ADANA MT türkiye maç keyfi:)

Arkadaşlar cuma günkü türkiye maçını hep beraber izleyelim...mekan olarak kaktüs belirledik ama istek olursa degiştirebilriz..şimdiden 8 9 kişiden onay geldi ama katılımın daha fazla olmasını bekliyoruz...galibiyet sonrası içinde şehir turu süper olur :)

hadi bakalım türkiye umarım hüsrana ugratmaz güzel bir gece yaşatır bizlere
:cat:

Katılanlardan sevmediğim insanlar olabilir herkes bi katılımı belirlesinde önce sonra cevabımı bildireceğim:p

arkadaşlar katılım olmadıgı için aktivite iptal:)
adana mt maç izleme oalyına sıcak bakmadı sanırm..biz yine çekirdek kadroyla maçı berbaer izlicez ama genel bi aktivite yok :) saygılar

yaw nie iptal ediyon kimsenin yasmadığına bakma gelirler berkerim :wiinkk:

adana mt maç izleme oalyına sıcak bakmadı sanırm..biz yine çekirdek kadroyla maçı berbaer izlicez ama genel bi aktivite yok :) saygılar

ne çabuk pes ettin.daha kaç kişi gördüki :cyclopsan
bi gezi diyoruz son güne kadar gelen yok sanırsın :pr: sonra bi bakıyorsun 10-15 motor yola çıkmışız, yolda katılanlar, yada gaza asılıp yetişenler cabası :)
ben çalışıyorum yoksa kesin gelirdim :cat:

yaw dostum gelmezseler gelmesinler biz senlen paşa paşa macımızı izler iki tek atar sona da kıs tavlamaya giderik detaylara takılma resmin geneline bak :p

ne çabuk pes ettin.daha kaç kişi gördüki :cyclopsan
bi gezi diyoruz son güne kadar gelen yok sanırsın :pr: sonra bi bakıyorsun 10-15 motor yola çıkmışız, yolda katılanlar, yada gaza asılıp yetişenler cabası :)
ben çalışıyorum yoksa kesin gelirdim :cat:

yaawww det nereye geliyon aaaşam aşam işingücün vardır senin şaka bir yana biz berkerle beraber izleyecektik ama adam özlemiş sizleri hep beraber olalım istedi ama gördük bu motorcu milleti vefasızmış yaw:p

mali de kusura bakmasın özürdiliyorum:wiinkk:

Son düzenleme:
nolur gelsinler yani iso:) çook üzüldüm..cengizim bi titreşim kadar uzagındayım:wiinkk:

İzmirde olabilirim ama bu akşam gönlümlede olsa Milli Takımımızın izlendiği tüm MT İl grupları ile birlikteyim:rendeer:
İnşallah bizi daha önceleride sokağa döktükleri gibi yine aynısını yaparlar ve dökül...dökül akarız caddelere....haydi hayırlısı:cat:

İzmirde olabilirim ama bu akşam gönlümlede olsa Milli Takımımızın izlendiği tüm MT İl grupları ile birlikteyim:rendeer:
İnşallah bizi daha önceleride sokağa döktükleri gibi yine aynısını yaparlar ve dökül...dökül akarız caddelere....haydi hayırlısı:cat:

vala abim tek yürek tek bilek olduktan sonra kim tutar bizi seller gibi akarız vallha
:p

nolur gelsinler yani iso:) çook üzüldüm..cengizim bi titreşim kadar uzagındayım:wiinkk:

ooookeeeyy (müslüm baba simileyleysi) :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar