1)
Buluşma mekanımız belli ancak gezi için nereye gidelim? :
Gezi için 3 önerim olur benim.
1.
Mogan gölü-Gölbaşı Ankara'nın 25 kilometre güneybatısında ve Konya Yolu üzerinde olan Mogan Gölü'nün kıyısında plaj ve gazinoların yanı sıra restoran ve kahveler vardır. Sıcak yaz aylarında deniz özlemini bir parça da olsa gideren bir gezi ve mesire yeridir. Kıyısında bir yüzme havuzu olan göl, kayık gezileri için elverişlidir.
içinde park alanı ve cafeleri ile güzel bir yerdir. Motosikletler içinde giriş yani park ücreti alınmaktadır.
2.
Eymir gölü tamamen özgür bir mekandır motorları suya camura yağmura sokmak isteyenler için kendini çamura bulamak isteyenler için ideal bir ortamdır.
3.
Bayındır barajı Ankara'ya 12 kilometre uzaklıkta, Samsun Yolu üzerindedir. Tabii güzelliği, gazinosu, kamp yeri ve bir de yüzme havuzu olan baraj, yabancıların da beğenisini toplayan bir gezi ve mesire yeridir.
yolu seyahat için güzel olabilecek bir yerdir. Barajın yeni görüntüsü ise görlmeye deger bir mekandır. Gezi çıkışında biraz da yol yapmak isteriz diyenler için ideal bir yol haritası var bayındırın. Bayındır çıkısından sonra otobana girilip cevre yolundan çankaya sınırlarına cıkılabilir...
2) Kaskı olup motoru olmayan ve geziye gelmek isteyenler kimler?
Bu kategoride yer almıyorum ama bu kategoriye girecek birilerini bulabilirim.
Bknz: Geçen toplantı pervin
3)
Motoru olan ve fazladan kaskı olan ve artçı alabilecek olanlar kimler?
Motoruma artcı alabilirim hatta artcı olarak alacağım kişiye çay-kahve- poğaca ikramım vardır

Tiger seyehat sunarr....
4) Motoru da kaskı da olmayan ancak geziye gelmek isteyenler kimler? Pervinlerrr bunlarr..... Napcaz şimdi motoru yok kaskı yok gelmek istiyor ben yardımseverim abi alırım hemen
5) Eklenmiş şık : Hava durumu ne olacak hava durumu yağmurlu olursa ne olacak bu durumlarıda göz önüne alarak hareket edelim diyorum.... Ayrıcaa gerekli alet ekipmanlarınızı almayıda unutmayınız...
__________________________________________________ __________________________________________________
Grave dostum bambetunun motoru su kacırıyor senle makul bir fiyata anlasalım