18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Kocaelinin Şirin Beldesi Yuvacık Köyüne gidiyoruz. 18 Mayıs 2008 Pazar

Ana Buluşma Noktası
Tarih: 18 Mayıs 2008 Pazar
Saat: 9:30 (Hareket 10:00)

Buluşma Noktası: İstanbul Çamlıca Otoyol Gişelerinden 18km sonra ki ilk benzin istasyonu (Opet Benzin İstasyonu- Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci)

Yol Güzargahı: Buluşma noktası Otoyoldaki Opet benzin istasyonundan hareket - Otoyol Batı İzmit- Derince Gişelerinden çıkılacak - Gişelerden sonra mola ve Kocaeli MT ile buluşma - Kocaeli Halk Evinde Çay molası - Yalova istikametinden sahil yolu takip edilip Yuvacık'a ulaşılacak.

Buluşma Noktası Harita: Google Haritası

Yuvacık Haritası
haritapa8.jpg

Avrupa yakasından buluşup gelecek arkadaşlar için buluşma noktası, Levent BP Benzin İstasyonudur. Buluşma saat: 09:00. Yol güzergahı 2. köprü üzerinden tem otoyoluna giriş, ana buluşma noktası varış.
Avrupa Yakası Buluşmsa Noktası Google Haritası

Gezi Yapılacak Mekan: Karaaslan Alabalık & Kamping Tesisleri:
Yeme-İçme ve Fiyatlar: Yemek olarak yer belirlenmiş olup kendimize ait yerler ayrılacaktır.

Alabalık + Salata + Kola + Sınırsız çay ve kahve : 10 Ytl
Alabalık + Salata + Kola + Kaşarlı Mantar + Sınırsız çay ve kahve : 13 Ytl

Balık yemek istemeyenLer için menude değişiklik yapılıp yerine köfte, tavuk, kırmızı et olarak değişebilir bu sizin arzunuza kalmış.
Ayrıca isteyen arkadaşlar kendi istedikleri şeyi pişirebilme imkanına sahiptir. Bugun için ızgara ve kömür bulunmaktadır ve ücretsizdir.

Yuvacık Gezi Alanından Fotoğraflar

de11.jpg
de04.jpg

de07.jpg
de05.jpg

de11.jpg
de21.jpg

de32.jpg
s21.jpg

normal_HPIM2053.JPG

normal_HPIM2034.JPG

normal_HPIM2039.JPG

normal_HPIM2041.JPG

normal_HPIM2044.JPG

normal_HPIM2046.JPG

normal_HPIM2047.JPG

Geçen Sene yapılan geziden bir video

[YT]Ojk4RYslZ7w[/YT]

Geçen Sene yapılan gezi fotoğrafları

Fotoğraflar 01 - Fotoğraflar 02 - Fotoğraflar 03 - Fotoğraflar 04 - Fotoğraflar 05 - Fotoğraflar 06 - Fotoğraflar 05

Gezi için hatırlatma:
- Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri
- Grup Gezileri (Hasan Alp İNAN)
- Motosiklet Teorisi #5, Grup Gezileri (Donald Duck)

Motosikleti
Dl650vstorm
tarihin değişmesine sevindim o tarihde ehliyet (a-2) elimde olursa gelirim.

o kadar geyik yaptım havaya gitti...:salut:

hani mesajlarım nerde...hani huzur bulduğum güzel gözlerin nerde...:salut:

yukarıda videoda beni 41.saniyede görebilirsiniz...VW Polo önünde giden motor benimki...üzerindekide benim...:cherry:

tarih değişmiş :cyclopsan

eğer bi gelemiim varya ::evil::

o kadar geyik yaptım havaya gitti...:salut:

hani mesajlarım nerde...hani huzur bulduğum güzel gözlerin nerde...:salut:

yukarıda videoda beni 41.saniyede görebilirsiniz...VW Polo önünde giden motor benimki...üzerindekide benim...:cherry:

yaw allah rızası için biri şu videonun 41. saniyesini silsin:queen:

Son düzenleme:
amaaa...amaaaa bi saniye...18 Mayıs Şereflikoçhisarın Kurtuluş Yıldönümüydü...:queen:

hehehe :) olsun arkadaşlar hem 19 mayıs biliyorsunuz tatil ay yarın işe geç kalcam, çok yorgun olucam derdiniz olmuyacak daha ne istiyorsunuz :)

inşallah elime yüzüme gözüme bulaştırmadan bir organizasyon sunucam size..

