Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MONDİAL X-Treme MAX 150 hakkında sorular.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Ağustos 2016
    İyi forumlar. Ben X-Treme MAX 150 almayı düşünüyorum. Öncelikle sürekli bakım yapılması gerekiyormuş, bu bakım olayı arazide kullanılan motorlar için mi geçerli yoksa tümü için mi? Ben normal toprak yol ve asfaltta kullanacam. Ve üzerinde gelen orjinal lastikler asfaltta sıkıntı yaratırmı değiştirilmesi gerekirmi?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    27 Eylül 2016
    Merhaba

    Mayıs ayında başlangıç motoru olarak 2015 modelini 3000km'de aldım. Bir tamirciye götürdüm ve komple bakım yaptırdım 150TL para ödedim. O zamandan bu yana toprak, asfalt, tepe, ova gezdim 3000km 'de ben yaptım 6000km oldu.
    Motorsiklet görüntü itibariyle heybetli ve görenin hoşuna gidiyor. Benden önceki sahibi Mondial yazısını sökmüş Yamaha yazısı takmış motosikletten anlayan "yamaha'nın böyle bir modeli yok" diyor anlamayan hayran kalıyor.
    Motor ile toprak zemine hatta sürülmüş tarlalara giriyorum benim gibi bir acemi kolaylıkla zapt ediyor (110kg).
    Motor üzerinde orajinal çin lastikleri var. Lastikler fena değil. Benim arka lastik toprakta ve epoksi zeminde lastik yakma çalışmalarından ötürü bir az aşındı (ama bence bu aşınma biraz daha iyi oldu) tahminen 2000km sonra lastiği değiştirmem gerekecek.
    Genel olarak motor benim hoşuma gidiyor ayağımı yerden kessin, işimi görsün dersen fazlaca iş yapar. Ayrıca bir durumu daha var bu motor ile hız yapamazsın son sürat 90km

  3. #3
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Yeni aldım, motor dahaca 0.4km ama problemli bi motora benzemiyor, arkadaşın dediği gibi hız yapmayı unut motor bayır aşağı 100km ama gerek yokuşta olsun gerek toprakta olsun parasının hakkını fazlasıyla veriyor, ben genel olarak trafikte olduğum için trafik konusundada rahat diyebilirim gayet çevik...Uzerinde güzel oynamalar yapabileceğin bi motor üstelik, seside fena değil Lastiklere gelince senin kullanma şiddetini bilmiyorum ama, ben trafik içinde bile seri kullanıyorum gaz esirgemiyorum çokta berbat değil, ama yeterli değil! Özellikle artçı varsa eğer motorun arka teker ben gidiyorum baba diyor bakim olayı senin kullanımına kalmış, sakin kullanan biriyken zırt birt ustaya selam verdiren bi motor değil, özetle almanı tavsiye ederim bu bütçelerde en iyilerden.

  4. #4

    Üyelik
    13 Ocak 2017
    Şehir
    OSMANİYE/MERKEZ
    Motosikleti
    MONDİAL EXTREME MAX 150 (2016)
    SELAMÜN ALEYKÜM ARAKADAŞLAR
    Mondial extreme max 150 cc 2016 modelini 1ay önce aldım osmaniyde çok aktif kullanmaya başladım çok iyi ve ciğerli motor tavsiye ederim

  5. #5

    Üyelik
    04 Nisan 2017
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    mondial x treme max 150
    herkese merhabalar sıfır mondial extreme max 150 aldım henüz 100 km de ancak motorum sabahları çok zor çalışıyo 5 dakkika uğraşmak gerekiyor böyle bir sorun yaşayan arkadaş varmı acaba


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)