Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 600 RR
Kan Grubu: A Rh+
istanbulda b.evlerede bir racıng tayfası -
01-12-2005, 16:05 PM
arkadaşlar bu yaz kurulan topluluğumuzu canlandırmak için bu civarda oturan tüm arkadaşlarımızı aramıza bekleriz. önümüzdeki sezonda birlikte yarışlara gelip beni desteklemek şartı ile)
Çevrimdışı (offline)
01-12-2005, 16:35 PM
mete abi haklı tabi ama abi seni mutlaka aramızda görmek isteriz. 125cc olsa bile ucucak degiliz ya abi herzaman onlarla agır takılırız
************************************************ » Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir. Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır... » Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. » Şikâyetler için... info@motosiklet.net ************** Site Yöneticisi: Eyong **************
Çevrimdışı (offline)
01-12-2005, 16:46 PM
oda olabilir fark etmez bizim için motorla gidilecek yolun ve uzaklıgın önemi yok yeterki dostluklar olsun içinde. bu sene inat ugruna gaziantep e 2 saat içinde karar verip gittik tam 16 saat sürdü. işkence ama çok zevkliydi.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Y@M@H@ YbR 125 (17HP), KymCo MoViE xL 125
01-12-2005, 16:57 PM
delimavi, hoşgeldin ...
Hani Seni Hiç Rüyamda Görmediğim İçin Kızardınya Bana BEBEĞİM!Biliyor musun Dün Gece Rüyamdaydın!Yanımdaydın!Ayrı Değildik!Ama Uyandım Yine Sonsuz Bir Ayrılığa!Lanet Ediyorum Artık Sensiz Uyandığım Sabahlara ve Her Gece Girdiğim Soğuk Yatağa!