hellfire, herkese yer var yeterki net cevap verrrr geliyormusun????
bu arada siteye yeni üyesin sanırım kuralları okuyup siteye kendini tanıştırmayı unutma kurallar içinde buda dahildirrr.....
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
07-11-2005, 21:44 PM
baron içilince bayılanlara ayılınacak bi gazoz yazmıştın sen
ama ben o topiği bulamadım kardeşim sana zahmet onun adını yazsana
içip bayılanlara ayılma gazozu
*alkol alacak arkadaşalrın dikkatine ayılma gazozunuda yanında bulundursun*
bende gelsem diyorum şöyle güzelce sohbet muhabbet bir iki kadehte birşey içsek fena olmaz yanlız beni kim görtürür ben içkili araba motor kulanmıyorum arkadaslar beni alan hayır sever çıkarmı yoksa başımın çağresinemi bakıcam
kemal geliyorsunuz değil mi olm hiç olmazsa bu na hanımı al gel ya
bu arada arkadaşlar yarın bi buluşma yapsanız diyorum sahilde
nasıl olur hem şu motorlar bi çıksın kirlensin yıkama partisine hazırlık olur
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
nunu benide yazın istanbulda olursam bende gelirim hepinizle tanışmak istiyorum arkdaşlar malum okul var benim bursada gelmeyi istiyorum ama nevizadede içme olurda gelinmezmi.
nunu, vallaha bi garajlardan çıkarın yeni motorları. küçükyalı civarı çamlık mıydı nerdi öyle bir çay bahçesi vardı. orda olsun bu seferde. tavla turnuvalarına devam ederiz hemde
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: jinlun150cc
07-11-2005, 22:08 PM
kesın yapalım yarın bır sahıl ya fuat abım ılk cevabı sıze verelım bır daha bızım hanım olmadı ya beklemede yanlıs kalmasın aklında aman . necef kardeş oyle kuru kuru olmaz yuz yuze olmalı demı