Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
09-02-2006, 22:14 PM
tamam ya derin işte yanlış yazmışım üçyol yazcaktım.
ama boşver sen hiç yorma kendini.
ben bostanlı iskeleye kadar gelirim!
biraz gecikicem mecburen ama zarar yok..
hallederiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2005 yamaha fz-6 fazer,2009 honda cbf150
Kan Grubu: B Rh+
10-02-2006, 00:14 AM
Alıntı:
nevZAT150´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ben 07,02,2006 akşamından itibaren TİRE deyim...
ben liseyi tirede okudum 4 yıl. okul tatil olmuşken gideyim 10 gün kalayım dedim.. ..
cuma akşamı aranızda malesef olamayacağım üzgünümm benim içinde eğlenin, sanırım ilk firem olucek çok üzgünüm... ... ...
ama pazar günü gezi yapmak isterseniz TİRE ye beklerim sonuçta 4 yılım burada geçti, buranın her yerini gezdiririm size, tarihi mekanlardan - gezilecek mekanlara kadar her köşe bucağını gösterebilirim... hatta hava sıcak olursa dağ köylerinden geçerek yukarılardan manzara bakarız... ... yani tireye gelin depo dolu olsun sizi gezdireceğim bir sürü yer var burda
(önemli olan gidilen yerin heryerini gezmektir bence, gelin en eski çınarlarından, en eski camilerinden ve en güzel manzaraların olduğu yerlerden geçelim fotolar çekilelim.. )
daha evel neden söylemedin yaw,ben tireliyim,gözlerim yaşardı(birgün herkes tireli olacak )
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mondial 150 ut
10-02-2006, 10:12 AM
Arkadaşlar ben de geliyorum. Geçen hafta ben evden çıkana kadar kalkmışsınız. Bu hafta erken kalkmazsınız umarım. 9 gibi çıkarım evden diye umuyorum. Akşama görüşmek üzere.
NOT:Alaybay-Karşıyaka tarafından gelecek varsa beraber gidebiliriz.
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
10-02-2006, 14:12 PM
arkadaşlar çok özür diliyorum ama ben gelemiyorum bugün.benim çalışmam çıktı.oyüzden hepinize bensiz iyi eğlenceler bi dahaki toplantıda görüşmek üzere.
Çevrimdışı (offline)
10-02-2006, 14:22 PM
Alıntı:
TESS´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar çok özür diliyorum ama ben gelemiyorum bugün.benim çalışmam çıktı.oyüzden hepinize bensiz iyi eğlenceler bi dahaki toplantıda görüşmek üzere.
Pis satışçı, ne olacak.
derin, sen çok boş bir adamsın.takdir edeceğine köstek oluyorsun bıdı bıdı yapıyorsun
Çevrimdışı (offline)
10-02-2006, 14:50 PM
Alıntı:
EgeKnn´isimli üyeden Alıntı
Ben geliyom kambersiz düğün mü olurmuşşş derin gelme hele bi kanka valla bir kova suyu başından aşağı dökerim gelip gör bak ıslanmak nasıl oluyomuşş
Abi bu havada nasıl gelirim 30km yolu. Gelsem bile ıslak ıslak oturamam. Zaten hep bana uzak yerler seçiyorsunuz. Kendi toplantımı kendim yapıcam artık "Gaziemir delisi" gibi falan.
derin, sen çok boş bir adamsın.takdir edeceğine köstek oluyorsun bıdı bıdı yapıyorsun
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '05 Yamaha XT660R
Kan Grubu: AB Rh+
10-02-2006, 15:08 PM
Alıntı:
derin´isimli üyeden Alıntı
Zaten hep bana uzak yerler seçiyorsunuz. Kendi toplantımı kendim yapıcam artık "Gaziemir delisi" gibi falan.
EgeKnn ne diyo bu Benim filmin sonu senin için gerçek olacak heralde