Çevrimdışı (offline)
Mesajlar: 945
Üyelik Tarihi: 20-06-05
Bulunduğu Yer: İstanbul-G.O.Paşa
Motosikleti: ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
15-11-2005, 12:53 PM
bişküüüüüit sitemizin en kral fotocusu+şarkıcısı+şamatacası
=D> x1000000000000000000000+
Çevrimdışı (offline)
Mesajlar: 697
Üyelik Tarihi: 05-10-05
Bulunduğu Yer: İstanbul/Avrupa Yakası
Motosikleti: Mondial 150 ZAT
15-11-2005, 13:05 PM
Alıntı:
HEKTOR,
site sakinleri ben bu pazar tekirdağa doğru gitmeyi düşünüyorum mertmertmert arkadaşta düşünüyomuş soğukta gelen olurmu ki
HEKTOR un dediği gibi bu haftasonu bi tekirdağ organizasyonu iyi olur diye tahmin ediyorum. kısmetse , havada iyi olursa yapalım diyoruz böyle bişi. katılım olurmu acaba?
bu arada yengelerimin ve arkadaşlarımın "motor karşıtı eşler" desteklerinde dolayı
teşekkür ederim hatun kişi heralde ikna oldu ne konuştunuz diyorum bi türlü öğrenemedim heralde motor onun aklınada yattı ama utancından açıklayamıyor
Çevrimdışı (offline)
Mesajlar: 1.492
Üyelik Tarihi: 12-05-05
Bulunduğu Yer: Gebze (Texas)
Motosikleti: BMW F650 ST
Kan Grubu: O Rh-
15-11-2005, 20:13 PM
e_erdun, abi sen istersin de ayarlamaz mıyız ayıp ediyorsun. Gebze-Eskihisar'da Fasıl var arkadaşlar hafta sonu. Tanıdığımız bir yer. Balıkları ve mezeleri çok güzeldir. Fiyatta uygun bir indirim de yaptıracağımızdan şüpheniz olmasın. Caddebostan vs. yerlerden çok daha ucuza geleceği de aşikar. Gebze tarafları demişsiniz o sebeple söylüyorum. Eğer talep gelirse hemen gidip yer olaylarını ayarlayabilir ve gerekli topici açabilirim. Tepkilerinizi bekliyorum.
Bilmeyen arkadaşlar için ufak tefek bilgi veriyim hemen.
Yer Neresi:
Eskihisar / Gebze
Ulaşımı nasıl yapacağız:
Kadıköy'den 45 km. E-5 veya E-6 TEM'den gelinebilir. Araçsız gelecekler için Gebze-Harem minibüsleri veya Gebze-Haydarpaşa Banliyö Treni, Adapazarı Expresi de mümkün. Ayrıca Şifa mahallesine kadar İETT otobüsü ile gelinip kalan yol minibüsle de gidilebilir. Şifa Mh.-Eskihisar arası yaklaşık 8-9 km.
Mekan nasıl bir yer abi?:
Eskihisar balıkçı köyü tarzında ufak bir yerdir. Burada gitmeyi planladığımız yer, denize sıfır, açık-kapalı bölümü olan güzel bir restaurant. Hafta sonları buraya Fasıl ekibi gelmekte. Erken saatte gelinmesi halinde, Eskihisar'da deniz kenarında dolaşabilir, kayalıklardan denize çakılları atarak taş sektirmece oynayabiliriz. Eskihisar kalesini de görebilirsiniz ayrıca. Olta getiren çok güzel balık da tutabilir. Teknemiz mevcut, denize de açılabiliriz isterseniz. Opsiyon çok bizde kardeşim.