[MT Türkiye] 22 Mart 2008 Cumartesi Motosiklet Fuarı Özel Buluşması - Taksim

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
20-23 Mart tarihlerinde yapılacak olan motosiklet fuarını tüm Türkiye'den üyelerimiz ziyaret edecek. Fuarın üçüncü günü cumartesi akşamı bir araya gelip tanışmak ve sohbet etmek için buluşma düzenliyoruz. Fuara gelecek MT üyelerinin programlarını bu buluşmaya göre ayarlamasını rica ederim.

22 Mart 2008 Cumartesi Akşamı Taksimde görüşmek üzere :cat:

Buluşma zamanı: 22 Mart 2008 Cumartesi 20:30
Buluşma yeri: Taksim Redbo Cafe Bar
Adres : Sıraselviler cad. No:25 Taksim / İstanbul
Tarif: Sıraselviler cad. üzerinde taksim meydandaki büfelerin karşı sırası, Kemancı barın yanı. Motosikletleri Redbo'nun karşısındaki boş kaldırıma bırakabilirsiniz.
Kroki:
Haritayı büyük şekilde görmek için üzerine tıklayın.

11ko0.png
14hx8.png

1000741sv1.jpg
3211or2.png

Mekandaki Fiyatlandırma:
37706635xe7.gif

Super Moderator
bu fiyatlar bize özel arkadaşlar aklınızda bulunsun:cat:
çok güzel bir kaynaşma olacak diğer illerden gelen dostlarımızı tanımış olacağız:queen:

orda olacagım(z)... ve muhabbetin cok guzel olacagına eminim... :cat:
gorusmek uzere arkadaslar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooo alkol varsa geliriz ya :mrgreen:

biliyorum buraya daha önce gittim fiyatlar makul harbiden :cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
ERHAN herşey iyi hoş güzelde tarih dişardan gelecekler için uygunmu acaba mesala biz Gaziantep mt olarak 5 kişi pazar günü orda olacagiz bize özel düzenleme istemiyoruz ama bunuda göz önunde bulundurmanızı istiyoruz sadece fikir bizimki....

Ben ne evet derim ne de hayır :mrgreen: Belli mi olur belki bi sürpriz yaparız :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ERHAN herşey iyi hoş güzelde tarih dişardan gelecekler için uygunmu acaba mesala biz Gaziantep mt olarak 5 kişi pazar günü orda olacagiz bize özel düzenleme istemiyoruz ama bunuda göz önunde bulundurmanızı istiyoruz sadece fikir bizimki....

Bu organizasyon fuar içi bir buluşma değil o yüzden akşam yapmak zorundayız. Pazar günü akşamı yapamayacağımız için cumartesi akşamını şeçtik. Daha önce de belirttiğimiz gibi fuar boyunca farklı günlerde fuarı ziyaret edecek üyelerimiz için hergün 17:00-18:00 saatleri arasında MT standı üyelerimizi buluşturmayı planlıyoruz. Ayrıca pazar günü fuara toplu şekilde buluşup gelmek isteyen üyerimiz sabah bir organizasyon yapıp fuara gelebilirler.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Guzel bir organizasyon. Saat acisindan suan tam kestiremiyorum ama sanirim orada olacagim.

Not: Katilimci listeleme programi cok guzel olmus, Semih kardesime katiliyorum.

istanbul'a gelebilirsem mutlaka gelmek isterim. zaman gösterecek, eğer vaktim müsait olursa ordayım..

Super Moderator
arkadaşlar isterseniz yeşilköy röne parkda pazar sabahı kahvaltı yapıp ordan fuar alanına geçebiliriz ne dersiniz

Güzel bir düşünce fakat cumartesi gecesi damsız almıyo cafeleri barlar. Hani böle bir sorun olacaksa ona göre hazırlıklı olalım :) Gelmeye çalışıcam fakat henüz belli değil.

Super Moderator
Güzel bir düşünce fakat cumartesi gecesi damsız almıyo cafeleri barlar. Hani böle bir sorun olacaksa ona göre hazırlıklı olalım :) Gelmeye çalışıcam fakat henüz belli değil.

bizim ayarladığımız yerde böyle birşey olması söz konusumu sence:bounce:

For 22-03-2008, You RSVP'd: Hayır
You may change your RSVP status below.

türkçesi nedir :silent:

Gaziantep İl Temsilcisi
Bu organizasyon fuar içi bir buluşma değil o yüzden akşam yapmak zorundayız. Pazar günü akşamı yapamayacağımız için cumartesi akşamını şeçtik. Daha önce de belirttiğimiz gibi fuar boyunca farklı günlerde fuarı ziyaret edecek üyelerimiz için hergün 17:00-18:00 saatleri arasında MT standı üyelerimizi buluşturmayı planlıyoruz. Ayrıca pazar günü fuara toplu şekilde buluşup gelmek isteyen üyerimiz sabah bir organizasyon yapıp fuara gelebilirler.

evet sabah kahvaltı ve sonrasıda fuara beraber gelebiliriz standaki buluşma saattıde uygun zandedersem baklava ve tatlılar antep den ona göre :cat::cat::cat::cat:

Super Moderator
For 22-03-2008, You RSVP'd: Hayır
You may change your RSVP status below.

türkçesi nedir :silent:

sen katılmayacağını bildirmişsin arkadaşım
istersen eveti tıklayıp değiştirebilirsin:cat:

evet sabah kahvaltı ve sonrasıda fuara beraber gelebiliriz standaki buluşma saattıde uygun zandedersem baklava ve tatlılar antep den ona göre :cat::cat::cat::cat:

yeşilköy röne park fuar alanına motosikletle 5 dk mesafede sizede uygun olur sanırım
sabah orda buluşma saati 10,30 nasıl:silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar