dün akşam benim için çok güzeldi mütiş bi ortam vardı ve daha önce sayıca bukadar motor severle bi arada olmak ordakı herkezın motorcu oldugunu bılmek cok güzel ve yeni tanıştığım bi duygu..
ama her güzel şeyin bi kötü sonu olduğu gibi dün akşam geçirdiğim güzel vakti az kalsın kötü eve dönüşle noktalıyodum..

mekandan cıktıgımda tuhaf bi dalgınlık vardı üzerimde cok fazla dıkkat edemıodum yola bi kac kez farkında olmadan karsı serte gec tım hatta

her neyse d-100 den cıktım fakat nerde oldugumu tam olarak hatırlamıyorum aksaray falandı sanırım yolun bos olmasını fırsat bılerek 6 vites tapaz giderken bi an da 40-50 mt ilerde arabaların stop lambalarını gördüm.. ve sonra kırmızı ışığı farkettim bi anda frenlere asıldım yerinde ıslak olmasından (neden ıslak oldugunu hala anlamıs değilim) aradaki tüm mesafeyi kızaklayarak yavaş ççekimde geçtim ve nasıl yaptımsa refleks olarak onumdek honda cıvıc' e arkadan saplanmadan ısıklarda durmus dort sıra arabanın arasından surtune surtune gectım. o sırada yesıl yandı bende arabaların arasında gazladım ve kaçtım.. çok gariptir kaza yapıcak oldugumu anladıgım zamandan sonra garıp bı duygu geldı ozellıkle arka teker kıltlenmıs yanlaya yanlaya kayarken hıc olmadıgım kadar rahat hıssetım kendımı sahos gıbıydım hıc bıseyı umursamıyodum panık yoktu eve gıdınceye kadar da surdu ilk defa boyle bısey yasıyorum ve şu an kaçtığım için mütiş bi vicdan azabı ve utanc duyuyorum..

% 100 de yuz sucluyum ve cok guvedıgım ıkı seyden bırı benı buyuk bı tehlıkeye attı (dikkatim) diğeride kurtardı (reflexlerim)...
su an nerdeyse yıkılmıs bı durumdayım.. kendıme olan tum guvenımı kaybettım