Eveeet, bir buluşmayı daha gerçekleştirmiş olmanın haklı sevinci ve gururu içerisindeyiz. Kar-kış demeden sıcak evlerinden toplantımıza gelen arkadaşlarımın ayaklarına sağlık diyorum. Resimleri gördükten sonra diyeceksiniz "motor yok, kask yok bu nasıl motorcu toplantısı?". Evet haklısınız ama Ankara'nın kışı İstanbul'a İzmir'e benzemez. Burda bir kar yağar 1 ay kalkmasını beklersiniz. Bizim hiçbir zaman mangal yapacak şubat ayımız olmadı
Evet fotolar ve ufak tanıtım yazıları geliyor...
En belirgin olduğu için KIRMIZILI'dan başlayarak sola doğru ilerliyorum. Kırmızılı arkadaş Tiger sahibi olan just_life, ardından havayol, burakara13, Prometheus, mb2908, marcos ve Mozaik.
havayol ile burakara13; havayol pek yazmıyor forumumuza ancak iyi bir okuyucu.
Prometheus ile mb2908; mb2908 uzunca süre Ankara'da yaşamış ancak işi gereği artık İstanbul'da ve Keeway alıcısı gibi görünüyor.
marcos dalmış uzaklara gitmiş, Mozaik fotoğraf makinasını keşfetmeye çalışıyor, just_life ise mb908'in getirdiği yasadışı bildiriyi okuyor

(Keeway Superlight)
Keeway'in reklam filmi
Korku filmi izler edasıyla Mozaik'i dinleyen bildik simalar
marcos ile Mozaik ikilisi bi ara koptular gruptan.
marcos, sonradan aramıza katılan Hido720, Hido720'nin arkadaşı ve uyuyan güzel just_life.
Özetle, oturduk sohbet ettik. Tanışmalar bu toplantıda da devam etti. Yeni katılan arkadaşlar, eskilerin (ki en fazlası 1 haftalık eski) birbirlerini tanımaya devam etmesi, haftaya yapılacak bayi gezisinin yerine ve gününe karar verilmesi şeklinde gelişti toplantı.
MT Ankara'nın yavaş yavaş gelişeceği sinyaleri verilirken, bir soğuk Ankara gününde daha içimizi ısıtacak dostluklar kuruldu. Tüm dostlarımın tekrar ayaklarına sağlık