[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

MEKAN - YESILMAVI
--------------------
Tarih: 13.09.2008 Cumartesi.

GENEL AMAC:

1-) MUHABBET ETMEK
2-) REEL FORUM ORTAMI OLUSTURMAK
3-) BIRLIKTE VAKIT GECIRIP EGLENMEK

--------------------
BULUSMA:

SAAT 20:45 MEKANDA BULUSMA.

--------------------
FIYATLAR:

CAY 1.5YTL
MESRUBAT (KUTU) 4YTL
GOZLEME 4.5YTL
NARGILE 10YTL

--------------------
GSM: 05369539143 - HASAN

KROKI:

yesilmaviom0.png

Cumartesi bu guzel muhabbete,gelme imkani olan butun MT uyelerini bekliyoruz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siftah MesaJı benden qerisi MT den ;) evveT Hady şu Cadının kahwaLtıyı qööLgede bırakaLım Mt. ;)

Türk işi Gaz verme Bu oLuyo sanırım :D

toplaşmalar arttı ii oldu yav

eray aynı anda msj atmısız ya siftahı paylaştık ortak:mrgreen:

Son düzenleme:
siftah MesaJı benden qerisi MT den ;) evveT Hady şu Cadının kahwaLtıyı qööLgede bırakaLım Mt. ;)

Türk işi Gaz verme Bu oLuyo sanırım :D

walla eraycım o kahvaltı pek qölqede kalcak qißi durmuyor çünkü tek kelime ile harikaydı ßiliyorsunki ama diğerleride onun kadar qüsel gececektir eminim

Forumdan Uzaklaştırıldı
ainen kardeşim :D:D:D:D

:)her toplaşma bi oLay zaten yau :D :)

Son düzenleme:
nahzuvay inşallah ßu sefer qeleßilirsiniz özledik sizi özletmeyin ßu kadar kendinizi :D

evet mt uyeleri,geleneksel baslikli bulusmayi baska bir baslik altinda guncelledim...tek topic karisiklik olusturuyordu...hadi gelenekselin havasini yasatalim!

hele bi gelme :p

Ilerleyen vakitlerde bulusma noktalari ve ekip olusturulacaktir.

Son düzenleme:
nahzuvay inşallah ßu sefer qeleßilirsiniz özledik sizi özletmeyin ßu kadar kendinizi :D

bugun gelemedik malesef bnde isterdim ama bi iftar davetine katılmaya mecbur bıraklıdıgımızdan dolayı gelmedik ancak haftaya mavi yeşile gelioz inşallah :cat: bizde özledik valla bu arada iftara yakın bni motor üstünde görürsen kesin ii bi yere gidiomdur hemen takılın erayla peşimize:queen::queen:

ha bide arkadaslar su bulusma saatini biraz daha ötelesek mesela bugunu düşündüm 20:15 te sirkecide bulusuldu, zaten iftar 19:45 gibi oluo yemek yiyip sigara icene kadar zaten yarım saat gecio ya

Son düzenleme:
ha bide arkadaslar su bulusma saatini biraz daha ötelesek mesela bugunu düşündüm 20:15 te sirkecide bulusuldu, zaten iftar 19:45 gibi oluo yemek yiyip sigara icene kadar zaten yarım saat gecio ya

cnm nasil olsa saat en az 11-12 ye kadar oturuyoruz....yetisemeyen daha gec gelsin :)

cnm nasil olsa saat en az 11-12 ye kadar oturuyoruz....yetisemeyen daha gec gelsin :)

mekanı bulamayınca deli danalar gibi dolanırım valla bn oralarda :p neyse canım uzatmıyım bn sigarayı vapurda içerim bnde ya

yavuzhan abi artçın varmı :):)

ooooo birkan kardesim %60 olmayacak gibi, kız milleti işte bi karar veremio erkenden kahvaltıda da böle yapmıştı zaten :cherry: ararım bn seni ama genede sen cuma aksamında bana bi mesaj at unutmayayım

Son düzenleme:
:)olsun abi yenge daha önemli aman dikkat et başının etini yemesin :):)tamam abicim ben msj atarım sana bu sefer ekmicek dimi kmse bizi :):):)

yok yok eken yok artık birkan son bulusmaların hepsi güzeldi valla darısı bundan sonrakilerin basına inşallah

evet abi resimlere baktımm baya güzeldi senide gördüm abi :)motoru alıyimde beraber gideriz artık inş

mekanı bulamayınca deli danalar gibi dolanırım valla bn oralarda :p neyse canım uzatmıyım bn sigarayı vapurda içerim bnde ya

yavuzhan sigara yasaklanmış vapurda unuttun galiba o kahvaltı günü nasıl içeri kaçtığımızı :D motordan inince içersiniz artık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende ordayım:)

Ben Türkiye - Ermenistan maçı için cumhurbaşkanımız ile Ermenistan'a gideceğimden gelemiyorum arkadaşlar affınıza sığnırım(ufak ataydık bari).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar