Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
30-10-2005, 01:52 AM
baron985, dostum yasinden sonra bi araştırma yaptım. CBR ın fazerden biraz daha iyi olduğuna kanaat getirdim. O ara internetten bakarken bir tanesine baktım hoşuma gitti aldım. Ama benimki 2004 model. Uygun fiyata 2005 yok piyasada.
Biscuit, Bu arada bendeki video kayıtlarında cbr alacağını söylemişsin. (Bowling sonrası Burger King'de) Ancak siyah demişsin abi. Bence kırmızı daha güzel...
Çevrimdışı (offline)
30-10-2005, 02:20 AM
mete_han, dostum teşekkür ederim. Darısı gerçekten başına. Benim de hiç aklımda yoktu. Birden oldu. Ödemesine gelince uzun vade krediler sağolsun.. conqueror, dostum hayırlısı olsun... (Riva,Riva konu dağılmasın. Riva)
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
Kan Grubu: O Rh+
30-10-2005, 09:22 AM
arkadaşlar yağmurda çamurda 100 km gitmeye heveslisiniz yani motorlarla???
yasin, abi direk alıp o makinayla yamurda çamurda yola bi çık bakimda eski motorundan yavaş gitmiyormusun ben sana sorarım daha alışmadan öle ıslak zemine çıkıyon.. ama git tabi bidaha töbe edersin yengede töbe eder ..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Efsane SES150 Dylan(2008)
Kan Grubu: O Rh+
30-10-2005, 12:11 PM
Şansa bakın 2. günü memlekete gidiyoruz.Gitmeseydim gelirdim hiç katılamadım şu gezilere singirleniyorum yaaav..! Hemde BP Kavacık bana çok yakın 10 dakka
ah ulan ah....! şanşın böylesi; hem benim makina gidermi acaba? ben arkadaşla ağvaya gitmiştim.Ordan kandıra kocaeli-gebze derken beykoz son sabahtan akşama kadar 320km.yol gittim....? :( :(
leto, kardeşim bugünnn sabah hava açtı ve yola çıktımm daha sonra üstüme baya bir yağmur yağdı tabi kontrollü olarak toluma devam ettim hıza gelince 100-110 maxsimum 130 u gördüm daha pişmem lazım bu arada riva konumuzda dağılmasın tabi =) topic nerde diye yırtınan arkadaşları göremiyoummmm
bu arada tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum darısı sizin başınıza kazasız belasız inşallah ...kısmette kırmızı almaz varmış ne yapalım =)
necef, baba hanım Nexus'un konforunu sevecek bence. benimki de şüpheliydi konfordan ama galeride motora oturunca bayıldı. ben de niyetliyim nexus'a inşallah yakın zamana alıcam.
ümit kardeşim bu arada sana da hayırlı olsun yeni cihazın güle güle kullan
Çevrimdışı (offline)
30-10-2005, 15:34 PM
dejavuVXR, nin dediği gibi Nexus' un arka koltuğu cok rahat, benim cok hoşuma gitti ve kırmızısının rengi süper bide burgman herkezde var ama nexus herkezde yok buda onu daha ayrıcaliklı kılıyor bizde inşallah yakında alıcaz
Çevrimdışı (offline)
30-10-2005, 18:18 PM
dejavuVXR, dostum teşekkürler. Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun... Biscuit, dostum katılım illaki olacaktır. Çünkü bunlar bu sezonki son gezilerimiz. Değerlendirelim arkadaşlar...
Rivaya gelmek bi nasip olmadı yahu, bayramın 2. günü toplucana baba tarafı aile bayramlaşması olcak bizim. 3. ye inşallah artık
Bu arada Ümit, Yasin hayırlı olsun yeni motorlar bence biraz erken büyütmüşünüz, dikkatli sürün
ChatnoiR, kardeşim teşekkürler artık dikkatli olacağız darısı başınıza
kubaykal, abi şimdilik katılım iyi zaten dün akşam açtım 15 kişiyi buldu zaten sorun yok yaniii
Çevrimdışı (offline)
30-10-2005, 20:41 PM
ChatnoiR, Morpheus, Teşekkürler arkadaşlar. Tabiki ilk motorlarımıza nasıl zamanla alıştıysak buna da zamanla alışacağız. Birden gazlamak yanlış tabikide. Önce motoru tanımak, tepkilerini hissetmek lazım. Teşekkürler.
Biscuit, dostum imzam senden esinlendi. Çok hoşuma gitti bu laf.
Ayrıca benim hanımı alacak birisi lazım olabilir. Bircan %60 giderim diyor. Son kararı sana bildiririm.