- Konu Yazar
Arkadaşlar,
Henüz 21 yaşında trafik terörüne kurban verdiğimiz, birçoğumuzun şahsen tanıdığı sevgili Tuğper arkadaşımızın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ertelenen duruşması bu Salı görülecektir.
Kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen ve olay sonrası durmayarak aracıyla kaza mahalinden uzaklaşan, sonrasında tutuklanarak cezaevine koyulan sanığın ilk mahkemeye getirilememesi nedeniyle duruşma ertelenmişti.
TARİH : 23.12.2008 Salı
SAAT : 14:00
YER : Kadikoy Adliyesi 5. Asliye Mahkemesi
Adaletin sekteye uğramadan bir an önce tecelli etmesi, en büyük temennimiz.
O gün orada olup, Rahmetli Tuğper' in acılı ailesine desteğimizi ve 2 teker dayanışmasını bir kez daha herkese göstermemiz açısından, desteğimizi esirgemeyelim lütfen. Tuğper sahipsiz değil, bu olayın sonuna kadar takipçisiyiz.
Kadıköy Adliyesi, Bahariye Caddesi' nin yukarısında, sonuna doğru.
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi' nin bitişiği.
Bahariye' ye doğruTramvay yolunu takip ederek de ulaşabilirsiniz.
(Not: Ben çalışacağım için maalesef orada olamayacağımı üzülerek bildirmek isterim.)
Henüz 21 yaşında trafik terörüne kurban verdiğimiz, birçoğumuzun şahsen tanıdığı sevgili Tuğper arkadaşımızın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ertelenen duruşması bu Salı görülecektir.
Kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen ve olay sonrası durmayarak aracıyla kaza mahalinden uzaklaşan, sonrasında tutuklanarak cezaevine koyulan sanığın ilk mahkemeye getirilememesi nedeniyle duruşma ertelenmişti.
TARİH : 23.12.2008 Salı
SAAT : 14:00
YER : Kadikoy Adliyesi 5. Asliye Mahkemesi
Adaletin sekteye uğramadan bir an önce tecelli etmesi, en büyük temennimiz.
O gün orada olup, Rahmetli Tuğper' in acılı ailesine desteğimizi ve 2 teker dayanışmasını bir kez daha herkese göstermemiz açısından, desteğimizi esirgemeyelim lütfen. Tuğper sahipsiz değil, bu olayın sonuna kadar takipçisiyiz.
Kadıköy Adliyesi, Bahariye Caddesi' nin yukarısında, sonuna doğru.
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi' nin bitişiği.
Bahariye' ye doğruTramvay yolunu takip ederek de ulaşabilirsiniz.
(Not: Ben çalışacağım için maalesef orada olamayacağımı üzülerek bildirmek isterim.)
Son düzenleme: