Alıntı:
|
lespaul_84´isimli üyeden Alıntı
beni sevsen bu kadar kişinin arasından beni seçip de insanlara LESPAUL bana iftira attı ve siteden atılmama neden oldu demezdin!
|
1.si, senin siteden atılmana neden olan ben değilim. buna yetkim yok.
2.si, sen virüslü link attıktan sonra ben dahil onlarca kullanıcıdan gelen tepkilerden korkarak verdiğin linki kaldırdın ve kıvırmaya başladın. ilk söylediklerinle sonradan söylediklerin asla birbirini tutmuyordu.
3.sü, nasıl olsa sitenin maskotu gibi davranır ve forum kurallarına rağmen bu sitede kalmayı başarırsın gibi birşey söyledim. aynen şimdi olduğu gibi.
4.sü ve en sonu:
SEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ YASALARINA VE FORUM KURALLARINA BİLEREK VEYA BİLMEYEREK KARŞI GELDİN VE BİR SUÇ İŞLEDİN. BU SUÇ SADECE FORUMA GÖRE BİR SUÇ DEĞİL TC YASALARINA GÖRE DE SUÇTUR. DOLAYISIYLA SEN BU SEBEPLE SİTEDEN ATILDIN. BEN İFTİRA ATTIĞIM İÇİN DEĞİL. ASIL SEN BANA İFTİRA ATIYORSUN!!!!!
geyik topiğinde de söyledim tekrar söylüyorum!!!!
msn de konferans görüşmeleri yaparak LESPAUL bana iftira atarak beni siteden attırdı demesini affedemem!!!!!!!!!!!
ben kimim ki onu siteden attırayım ya?
benim öyle bir yetkim var mı?
olay kişisel oldu arkadaşlar, bana yapılan bu davranışı ne ben affederim ne de beni sevenler!!!
allah aşkına moderatörlerden biri çıksın da desin LESPAUL numana iftira atmıştır diye.
eğer öyle bişey varsa bu siteden ayrılmaya ve moderatörler tarafından IP adresimin her şekilde banlanmasına ve hiçbir koşulda bu siteye girememeye razıyım!
Moderatörlerden bir cevap bekliyorum!
Ben Numana iftira attım mı?
Attım derseniz herkesten özür dilerim!!!!!
Moderatörlerden bu konuyla ilgili bir cevap gelene kadar artık sana cevap vermiyorum numan! ne halin varsa gör!
Beni bu çocuğun seviyesine inmek zorunda bırakan herkese de teşekkür ediyorum. affediverin, bilerek yapmamıştır, sen bu çocuğun üstüne çok gidiyosun diyen herkese!