Alıntı:
|
One_Way´isimli üyeden Alıntı
şebnemi gördüm bu akşam şans eseri, resimleri bu gece yollayhcakmış dediğine göre. 500 tane resim var dedim, hepsini koyacam diyor  tabi site çökmezse
ama bu resim koyma işleminin uzun sürmesi bizim gruba yakışmıyor. bundan sonra ben el koyacam bu işe 
|
Eyyyyyy sevgili Erkannnnnnnnnnn, sen zaten farkındaysaaan bu aralar herşeye fazlasıyla el koymaya başladın canım arkadaşım, tamam kabuldür, sen bu fotoğraf işine de el koy, bende rahatlamış olurum, çünkü eşşeğim ben sizler için 3 gündür uyumadan sabahlayarak 500 adet fotoyu güzel bir şekilde hazırlayarak, güzel anlatımla hazırlamaya çalıştığım için. Sen herşeye el koy canım arkadaşım bak bundan sonra beni ve arkamdan gelecekleri senin yanında görebiliyor musun, ya da sen kendini nerede görebiliyor musun?
Arkadaşlar, fotoğrafları tek topik halinde hazırlamadım çünkü herkesin ADSL ile bağlanamayacağını düşünerek, sayfayı açmakta ve fotoğrafları görmekte zorluk çekmelerini ve bilgisayarlarının kilitlenmelerini engellemek amacıyla 2 topik halinde hazırladım. Topikleri : Gezi Yazıları adlı forumda ; Motosiklet.net İzmir Tayfası BAYRAM-1 ve Motosiklet.net İzmir Tayfası BAYRAM-2 adlı 2 ayrı topik halinde görebilirsiniz.
Hepinize burdan kucak dolusu sevgilerimle,
Şebnem AYDİNÇ