Alanya Buluşması ve fotoğrafları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçen hafta Leto ile birlikte Alanya'ya tatile gitmiştik. Fotoğraflar aşağıda. Tatil boyunca bizle ilgilenen ve R1'ni gezmemiz için bize veren Arif abiye çok çok teşekkürler. Kaldığımız otel alanya merkeze 12km uzaklıktaydı ama R1 ile bu uzaklık çok kısalıyor. Fotografların yuksek cözünürlükte olanlarını yakında albume ekleyecegim alanya ile ilgili ufak bir gezi yazıda yakında sitede oalcak.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
102.jpg

100.jpg

Almanyadan motosikletleri ile gelen sitemizin yeni üyeleri Koray ve Yasin
099.jpg

Yasinin 99 R1'i
098.jpg

096.jpg

Koray'ın 900 RR'ı
095.jpg

103.jpg

Yine Almanyadan gelen 2004 R1
146.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ben , Arif abi ve Leto
088.jpg

089.jpg

Almanyadan gelirken yolda kaza Arif abinin arkadasının ZX12'si
097.jpg

Kaza sonrası arkadasın kaskının durumu kafasında hicbir problem yok
144.jpg

143.jpg

Arif abinin ufak oğlu dehşet bir motorcu olacak :)
084.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tatil boyunca kullanıgımız Yamaha R1 :pale:
020.jpg

038.jpg

Leto R1 den sonra Twistera nasıl binecegini dusunuyor
027.jpg

Ben ise direk aglıyoruum :cherry:
025.jpg

024.jpg

Tek Teker Arifden ufak bi gosteri fotograf makinası hızına yetisemiyor
137.jpg

136.jpg

109.jpg

105.jpg

135.jpg

Ahhh ahhhhhhhhh nasıl olcak bilemiyorum zaten dün yani pazar günü motoruma bindim bi garip geldi valla gidon yukarıda alışmıştım oysaki R1 e hemencecik... :pale: olsun ne yapalım.
alanya gezimiz iyiydi gerçekten arif abiye çok çok teşekkür ediyorum uçağını kullanmamız için bize verdiği için... oğulları tumay ve toprak ile tanıştık ufaklık toprak ileride motor üzerinde yapmayacağını bırakmayacak daha şimdiden motor hastası delirmiş gibi valla.. bisikletle stopii yapıyor.. :king: tumaysa bvs ile bitirdim diyor.. teker yapıyormuşşş.
alanyta sıcaktı istanbula geldim üşüdüm burada bu aydan sonra nasıl motor kullanacağız bilemiyorum gerçekten, arif abinin dediğine göre 11 ay motora binebiliyormuşsun alanyada kalan 1 ayda aralıklı olarak binemediğin zaman diyor yamur falan işte....
zx12 si ile kaza yapan abimize çok geçmiş olsun diliyorum buradan tekrar verilmiş sadakası varmış...
arif abinin ilgisinede çok teşekkürler... eeeee bu kadar yazayım şimdilik yeter her halde. :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahhhh ahhh;baktıukça içim gitti R1 i kullandığım o gün geldi aklıma...
ahhh ahhh :salut: :joker:

oh oh gezin gezin yazın içimizde kalsın, ztn sinirden ölüyorum alanyaya gittim aklıma arif abinin numarasını istemek gelmedi diye :pl:

o alışkın be prometheus.Problem olmuyo valla bikaç dakikalık iş için.O sıcakta muhabbette olmasa d olur.Önemli olan bunu her zaman yapmamaktır ve Arif te işini biliyo o konuda merak etme sen.
:thumright:

aslında arif abinin kafasında kask vardı ilk önce yanlız gözteri yaparken bize (gösteri zaten ufak çaplı idi), daha sonra resim, poz, video için bizide arkasına aldığı zaman cıkardı kaskını.. ok :rendeer:

hi genclik ben almanyada koray cbr 900 rr herkeze bol slm almanya ya sag salim geldik ve burasi soguk alanya cok güzel di burdan tek teker arif abiye bol selamlar öpüyorum sizleri

Kasksız motor kullanmanın mantığını çözebilmiş değilim. Arifi tanıyorum. Süper adam. Yeteneği de süper olabilir ama bunun kısası uzunu olmaz. Kazalar 1 saatte olmuyor. Saliseler içinde oluyor. Bu bir polisin hergün çelik yelek giymesi ve bir gün amaaa boşver dediğinde vurulması gibi bir olay.
Arif abiye de kask takması konusunda ısrar ediyorum. Ne olur ne olmaz. Ben park yerinde arabanın yerini değiştirirken bile emniyet kemeri takıyorum. Alışmak en iyisi. :cat:
Sen hata yapmazsın (HATASIZ KUL OLMAZ bu arada) ama ya başkası gelip hata yapar seni düşürürse? ki bu motosiklet olaylarında en sık karşılaşılan durum (Örnek bana çarpan araba) :pl:

Arif abi için bişey demicem.gerekeni kendisi seninle konuşur yarın geliyo zaten .Ama elbette kaskatan yanayız..Kask,karda şapka giymemeye benzer takarsan korur,rahat olursun--takmazsan da hasta eder insanı.. :thumright:

Siz şimdi R1'den sonra kendi motorlarınızımı kullancaksınız

igghh, ne kadar baneell :mrgreen: :mrgreen:

Bu arada yeni kalıtan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
hi genclik ben almanyada koray cbr 900 rr herkeze bol slm almanya ya sag salim geldik ve burasi soguk alanya cok güzel di burdan tek teker arif abiye bol selamlar öpüyorum sizleri
Koray aramıza hosgeldin :thumleft:
Sag saglim gitmenize sevindim ordaki butun motorcu arkadaslara selam

slm arkadaslar bende sizler icin tskr ederim suan almanyada havalar 20 derce bikmak bilmeyen bizler hala motor sürüyoruz ve de bikmayacagiz ihiiii bende sizin aranizda olabilmek icin mutluyum burdan bi yardim edebilecegim veya ihtiyaciniz oldugu bi seyler varsa haberim olsun kendinize iyi bakin herkeze bol slm öpdüm koray

Abi bende motor almak isitiyorum. Birazda kuru param var ama evden veto geldi. Önce ünv. kazanmam gerekmiş. E nasipse bu yıl kazanıcaz inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar