Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '06 FZ6 Fazer
Kan Grubu: B Rh+
Hayırlı Olsun -
05-12-2005, 18:23 PM
Yeni sitemiz hayırlı ve uğurlu olur inşallah, ilk başlık benden. Umarım yapım aşamasında bize destek olursunuz ve bazı aksaklıkları sabırla beraber gideririz...
Yüksek hp li bir motosiklet ile başlamak, küçük bir çocuğun oyuncak sepetine el bombası bırakmak gibidir.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA FZR 1000 EXUP
Kan Grubu: O Rh+
06-12-2005, 15:44 PM
hayırlı uğurlu olsun nokıa cep telefonunun menüsü gibiydi önceki forum şimdi onu verip motorola almışız gibi oldu ama ben sevdim buna da alışacağız sonuçta yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.....
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
Kan Grubu: A Rh+
06-12-2005, 16:23 PM
Bence iyi olacak, bi kere daha geniş olanaklar sunulmuş ve modern. Birçok yenilik ve hoşluk gözüme çarpıyor, inceleyebilidiğim kadarı ile....
Yalnız bu korkutucu derece yavaşlık kalıcı değildir umarım !
Bir de sanıyorum ki yeni arayüzler ile ilgili bizlere detaylı bir açıklama verilecek.
Mesela, son 10 mesaj panosu artık olmayacak mı?
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Arıyor
Kan Grubu: AB Rh+
06-12-2005, 16:52 PM
mesaj kutuları çok büyük gibi, sanırım avatar boyutları yüzünden, yazılan yazıların altında büyük boşluklar var.. umarım bu konuya da bir el atarsınız..
hepimize hayırlı olsun. dün epey canım sıkıldı foruma giremeyince ama neyse, açıldı da rahatladım.
bir sorum olacak. benim avatarım silinmiş ama tekrar da yükleyemiyorum. avatar yükle seçeneğine giriyorum. boş bir kutu var ve yanında da avatar resmi kullanmak istemiyorum diyen bir seçenek. ne o seçeneğin işaretini kaldırabiliyorum, ne de avatar yükleyebiliyorum. yardım lütfen...
"I sense a disturbance in the force."
!!! Vodafone McLaren Mercedes !!!
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW F650 ST
Kan Grubu: O Rh-
06-12-2005, 17:05 PM
Evet arkadaşlar yeni sitemiz hayırlı olsun. Ancak son 10-15 mesaj vs. veya aktif konular gibi birşeyler var mı ben mi göremedim. Bir de inanılmaz bir yavaşlık söz konusu.. Alışmakta da zorlanacağız ama iyi olur inşallah..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Desmodromic
06-12-2005, 17:07 PM
Alıntı:
watercolours´isimli üyeden Alıntı
hepimize hayırlı olsun. dün epey canım sıkıldı foruma giremeyince ama neyse, açıldı da rahatladım.
bir sorum olacak. benim avatarım silinmiş ama tekrar da yükleyemiyorum. avatar yükle seçeneğine giriyorum. boş bir kutu var ve yanında da avatar resmi kullanmak istemiyorum diyen bir seçenek. ne o seçeneğin işaretini kaldırabiliyorum, ne de avatar yükleyebiliyorum. yardım lütfen...
Evet arkadaşlar yeni sitemiz hayırlı olsun. Ancak son 10-15 mesaj vs. veya aktif konular gibi birşeyler var mı ben mi göremedim. Bir de inanılmaz bir yavaşlık söz konusu.. Alışmakta da zorlanacağız ama iyi olur inşallah..
son 15 mesaj icin bir duzenleme yapıalcak simdilik tepe menuden hızlı menu linkini kullanabilrisiniz. yavaslık problemi icin ugrasiyıoruz
Konu Skullhunter tarafından (06-12-2005 Saat 17:18 PM ) de değiştirilmiştir..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW F650 ST
Kan Grubu: O Rh-
06-12-2005, 17:17 PM
Mesajların sag altındaki hızlı cevap gonder'e bas demissiniz ama o dediğinizin minik bir nokta oldugunu anlayana kadar baya bir zorlandım. Bulamayanlar varsa soliyim dedim..
Erhan, abicim motosikletlerimiz niye gorunmuyor artık ? Onu da gormek istiyoruz..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Desmodromic
06-12-2005, 17:29 PM
Alıntı:
cenkmenderes´isimli üyeden Alıntı
Mesajların sag altındaki hızlı cevap gonder'e bas demissiniz ama o dediğinizin minik bir nokta oldugunu anlayana kadar baya bir zorlandım. Bulamayanlar varsa soliyim dedim..
Erhan, abicim motosikletlerimiz niye gorunmuyor artık ? Onu da gormek istiyoruz..
motosiklerimizide ekleyecegim yakında
hızlı cevap artıkdevamlı aktif eskisinde oldugu gibi
Konu Skullhunter tarafından (06-12-2005 Saat 19:02 PM ) de değiştirilmiştir..
bazılarında üye falan yazıyor, bazılarında yazmıyor (aman yazmasın). üyelere baktım da bazıları 138 mesaj atmış, member diye geçiyor; bazıları 128 mesaj atmış, senior member diye geçiyor
bir de eski forumda kullanılan smiley kodları bu sistemde tanınmadığı için aynen geçiyor mesajlarda, hoş olmuş
"I sense a disturbance in the force."
!!! Vodafone McLaren Mercedes !!!