Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: motti 250cc chopper
Kan Grubu: A Rh+
14-05-2008, 18:46 PM
tuh yaa ne para ne benzin caddebostanda toplanıyoruzda millet ohhh diyo nerdeeee bilseler motorları iterek getiiriyoruz bizim millet evinde cadde tayfası maalesef fıss cıktık bu sefer baska sefere eminim guzel gecer iyi eglenceler abi ekmekde gotur giderken ama Allah askına motorunun koluna as koptum o gun yaaa
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: hyosung 250
Kan Grubu: O Rh+
14-05-2008, 18:50 PM
Alıntı:
okan*gizem´isimli üyeden Alıntı
tuh yaa ne para ne benzin caddebostanda toplanıyoruzda millet ohhh diyo nerdeeee bilseler motorları iterek getiiriyoruz bizim millet evinde cadde tayfası maalesef fıss cıktık bu sefer baska sefere eminim guzel gecer iyi eglenceler abi ekmekde gotur giderken ama Allah askına motorunun koluna as koptum o gun yaaa
kanka napıyım ne bagaj ne topcase nereye koyıyım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbr 125r repsol
14-05-2008, 23:44 PM
olum kaan sana benim hesabı kitleyemedim ama neyse bidakine inşallah yaa bu arada yukarıda kulan yapan arkadaşın şuan elleri alçıda malum kırdım yine keyifli bi buluşmaydı teşekkürler heee bu arada yukarıdaki göbek kimin halan çözemedim öööööö kıllı kıllı iğrenç
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: chopper/cruiser caracal
15-05-2008, 13:42 PM
walla o gece fenaydı gökhanım
ya ben karşıda bagcılar tarafındaydım arkadaşlar buluşalım dediler açtık aceleyle bir topic gelmeyenlere ırgın falan değiliz
özelliikle tuçi motorun hayırlı olsun a-topiğii biliyordum ama o gün motor bende değildi gelmek isterdim buluşmaları kaçırmamaya çalışıyorum ki olursa olsun