Selam motosiklet sevdalıları...
O büyük günü diğer aday arkadaşlarla beraber heyecanla yaşadık. Sabah 08.30'da gittim ve saat 10.00'da evdeyim, sizlerle sevincimi paylaşıyorum. Şanslıydım erken bir saatte girdim, şanslıydım hava mükemmeldi, şanslıydım Berkem'den Metin hocanın talebesiydim ve şanslıydım sitedeki bütün dostlarımın iyi dilek ve başarı temennilerini aldım... Gerçekten burada bilgi ve tecrübelerini aldığım arkadaşların da eğer geçtiysem, başarımdaki payları çok büyük; site kurucuları, tasarımcıları ve katılımcılarına üye bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...
Motor ehliyeti almak üzere olan ya da niyetli arkadaşlara tavsiyem; bu tip sınav yerlerine meraklarından bile olsa bir kere gidip görmeleri... Sınava hazırlık aşamasında kendilerini rahatlatmaları açısından önemli... Kadın, erkek, genç yaşlı bütün yurdum insanından örnekler oradaydı... Ben çok eğlendim... Gerek kurslar gerek komisyon ciddi ciddi iş yaptılar... Heyecandan komisyon üyelerinin üzerine motorla çıkanlar bile oldu. Duvara girmek üzereyken arkadan hocanın yakaladığı adaylar ve benim gibi son kukaya takılanlar vardı. Ama ortam güzeldi... Zaten motorla ilgili olan kötü ne varki arkadaşlar... Motor=Mutluluk ve güzellik...