anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Haber ve Duyurular > Duyurular

[mt Izmir] 06-06-08 Cuma Herkesi Alsancak üsküdar çaycısına Bekliyoruz

Bu konuya 127 cevap yazıldı 1950 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#121)
ToRque35

ToRque35 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki Gs500 ('93) (Suzzy)
Kan Grubu: A Rh+
07-06-2008, 22:07 PM

Alıntı:
SERHAN YORUK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Katılım muhteşem sohbetleriniz de bir o kadar mükemmel....Fotolar süper.Anlatıyor ortamın güzelliğini..Bebeğe gelince,kaptığı mikroptan doktorun verdiği ilaçlarla kurtulacak.Ateşi düştü.Sağlığı düne göre biraz daha iyi.Destek vereceğinize eminim.İyi ki varsınız.Çooook teşekkürler.
hocam çok geçmiş olsun
daha iyi olur inşallah
ALLAH analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah

sen nasılsa herhangi bir zaman gelirsin toplantıya ...
nede olsa her hafta bir arada mt izmir

allaha emanet
tekerin düz bassın

ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR...

*** eski VampiReCRow
Eski
  (#122)
oguz çatal

oguz çatal - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA - Nx4 FALCON
Kan Grubu: O Rh-
07-06-2008, 23:34 PM

Alıntı:
hızlıcesi2´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oğuz abim ve CrazyDream kardeşim süper çıkmış fotolar ellerinize sağlık herşey için teşekürler allah bu dostluğumuzu bozmasın rahmi dedem cengiz abim ve alper abi sercan kardeşim . gelmediniz işinizden dolayı. sizleride çok seviyoruz keşke yanımızda olsaydınız beraber yörödük biz bu yolarda beraber ıslandık kuş adasın da tek bölönmez aile mt izmir .saygılar .
CESUR KARDEŞİM önemli degil kardeşim sizin mutlu görmek benide mutlu eder.CRAZYDREAM kardeşim sanada fotolar için teşekkür ederim

(SON OSMANLI)YILDIRIMLAR HEDEFLERİNE GÖK GÜRÜLTÜSÜNDEN ÖNCE VARIRLAR
Eski
  (#123)
Arap Kadri

Arap Kadri - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki DL650
Kan Grubu: O Rh+
07-06-2008, 23:49 PM

Alıntı:
ViPeR75´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Heheh canım benim görürsün tabii, benim nerden çıkacağım belli olmaz Peki sen nerede kaldın gurban??? Hıdır'ım özellikle roozziiiiii rooozziiii diye sayıkladı durdu bütün gece
SÖLE O HIDIR EFENDİYE AZ BÜYÜSÜNDE GELSİN

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTEm BENİM...
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Eski
  (#124)
oguz çatal

oguz çatal - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA - Nx4 FALCON
Kan Grubu: O Rh-
08-06-2008, 18:35 PM

gezi resimleri varmı arkadaşlar

(SON OSMANLI)YILDIRIMLAR HEDEFLERİNE GÖK GÜRÜLTÜSÜNDEN ÖNCE VARIRLAR
Eski
  (#125)
Wallace

Wallace - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: keeway superlight
Kan Grubu: B Rh-
09-06-2008, 13:05 PM

Cuma güzel ve bol katılımlı bir toplantıydı. Öncelikle yeni gelen bir çok arkadaşımız vardı hepsine hoşgeldiniz diyelim. Bir kısmıyla az sohbet etmek durumunda kaldık malum bu kadar kalabalık olunca nereye bölüneceğimizi şaşırıyoruz.
Gelelim Gecenin süprizlerine ve kandırıkçılarına
1.En kandırıkçı Kumita45 oldu. Fıstık fıstık dedik cumaya kadar bırak fıstığı kabuk bile göremedik. Ama Kumitam 45imin güzel sohbetti yetti arttı bile. Fıstığa ne hacet dostluk zaten fıstık gibiydi.
2. Memoli35 erken gelene yemek dedi geldik ve aç kaldık. En son bir ara gidip başımızın çaresine baktık ama memoli35 dir abimizdir gönlümüzü almayı da bildi. Hediyeleriyle tekrar gönül tahtımıza oturd.
3. Kandırımçı ArapKadri dir. Gene geç gedli ki bu sefer erken gelecem GANGAAA demişti.

İşin şakası bir yana katılan ve elinde olmadan katılamayan tüm dostlara teşekkürler. Haftasonumu komple çeşme de geçirdim süper yerler keşfettim. Yakında oralara da bir gezi yapacağız. Bu arada Rahmi dedemizin herkeslere selamı var. üzerimde kalmasın ileteyim
Eski
  (#126)
ybasaran

ybasaran - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mondialden dönme 150lik bişee
Kan Grubu: A Rh+
09-06-2008, 14:13 PM

Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haftasonumu komple çeşme de geçirdim süper yerler keşfettim. Yakında oralara da bir gezi yapacağız. Bu arada Rahmi dedemizin herkeslere selamı var. üzerimde kalmasın ileteyim
Aleyküm Slm abi...bidahaki gezide o gittiğiniz yerlere hep birlikte gitmek ümidiyle kazasız belasız...cuma akşamı katılan katılmayan herkese teşekkürlerimi sunarım....

