Evet bir buluşmayı daha sonlandırdık. Güneşli havalar için duamızı ettik ne kadar kabul olursa

Gökten kemik yağarsa şaşmayın
just_life'ın duası kabul oldu demektir
Bugün yine +1 olduk ve toplam Ankaralıların sayısı 11'e çıktı. Ancak buluşmadaki üyeler;
Prometheus (halay başı)
just_life (çok eskilerden

)
grave (eski mb2908)
Mozaik (ev sahibi ekip)
argalad (geçen hafta aramıza katıldı)
ve son olarak bu hafta aramıza katılan ve
motosikletiyle gelen bambametu.
Esasen buluşma amacımız oturup sohbet etmekti yine (hava muhalefeti yüzünden) ancak
Mozaik'in sipariş etmiş olduğu Revit montu ile Lazer Vertigo kaskı gelmişti, onları almaya MotoArt'a (Yamaha Bayi) gittik. Giderken de yol üzerindeki yeni açılan Jinlun bayisine uğradık.

Soldan sağa
Mozaik, argalad, Prometheus, just_life, grave, bambametu.

"Nereye bakıyor bu adamlar" filminin oyuncuları Zeki ve Metin
argalad ve devrik liderler
Prometheus ve
just_life

Uyuyan güzeller
Mozaik ve
argalad

"Bu nasıl oldu bana?" cümlesinden gına getiren Mozaik, yeni bir "bu nasıl oldu bana" cümlesini kurarken.

Ajan
argalad göreve giderken...

İnsan montun etiketini saklar

Soru yine aynı: "Bu nasıl oldu bana?" Ancak obje değişerek motosikletten tekstile döndü

Hayırlı olsun
Mozaik kaskın ile montun hepsi çok güzel oldu merak etme sen

"Bu nasıl oldu bana?" pozisyonunu almış bir arkadaşımız daha

Ancak o soruyu sormuyor direkt "çek abi beni" diyor. Biz de kırmıyor çekiyoruz, ancak arkadaki iki kişiyi tanımıyoruz, tanısak da tanımazdan geliyoruz
"Acısıyla tatlısıyla bir buluşmayı daha sona erdirdik" demek isterdim ancak demeyeceğim zira "acı" olan hiçbir şey yoktu ortada (erimeyen kar hariç

). Gelen tüm dostlarımın ayaklarına sağlık. Gelemeyenler ise bir sonraki toplantıda cezalandırılacaklardır

Ancak
burakara13 hastaymış

ona ceza yok bu yüzden, acil şifalar dileriz kendisine.