok daha önce kullanan varsa yedek parça sıkıntısı varmı kronik sorunu vs varmı yardımıcı olabicek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    KTM250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2015
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    KTM 300 EXC 2017
    Dostum bu tarz bilgileri bu forumda bulamazsın,anladığım kadarıyla bu forumda genelde asfalt,düz yol motorcuları takılıyor.Takip ettim,3 gündür kimse sana cevap vermedi.Dediğim gibi ybr'nin önü nasıl kaldırılır veya mt25 kaç kurus yakıyor falan yazsaydın çok güzel cevaplar gelirdi aydınlanırdın..
    Soruna gelince gas gas'a hiç bulaşma piyasası yok,ktm,beta,sherco lara bak

  3. #3

    Üyelik
    04 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax
    GasGas 2018 modellerinde bayağı değişiklikler yapmış. Hem motorda, hem şaside hem de süspansiyonlarda. Yani bu model biraz eski kalacak.
    Fiyatı uygun gibi, 2 zamanlı motorlarda fazla bir sorun çıkacağını sanmam, çıksa da halledilebilecek sorunlar olacaktır.
    Beta'ya da bakabilirsiniz, orada da lansman fiyatları iyi gibiydi.
    Son olarak yeni başlayanlar için 2 zamanlı 250cc biraz fazla güçlü gelebilir, aman dikkat.

  4. #4

    Üyelik
    28 Şubat 2017
    Motosikleti
    Asya as125 ybr 125 spacy 115
    Aynen dediğin gibi daha çok supersport bile var diyeblirim ama ybr ile ön nasıl kaldırılır diye sormam gerek yok fazlasıyla biliyorum zaten stunt işiyle çok uğraştığım için 11 12 defa tek teker yüzünden kaza yaptım :D Ama sonunda benim için en doğru olanın enerjim fazla olduğu için crossa yönemldim ama aradığım cevapları tam bulamadığım için vazgeçicek gibiyim yardımcı olan kimse yok :(
    Gas gas konusuna gelince 16 17 lira gibi bi bütçem var benim uğraştırmıycak birşeyler arıyorum kawazaki kx250 nasıldır peki?

  5. #5

    Üyelik
    04 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax
    kx250f de iyi olabilir ( 2 zamanlı 250'likten daha rahat kullanılır ), kx250f'ler uzun zamandır değişmiyor bildiğim kadarıyla, temiz bulabilirsen olabilir.
    kx250f eskiden sınıfının güçlülerindenmiş, şimdi ktm, yamaha ve husky'nin gerisinde kalmış diye okudum dergilerde.
    Kanımca Japon'lar daha sağlam makineler yapıyorlar, gücü düşük olsun ama daha dayanıklı olsun dersen uygun olur diye düşünüyorum.
    Daha önce enduro kullanmadıysan enduro teknikleri öğreten eğitim merkezlerine gidebilirsin, hem de nasıl bir motor istediğine motosikletleri deneyip karar verebilirsin.

  6. #6

    Üyelik
    24 Ağustos 2013
    2014 modele kadar gasgas ın 4 zamanlılarında yamaha motoru kullanıldı . motor olarak efsanedir . 2 zamanlılarıda iyidir fakat gasgas lar görüntü olarak çabuk çökmüş gibi görünmeye başlıyorlar bir süre sonra . fiyatları diğer markalara göre daha uygundur . uygun fiyata bulunursa alınabilir ikinci eli biraz ağır gider. sıfır düşünülüyorsa 2018 de kasa değişecek

  7. #7

    Üyelik
    13 Kasım 2015
    Şehir
    Philippines
    Motosikleti
    DavidmipAJ
    haberleri takip ediyorum. Sherco ve gasgas 2018 yılı itibariyle bomba gibi geliyor. Gas-gas baştan sona tamamen yenilendi(fren diskleri vs gibi ufak detaylar aynı tabi) ve büyük enduro platformları vs epey iyi puanlamışlar. Aynı şekilde yamaha'da 2 zamanlı enduro ile geliyor bu sene.

    2018 özellikle 2 zamanlılar için devrim senesi sanırım. Ktm ve husqvarna enjeksiyonlu 2 zamanlı motosiklet üreterek çıtayı yükselttiler.

    Ayrıca beta 300 R 'da çok iyi. Süspansiyonları diğerlerine nazaran kötüymüş diye duydum.

    Fakat iyi oluyor hoş oluyor, ktm ve husqvarna diyemiyorum, KTM tek başına piyasayı götürüyor, suzuki ve yamaha 1999 dan beridir aynı motorları satarak silindiler piyasadan (yanlız suzuki rmz ne efsane bir motormuş, neredeyse hiç değiştirilmemiş fakat hala en iyilerden birisi). Hareketlensin ortalık biraz. Geçen gün enduro yarışı izliyordum hırvatistanda, arkadaş 20 kişi yarışıyorsa 15 inde husky ya da ktm var, adamlar öyle domine etmişler ortamı. kalan 5 kişi de fakirlikten rmz falan ile yarışıyor, sponsor olsa onlar da ktm alacaklar.

  8. #8

    Üyelik
    04 Ekim 2018
    Şehir
    Antalya/Alanya
    Motosikleti
    Husqvarna TE 250
    Alıntı atakanburnt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamın aleyküm öncelikle cümleten
    Gasgas ec racing 250 almayı düşünüyorum ama enduroya yeni paşlayacağım için fazla bir bilgim yok daha önce kullanan varsa yedek parça sıkıntısı varmı kronik sorunu vs varmı yardımıcı olabicek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler
    Bu motoru alır iken şunları göz önünde bulundurman lazım 2017 modeline kadar gasgas marka Enduro motorsıkletlerın hepsinin şasesi eski şase dikkatli bakar işen anlarsın.Motorlar hep standart dikkatli bak 2017 motora marş motoru sonradan eklenmiş bu da gasgas firması daha önceden battığı için yeni alan sahipleri eski parçaları da nitekim değerlendirmek zorunda. Fiyat olarak da bundan dolayı uygun. Artısı ne der isen salyangoz ve egzoz tüpü tamamen orijinal fmf ve aynı zaman da s3 kapak kullanılıyor. Klepeler orjinali vforce marka gibi. Ama sıfır bir ktm veya husqvarna alsan bunlar standart üretim fabrikanın bizim gibi yarışanlar fmf salyangoz Boğaz ve arka tüpe 5-6 bin ücret ödüyoruz. Yani motoru doldurmak için uğraşıyoruz. Sonuç olarak fiyat olarak uygun bir motor tavsiye edilir.üstündeki malzemeler orjinal tek ekşisi eski şase sistemi süspansiyon olarak da marzochi kullanmışlar wp markasına nazaran iyi bir marka! ��


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)