MT İZMİR tayfası...........
nargileden çaydan kahveden kakaodan kuşburnu elma çayından ööğğğğ geldi

her hafta gün yapan kadınlardan farkımız kalmadı bir dantelli tepsilerimiz ve evden getirdiğimiz yaprak dolması ve kek kurabiyelerimiz eksik bu ne yaaaaaaaaa..... bumu yani izmir tayfası her hafta ömer ağa nargile çay içimiz kurudu beeee olaya el koyuyorum yeter artık diyorum bu hafta toplantımızı karşıyaka da bir bar da yapalım diyorum karşıyaka nikah dairesi yanında DANTE adında karşıyaka belediyesine ait fiyatları oldukça makul olan ve canlı müziği olan bir mekanda toplanalım derim ben biraz eylenir kafa dağıtırız kabul edenler etmeyenler.....................
KABUL EDİLMİŞTİR..........
toplanma günü..................16/12/2005 cuma
toplanma saati.................. 19.00
toplanma yeri................... karşıyaka nikah dairesi otoparkı
Dante Cafe'de Seçenekleriniz
Alkollü ve alkolsüz kokteyller
Kanyak ve Likörler Alkollü İçkiler
Biralar
Alkolsüz İçkiler
Sandviç Çeşitleri
Aperatifler
(Sosis tava, Midye tava, Piliç pane, Kaşar pane, Kaşar kroket, Sigara böreği, Avcı böreği, Çin böreği, Pomfrit)
Sıcak Yemekler ( Çoban kavurma, Kurban Kavurma, Mantar file minyon, Beefstroganoff, Mantar sote, Et sote, Piliç sote, Mantarlı et sote, Şnitzel, Piliç kievsky, Piliç baget)
Soğuk Büfe ( Rus salatası, İtalyan salatası, Yoğurt ezme, Patlcan ezme, Antep ezme, Peynir tabağı, Komple söğüş, Ordövr tabağı)
Salatalar ( Mevsim Salatası, Kaşarlı mevsim salatası, Çoban salata, Ton balıklı salata) Mevsim Meyvaları
Tatlılar (Dondurma, Rokoko)