arkadaşlar işallah dün akşam eğlenmişsinizdir bende gelicektim hatta motorla gittim yine 70 km okula gittiğimde kendimi çok yorgun hissettim geriye dönmeyi sabaha erteledim fakat bir de arkadaşım benimle dönücekti beni beklemiş illaki dedi yola çıkalım bu akşam tamam dedim kaskımı falan taktım cafenin önüne geldim bir de baktım 10 kişi beni karşılıyor yolcu etcek ee kolay değil bir scooter tek baına yol yapmak ve bir de artçıyla neyse yola çıktım yarım depo benzin var dı bu benzin beni bornovaya kadar götürür dedim yolda hep 60-70 rampalarda bile

tam artık belkahveden aşağıya sallanacağım rampayı 60 la çıkıyorum birde dolmuş solluyorum motor stop etti

: hemen sağ a çektim her yer karanlık banzin in bittiğini anladım tabi sağıma soluma baktım ne göreyim shell benzin istasyonu 500 m kadar uzakta

motor u güzel bir fabrikanın önüne bıraktım gittim 1 lt benzin aldım geldim koydum ilkten çalışmadı 3. marşda kaptı oh be

dedim çok sevindim yola koyulduk yeşildere de ilerliyom trafik ağırlaştı ne göreyim ilerde adamın birine araba çarpmış yerde yatıyor

ayakkabısı filen ileri uçmuş çok kötü oldum neyse eve geldim kendime dedimki bu moralle oraya gidilmez ve eve girdim işte böyle gelememe sebebim kusura bakmayın pazar günü işallah