creazydream benim motorun sinyallermi farmı dikkatini çekti? hangisi için yakından çektin fotoyu

Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Eski
  (#127)
hızlıcesi2

hızlıcesi2 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2007 .honda cbr 600rr
09-06-2008, 17:02 PM

Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sağol kardeşim aklımız gönlümüz sizinle ama şu havaların düzelmesini bekliyoruz rutubet,nem gereksiz sıkıntılı hava yakında gerekli hava koşulları oluşacak ve biz tekrar aranızda olacağız YAŞLILIK BAŞA BELA
tabiki her zaman bizimlesiniz yaşa gelince yaşayacak çok şey var sizinle hava gelince hava bizim havamız nemde olur çığda düşer ama temelimiz aynıdır unutma abicim ......ASLANLAR ..SOFRASINDA ..ÇAKALARA ...YER..YOKTURRRRRRRRRRkendini seven herkese saygılar.
Eski
  (#128)
kumita45

kumita45 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Er-5 (siyah)
09-06-2008, 21:48 PM

Arkadaşlar kusura bakmayın baya geç yazıyorum topic'e özürrr...

cuma günü gelen, gelmek isteyip gelemeyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorummm....

Alıntı:
SERHAN YORUK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
14-SERHAN YORUK bugün Üsküdar Çaycısına bebeğinin rahatsızlığından dolayı hastanede bulunduğundan gelememiştir.Hepinizden,verdiğim buluşma sözünü yerine getiremediğim için özür dilerim..Umarım sohbetiniz herzaman ki gibi inanılmaz güzel geçmiştir.Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiniz toplantılarda kabul ederseniz buluşmak dileğiyle...
bunun özürümü olur yawww toplantılar devam ediyor gemiş olsunnn...
Alıntı:
umutus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Acaba bende bir gün bu sözü söyleyebilecekmiyim Hani başka resim yokmu ?
umut yeter artık bak sende arayı fazla açanlardansın özlettin kendiniii...
Alıntı:
karmacoma´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim uzun zamandır olmadığı kadar kalabalık bir katılım vardı, bak keşke akşam atlasaydın getirseydim senide, o kalabalıkda çoğuna iletemesimde ekibin bir kısmına sıcak sıcak selamlarını ilettim
ewet umutum selamlarını aldık mustafa abiden....
Alıntı:
böcek´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok güzel ve yüksek katılımlı toplantı için öncelikle kumita45'e,resimleri çeken ve yükleyenlere,resimlerde poz verenlere,gelemeyen ama gönlü bizle olanlara teşekkür ediyorum
geldiğiniz için ben size teşekkür ederim özgeciğim fotoları çeken arkadaşlarada ayrıca teşekkürlerrr....
Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
elinize sağlık arkadaşlaar, çok şey kaçımışım 2 haftadır goremediğim doslarımda gelmişler ahh ahh

Hepinizi çok seviyorum... iyiki varsınız
bizde seni seni sevdik vasko hayırlı işlerrr....
Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sağol kardeşim aklımız gönlümüz sizinle ama şu havaların düzelmesini bekliyoruz rutubet,nem gereksiz sıkıntılı hava yakında gerekli hava koşulları oluşacak ve biz tekrar aranızda olacağız YAŞLILIK BAŞA BELA
inşallah düzelir bu havalar sorma cengüz abim...
Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cuma güzel ve bol katılımlı bir toplantıydı. Öncelikle yeni gelen bir çok arkadaşımız vardı hepsine hoşgeldiniz diyelim. Bir kısmıyla az sohbet etmek durumunda kaldık malum bu kadar kalabalık olunca nereye bölüneceğimizi şaşırıyoruz.
Gelelim Gecenin süprizlerine ve kandırıkçılarına
1.En kandırıkçı Kumita45 oldu. Fıstık fıstık dedik cumaya kadar bırak fıstığı kabuk bile göremedik. Ama Kumitam 45imin güzel sohbetti yetti arttı bile. Fıstığa ne hacet dostluk zaten fıstık gibiydi.
2. Memoli35 erken gelene yemek dedi geldik ve aç kaldık. En son bir ara gidip başımızın çaresine baktık ama memoli35 dir abimizdir gönlümüzü almayı da bildi. Hediyeleriyle tekrar gönül tahtımıza oturd.
3. Kandırımçı ArapKadri dir. Gene geç gedli ki bu sefer erken gelecem GANGAAA demişti.

İşin şakası bir yana katılan ve elinde olmadan katılamayan tüm dostlara teşekkürler. Haftasonumu komple çeşme de geçirdim süper yerler keşfettim. Yakında oralara da bir gezi yapacağız. Bu arada Rahmi dedemizin herkeslere selamı var. üzerimde kalmasın ileteyim
ewet kabul ediyorum en kandırıkçı benemmmm ama telafi edeceğiz yawww

asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır 27235'de takıldııı....
Etiketler: , , , ,

Konu Seçenekleri