Şimdiden katılan tüm arkadaşlarıma Hoş geldiniz sefa getirdiniz diyorum..

hehehe :) olsun arkadaşlar hem 19 mayıs biliyorsunuz tatil ay yarın işe geç kalcam, çok yorgun olucam derdiniz olmuyacak daha ne istiyorsunuz :)
..

senin tuzun kuru...:pne tatiliymiş bu...sanki millet 19 Mayısda spor hareketleri yapıcak veya devlet mamuru...:pale::p

bu dünyada işin iş kanka bakalım öteki dünyada napıcan ...:queen:

bu arada bende tatilimmm...92 den beri iş hayatındayım...Allah sizi çarpsın aha geçen 23 Nisan ilk holidayimi yaptım...:p

senin tuzun kuru...:pne tatiliymiş bu...sanki millet 19 Mayısda spor hareketleri yapıcak veya devlet mamuru...:pale::p

bu dünyada işin iş kanka bakalım öteki dünyada napıcan ...:queen:

bu arada bende tatilimmm...92 den beri iş hayatındayım...Allah sizi çarpsın aha geçen 23 Nisan ilk holidayimi yaptım...:p

ben onu bunu bilmem canem.. gelicen :D çizerim..

hem bak hediyeleri kaçırırsın sonra ne yaparsın bilmem ben..

ben onu bunu bilmem canem.. gelicen :D çizerim..

hem bak hediyeleri kaçırırsın sonra ne yaparsın bilmem ben..

hedayemi...:silent::rendeer::)kesin gelicem orda olucam aniden birdenbire ansızın apansız ...:pYüce Jesus aşkına beni kimse tutamaz...:queen:salyangozzzcuuu geldiii hanımmm...:p

ohoooooooo olmadı erhan ama...ne bu kardeşim böyle yap boz tahtası gibi...şunu başından yapamıyomuydun...:pr:

hedayemi...:silent::rendeer::)kesin gelicem orda olucam aniden birdenbire ansızın apansız ...:pYüce Jesus aşkına beni kimse tutamaz...:queen:salyangozzzcuuu geldiii hanımmm...:p

ewet çokda ciddiyim.. her gelene bir hediye.. Bu tarih unutulmasın die..

:pofff offf fena valla hanımıda rizeye gönderiyorumgkn kardeşimle fet ederiz biz o yuvacığı:):)::)

hayırlısı olsun... 18 mayısta gelemicem ben:(Ve TAbiki Caner kardeşimde:( iyi yolculuklar arkadaşlar.. kısmet başka bir zamanaymış :rendeer:

arkadaşım nedir vaziyet...misyonermisin...amacın nedir...genc dimağları hediyelere boğarak kültürümüzü yok etmekmidir amacın...:farao::p

bak kardeşim :p elbet gelirsin yuvacığa sen :D ben bilirim seni burada aç bırakmasını :D

şaka şaka hemen gözlerin açıldı :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ohoooooooo olmadı erhan ama...ne bu kardeşim böyle yap boz tahtası gibi...şunu başından yapamıyomuydun...:pr:

Hayır yapamıyorduk, daha çnceki duyuru konusunda da şöyle bir not vardı. Galiba gözden kaçırdın.

NOT: Gezi organizasyonu İzmit Körfez Pistinde düzenlenecek olan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 1. yarışının tarihinin henüz kesinleşmemesi, ayrıca bu yarışa toplu bir gezi organize edileceği için Yuvacık gezisini bir hafta sonra ya alabiliriz. Kesin tarihler yakında belli olacak.

Ayrıca Bülent İzmit senin için çok uzun mesafe değil mi ? 90km falan.
Sen fazerla ancak bakkada gidersin :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar