İZMİR TAYFASI 4 ARALIK BAHÇEVANDAYIZ

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: izmir tayfası

geçtiğimiz haftalarda gittiğimiz bahçevan restorantta bu hafta yeniden toplanalım diyorum daha önce gittiğimizde gören tüm arkadaşlar çok beğenmişti mekanı havalar hazır iyi gidiyoken mesafe de çok uzak değil bir bahçevan gezisi daha iyi olur diye düşünüyoruz ben ve cengiz abim evet öneri ve katılımları görelim :p

:bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yarın olsun bakalım kişilerden tepkileri görelim. sonuçta güzel olur tabi :cat:

SN;İzmir tayfası üyeleri behçevan gezisi benim içinde uygun kısmet olursa katılabilirim.Ayrıca merak etmeyin bu gezi de yavaş yavaş gidicem 80 km hızı aşmayacağım.

:bounce: :bounce: :rendeer:

saygı ve selam

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim durum kritik kanka ama gelmeye çalışacam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok güzel bir yer :santa: daha önce gitmeyen arkadaşlar varsa muhakkak gidin derim ben çok beğenmiştim sade keyifli huzurlu bir ortamı var

hepinize iyi eğlenceler :rendeer:

beni alabilecek birisi olursa ben gelebilirim malum benim sabit bi rıderım yok :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence de uygun, zaten havanın ne olacağı da belli değil. En azından yakın biyer.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar gecenlerde birileri deniz kenarına gidelim diyordu. havaları hazır böyle yakalamışken olabilirdi bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla hava durumu sakata benziyor ama erkana sormakta fayda var derim :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ewet bende inceledim şimdi hava şuan sakat bakalım o güne ne olur

arkadaşlar havanın kötü olabileceğini göz önünde bulundurduğumuzdan bahçevan teklifini sunduk zaten yağmur yağsa bile fazla sıkıntı çekmeden gidilebilecek bir yer fiyat açısından da uygun ben bahçevan diyorum......

BBRR kanka otur otur ayaklarımız uyuştu yaaaaaa :p onun için biraz gezelim dedik :cherry: az kaldı bahara yaza mutlaka tanışacağız beraber de bir gezimiz olacak inşallah....

Karakız.......... sende bir sabit rıder bulsan artık iyi olacak yada yok bulamıyosan bile beni kim alacak beni alan olursa gelirim demek yerine önce rıder ın olabilecek kişilerle bir irtibata geç istersen işini ayarlarsan bende geliyorum diye yazarsın....

Lancelot35 kanka durum sakat olayını boşver baba kapı gibi kankaların var sana bakamıyacaksak ölelim biz beeeeee :sunny: sensiz gitmem baba :rendeer:

Piyade..... tarık kardeşim km göstergeni yaptırdınmı???? bahsettiğin 80km dünya standartlarındaki bizim bildiğimiz 80 km mi yoksa senin motorun göstergesindeki 80 mi öyleyse eyer işimiz var desene :queen:

:rendeer: :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar biliyorsunuz ben yeniyim....

gelmeme izin varmı?? bi sorayım dedidim... :)

birde benim ilk gezim olacak, yani daha önceki yerlerin adreslerini bilmiyorum bana adres mekan olarak bilgi verirseniz sevinirim .. .... .......

:king: :thumleft:

adres isterimmmmm :) bi de nerde buluşulcak saat kaçta yola çıkçaz çünkü benim dershane sınavı var 11 de çıkçam ordan gelebilirim yer uygun olursa

pazar günü saat 11 30 12 00 gibi gaziemir MİGROS herkeze sanırım uyar ilk çaylar şirketten gerisi iki katı fiyata :queen: pazardan beri gezi yapmadık izmir tayfasına yakışmadı bak BBRR BİZE kızıyor gidin gezin biryerlerde oturun bize resim gönderin diyor siteyi renklendirelim hadi motorcu dostlar bizden hareket ve resim bekler GAZLAYALIM ARKADAŞLAR

Karakız.......... sende bir sabit rıder bulsan artık iyi olacak yada yok bulamıyosan bile beni kim alacak beni alan olursa gelirim demek yerine önce rıder ın olabilecek kişilerle bir irtibata geç istersen işini ayarlarsan bende geliyorum diye yazarsın....
sus aysu :pr: kenan ben rıderları deniyorum en iyisini buluncaya kadar böle devam edeceğim :bounce: hem arkadaşlar kusura bakmayın ben bahçevan'a gelemiyorum bursa'dan erkek arkadşım(şoparcan'ım) gelio :joker: o yüzden sizinle birlikte olmayacağım :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
buluşmamıza ilk defa katılacak arkadaşları mutlaka bekliyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
saolun arkadaşlar gelecegim...

APV41= özellikle kendi motorumun türünde bi motorcuylan buluşup laflamaya can atıyorum çünkü sormam gereken bişeyler var. zat150 hakkında bilgimi arttırmalıyım...

yazıları takip ediyorum. umarım zevkli bi gezi olur

( OLACAK ZATEN ) :queen:

:flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kenan ne iş kanka ya artık nete fazla takılamıyon galiba, girdiğinde de tüm yazacaklarını tek mesajda topluyorsun vasiyet yazar gibi :queen:

karakız guruptaki tüm rıder lar hepsi birbirinden değerli ve hepsi de ayrı ayrı iyi birer rıder ne demek rıderleri deniyorum??????? o rıder ler seni artçı olarak deniyolarmı acaba ?? :jocolor:

erkan kanka napiim baba bu ara böle takılmaya karar verdim en azından bahara kadar....................................................!!!!!!!!

takipteyim toptan tek mesajla işi bitiriyom :p

11.30 12.00 uygun saat benim içinde kankam migrosta görüşürüz :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar