Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CB 1100 X-eleven ve (O|||||O) only in a jeep
Kan Grubu: O Rh+
10-05-2008, 00:31 AM
gelecek dostlarımdan bir ricada bulunmak istiyorum mümkünse türk bayragı getirsinler ..hatta bulabilen bikaç tane daha getirsin diger arkadaşlara veririz
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: as gy200
Kan Grubu: A Rh+
10-05-2008, 03:02 AM
Alıntı:
thaii_vtec´isimli üyeden Alıntı
motordan nefret ediyorum resmen o ailenin ocağı söndü varmı böyle birşey yaa... tiksiniyorum motordan...
düşüncen son derece yanlış.motor kazası degıl araba kazası olsada arabadan mı tıskınecegız..yarın inan gelmek cok isterım ama calıştıgım için gelemıyorum.
cenazeye katılmak için yola çıkan arkadaşlara kazasız belasız sürüşler diliyorum... Allah geride kalanlara sabır versin... başımız sağolsun
Hayatta Önemli olan şey sadece kendimiz için kazanmaktan ziyade, Kimi zaman yavaşlamak anlamına gelse bile kendimizle birlikte diğerlerinin de kazanmasına yardım etmektir !
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: jinlun 250cc
10-05-2008, 09:51 AM
bır yoldaşimız abimiz aramızdan ayrıldı tum mt cı lerın başı saolsun allah ailesıne sabır versın mekanı cennet olsun gösterdınız duyarlılık için kendı adıma cok teşşekurederım dostlar gelmek isterdım ama motorumun uzun yolla güvenemıyorum :(
herşey motorsiklet için 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzukı'nın Küçük oğlu>>>Grand Eagle 250 ChoopeRR ((Satılık))
10-05-2008, 10:43 AM
Alıntı:
mterayes26´isimli üyeden Alıntı
yanlıs konusuyorsun o zaman motora bınme arkadasım
sinan abimizin vadesi dolmus motosiklet kazasıda buna bahane oldu motosiklet üzerinde olmayıpta farzet yolda yuruyor olsaydı ayagı takılıp basını yere vurup vefat edecektı belki , allah yerinde dinlerdirsin 2. evlat acısı sofuoğlu ailesine allah sabır versın sinan abimizin mekanı cennet olsun : salut:
ne mantıksın sen yaa? ne demek vadesi dolmuş? eminim kazası buna bahane olmuştur motosıklet le de ayak takılması zaten 1 ya... neyse laf yetıstırmıcem kımseye sinan abimiz ölmüş bide arkasından atısmamı yapıcaz
Motormu DiyoRRsun? Bugün varsın...Ya YaRRıN? Yarın aRRa Gazıyla YoksuN...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: işler hiçbir zaman yolunda gitmez...