sevgili mod um Forrap ,
ilk oncelikle nedenini bilmedigim olaylardan dolayi benimle bir sorunu oldugunu dusundugum alp tunay ve yeni yandasi urkunc tasmania ksk nin beni ve can dostum gittardando yu forum uzerinden tehdit ettiginden, ve de wallace nickli sisman uyeninde hakkimda yaptigi kuru iftiradan dolayi uyeliklerinin iptalini (ya da cok acidim en azindan uyari almalari) gerektigini bilgilerinize arz ederim...
Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı
Bu modeller böyle Alp_Tunay bi üretim hatası var. Birisine taktı mı takıyor. Allah sana sabır versin. Vakti zamanında Chengüze, bana hatta Forrap a da çok takılmıştı. neyse ki çaresine baktık.
Sen en iyisi ona sevgi ve şefkat göster.
|
evet taktim mi takiyom ama wallace sana bi takarsam 3 ay motora binemessin

garanti belgesini de veririm, raporda alirim
Alıntı:
tasmania_ksk´isimli üyeden Alıntı
ben metin olacak ürkünç herif ama bir seyi unutma ben sadece sana ve gittardando olacak o 'Gypsy Kings' özentisine  ürkünçüm... ayrıca ablamı öpmeye kalkma bir daha yoksa o dudaklarını koparır yengeye yollarım  , hem bak gurbet ellerde senden bir hatıra kalır ona da... Ayseye yaptıklarını henüz unutmadım, Ayvalık deyince birini nedense dövesim geliyor.
Ürk bendeeeen
artık benim için 19 ocagın hiç bir önemi yok hatta ulusal yas ilan edilmesi icin yetkili merciilere bas vuracagım 
|
bakiyomda buyumussun, sen eskiden boyle degildin.. 18 ine girdin herhalde... canim benim... sanal alem klavye delikanlisi seni... ulen daha gecen aylara kadar abi cekiyodun... sasirttin beni... yine cok dizi izlemeye basladin herhalde.. etkisinden kurtulamadin...
Ablani ve nisanlini bu olaya karistirip, forum uzerinden kendini hakli cikarmaya calisma... bu 1.. birden sonra 2 gelir bekle
Ayvalik degince canin birilerini dovesin geliyo ya iste o biri ben degilim... sen bana saracagina, sen misil misil uyurken odani temizlemeye giren kat gorevlisi o killi adama sar... bilmiyorum aranizdaki duygusal bag ne ama ... ilk once onu gec sonra bana gel
Alıntı:
alp_tunay´isimli üyeden Alıntı
|
isiticam ben seni sen merak etme
ya abi kawasakiler su sogutmalimiydi acaba?
Alıntı:
tasmania_ksk´isimli üyeden Alıntı
düşmanımın düşmanı dostumdur Dostum 
|
urkunc ve komik cocuk seni
Dostumun dusmani benim de dusmanimdir... sen tersini yazmissin...