büyüklerim küçüklerim bende çiçek pasajındaydım bu akşam şu anda zor zar yazıyorum klavyeyle anlayacağınız bir dünyayım tüyap çıkışında motorları sıra sıra görünce içim gitii 600rr er-5 ve diğerleri gitsem nevizadeye görsem dostlarımı ama bu halde sizinle tanşmak i,stemedim kısmet başka sefere hepi,nize selamlae sewgiler...
Herkes hakettiğini alsın...
Honda CBF250 Karafatma
34 UF 9827
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
13-11-2005, 01:59 AM
çok güzel bir akşam geçirdik
gelen arkadaşlara ve topiği organize eden fuata teşekkürler
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
13-11-2005, 02:27 AM
Apache34 ve ben dönmüşüz Hıccck nASIL DÖNDÜM BEN HATIRLAMIYORUM neyse şu an evdeyiz.Erdoğan abim sağolsun evin önüne yanaştığımızda bagajından viski çıkarmazmı oy oy oyyy.Neyse dur yaa adam çikolatada çıkardı.Güzel gece güzel insanlaar daha ne diyim.MÖÖÖÖŞŞ HERKESE SEVGİ BYE
eweeeeeet..!! gece giremedik kendimizi yatağa nasıl attık bilemedik sanıyorum herkes çok eğlendi gelen herkese t. ediyorum..gelmeyenler çok şey kaçırdılar
gecenin adamı biscuit e özel olarak t.ediyorum..kendinize iyi bakın..
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
13-11-2005, 13:13 PM
Gezilere biraz ara verdik.Biraz toparlanalım.Şimdiden hbr veriyim temmuzda Çanakkale,Assos,ayvalık,cunda,İzmir,Çeşme,Marmaris ,Fethiye,Antalya ,Kemer yapılacak.15 güne yayılacak bu gezi çadırlı ve tercihen pansiyonlu yapılacak.AA aa sonradan hbrimiz oldu şöyleydi bööleydi demeyin..Çalışmalar sürüyor.