Çevrimdışı (offline)
22-12-2005, 09:08 AM
Dediğin gibi EgeKnn (Kenan). Karşıyaka grubu toplanırız öyle gideriz. Yalnız ben (şirket politikası nedeniyle :() msn kullanamıyorum. Yarın yine yazışırız veya senin cebin var bende. Bir şekilde paslaşırız. Yarın görüşürüz...
Merhaba arkadaşlar ilginize teşekkürler. Ben egestar gazetesi muhabiri aynı zamanda motosiklet.net üyesiyim.Teras cafe de yapacağımız toplantının çok yararlı ve keyifli olacağını düşünüyorum. Gazetemiz yerel ve kültürel ağırlıklı henüz çok genç bir gazete. Amacımız çok sevdiğimiz motor aşkını daha büyük kitlelere tanıtmak.Sorun, istek ve dileklerimizi paylaşmak. Görüşmek umuduyla
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA FZR 1000 EXUP
Kan Grubu: O Rh+
22-12-2005, 12:56 PM
Alıntı:
digitim´isimli üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar ilginize teşekkürler. Ben egestar gazetesi muhabiri aynı zamanda motosiklet.net üyesiyim.Teras cafe de yapacağımız toplantının çok yararlı ve keyifli olacağını düşünüyorum. Gazetemiz yerel ve kültürel ağırlıklı henüz çok genç bir gazete. Amacımız çok sevdiğimiz motor aşkını daha büyük kitlelere tanıtmak.Sorun, istek ve dileklerimizi paylaşmak. Görüşmek umuduyla
aynı tutkuyu paylaşan insanlarız aynı amaç için bir arada olucaz şimdiden çok teşekkür ediyoruz size yarın akşam görüşmek dileğiyle Doğu bey e de teşekkürler...
ben ve benım gıbı yenı uyeler ıcın teras cafe acık adres yazarmısınız....yada tarıf edın.gecen haftakı toplantı cok bılınen yer oldugundan sorun olmamıstı.tesekkur...
Çevrimdışı (offline)
22-12-2005, 13:12 PM
mkerdal,
Ege Üniversitesi hastanesinin önünde sola Bornova'ya doğru dönmeyip metro istasyonu boyunca düz devam et. Yol bittiğinde sola dönüp viyadüğün altından kaşıya geç. yaklaşık 50-100 metre sonra solda. 1900 dan daha geç gelirsen kaldırım üzerinde motorları görürsün zaten...
görüşmek üzere...
derin, sen çok boş bir adamsın.takdir edeceğine köstek oluyorsun bıdı bıdı yapıyorsun
bende gelebilirmiyim çay nargile varmı orada sohbet nasıl arkadaşlar nasıl kafa dengimi hepsi bana bişi yapmazlar dimi gerçi beni sadece şu canan korkutuyor kocaman bişi ya ham yapmasın bizi birde kurucu üyelerin gelmeme gibi bir şansı varmı ( şaka şaka ) cananı severim