Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
Kan Grubu: AB Rh+
05-05-2008, 13:57 PM
Alıntı:
Sabırküpü´isimli üyeden Alıntı
ben bişey sormak istiyordum da izninizle..bu kamp olduğu için çadır uyku tulumu filan şartmı...ben de yok bunlardan..orda gece kalabilmek için alternatif seçeneklerimiz var mı...bi de pro abi sayfanın başında güzergahı belirleyen programı bana da atabilirmisin...rica etsem?
yaw yokmu cevap verecek bilgi sahibi güzel insanlar?
bungalov tipi evler ve konteynırda kalma şansı varmış programı verir mi vermez mi pro onu bilmem
Çevrimdışı (offline)
05-05-2008, 18:26 PM
Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı
ben kendi adıma bu gezinin bir hafta ertelenip 17 sinde yapılmasını teklif ediyorum
sebep 1-anneler günü
sebep 2-maddi sıkıntı ( ayın 15 i avans )
sebep 3-tuncer burada olacak
sebep 4-19 mayıs tatili olanlar dinlenecek
sebep 5-havalar daha sıcak olacak
sebep 6- körfezde yarış var
kızmayın vurmayın sadece teklif ettim
Alıntı:
alp_tunay´isimli üyeden Alıntı
Valla bi danışalım.... Bana da daha cazip geldi.... Bir hafta sonra olursa patron da geleceğini söyledi zaten....
Artık günleri sığdıramıyoruz ha.... Ne çok özel günlerimiz varmış....
Büyükoturakta hava sıcaklığı oldukça düşükmüş bugün aldığımız haberlere göre. Ayrıca meteoroloji yağış gösteriyor. 17 mayıs değilde Kampı 24 - 25 mayıs tarihlerine ertelesek mi acaba? Fikirleriniz nedir. Benim için yağışta olsa fark etmez ama artık birazda kuru gezmek istiyorum ne zaman yola çıksam yağıyor
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: TVS Apache
Kan Grubu: B Rh+
05-05-2008, 18:40 PM
Alıntı:
murti06´isimli üyeden Alıntı
bungalov tipi evler ve konteynırda kalma şansı varmış programı verir mi vermez mi pro onu bilmem
iyi abi sağolasın..peki bu bungalov veya konteynırlarda kalmanın maliyeti ne olacak bana? yani kiralanıyor mu yoksa öle başıboş filan mı?
Çevrimdışı (offline)
05-05-2008, 18:50 PM
Alıntı:
Sabırküpü´isimli üyeden Alıntı
iyi abi sağolasın..peki bu bungalov veya konteynırlarda kalmanın maliyeti ne olacak bana? yani kiralanıyor mu yoksa öle başıboş filan mı?
Bu arada bu kamp ertelenirse ben de memnun olurum
maliyetini bilmiyorum ama sorar öğrenince bilgilendiririm
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Er-5
Kan Grubu: O Rh+
05-05-2008, 21:25 PM
Kendimce bir yol şekli oluşturdum... Uymayan varsa söylesin arkadaşlar....
Saat 8 de karabağlar BP de buluşulacak .... Teker dönme saati 8.15..... Çok önemli bir şey olursa haberleşerek teker dönüş saati 15 dakka daha uzayabilir....
Burdan salihliye kadar normal hızlarda Yani 80-90 km hızla seyredeceğiz... Malum hem polisler hemde yol kalabalığı....
Ama Salihliden sonra hızımız biraz artıcaktır... Yol ve trafik durumuna göre...
2 mola vererek ulaşmayı planladım.... Kafamıza uygun bir yer bulunca salihli civarında kahvaltı ederiz....
Sonrası zaten Oturakta yeriz yemeğimizi.... Artık ne olur bilmem... Mangal ya da başka bişey...
Toplam yolculuk tahminimce 3-3.5 saat sürecek normal hızda.Ama biraz canlanırsak zamanın kısalacağı kesin....
Tekrar yazıyorum arkadaşlar.....
Tarih: 10 mayıs cumartesi
Saat: 08.00. -
Yer : Karabağlar BP
Teker dönüş saati 08.15..
KAtılmak isteyen yukardaki anketi işaretlesin ki gelecekleri bilelim...
Alıntı:
murti06´isimli üyeden Alıntı
Büyükoturakta hava sıcaklığı oldukça düşükmüş bugün aldığımız haberlere göre. Ayrıca meteoroloji yağış gösteriyor. 17 mayıs değilde Kampı 24 - 25 mayıs tarihlerine ertelesek mi acaba? Fikirleriniz nedir. Benim için yağışta olsa fark etmez ama artık birazda kuru gezmek istiyorum ne zaman yola çıksam yağıyor
Bakmadım meterolojiye... Pro ilgilenir sanırım..Yağmur yokk diyordu ama....
Tüm hazırlıklarımızı ona göre yaptık yawww.....
Konu alp_tunay tarafından (05-05-2008 Saat 21:28 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
yağmur soğuk olursa bunun tek sorumlusu pro dur biz her yola geliriz önemli olan sizinle olmak sadece yağmur soğuk olursa şişe tüketimi artar başkada bir zarar olmaz