Alıntı:
ozrace´isimli üyeden Alıntı
evet dostlar gelmeyenlerin üzüleceği kadar güzel bir buluşmaydı.ben çok eğlendim,yeni arkadaşlarla tanışdım gelen herkeze teşekürler.ben foto koyamıyıcam makina canan da kaldı 
bu arada RoLa arkadaşımızı polis çevirmişti bizer bakmaya gelirken ama biz yanına gidince yırttık 
|
walla siz gelmeseydiniz yemiştim cezayı.
Alıntı:
aYe´isimli üyeden Alıntı
Ozrace rölecan'ın jilet açıklamasınıa vakıfsın demi, ben rölecanın pratik zekasından tırsmaya başladım.
Bu kadarmı güzel bahane olur, bırak polisi biz bile duyunca jileti gerçekten niye taşıdığını sormayı akıl edemedik 
|
abi ben önceden bi yalan tasarlayamıyorum. ne söölersem o an söölüyorum
o bi kere jilet deil steril bistüri ucu :D
Alıntı:
mhrrmkpnr´isimli üyeden Alıntı
evet abi yaa bnde dicektim ne die tasıosun bisturiyi die hani buyuk jilette diil herkes tasımaz onu adam saskına cvrdi kitledi bizi 
|
herkes taşımaz zaten bi ben taşırım rölecan olarak
Alıntı:
ozrace´isimli üyeden Alıntı
vallahi ben jilet milet görmedim ben giderken biraz yağlıyodu polisi  ama merak ettim acil Rola dan bir açıklama bekliyoruz
vallahi bunu saymadık ilk buluşma çekingenliğine veriyoruz.bizde muhabbete daldık seni unuttuk kusura bakma.bidahakine telafi ederiz artık 
|
polise resmen hidrolik yağı pompaladım yaa anca ööle kurtulduk :D
siz steril bistüri ucunun açıklamasını istiyosunuz. çantadakini unuttunuz galiba
bu arada polis Allahtan keseri görmedi :D kağıthaneye el bombasıyla gelcem haberiniz olsun
Alıntı:
erdincpolat´isimli üyeden Alıntı
evet buluşmadan iki gün sonra siteye girmek anca mümkün oldu iş güç bu arada işten ayrılmak zorunda kaldımm moralim bozuk :(
öncelikle küçük ugraşlar ile başlayan motor sevdamın bu kadar büyüyeceğini pek düşünmüyordum ama insan bu işin içine girdikçe dahada, dahada istiyoo ve buralara kadar geldikk. sizlerle beraber vakit geçirmek gerçekten çok güsel bir duygu.
buluşmaya önceden sadece anadolu yakası gelir dedikk avrupadan ümidimiz yoktu ama biz genede açalım bi topic dedikk ve açtık anaaa bide baktıkki maşallah herkes ler geliyoo.
benim için harika bir buluşma oldu mekanın güselliği 10 numaraydı gkn ve marv kardeşime sonsuz teşekkürler anadolu yakasını hakettiği yere getirdiler artık buluşmalar anadolu yakasına taşındı galibam
ben biraz erken kaçmak zorunda kaldım en son tophane buluşmasına gelememe sebebim olan kız arkadaşım idi burdada erken kalkmamın sebebi olduu ama şimdi anlıyorum ki değmezmiş  bundan sonra beni bu insanlardan alıkoyamaz.
buluşmadan memnun kalmayan arkadaşlar yok sanırım bir
sadece bir arkadaş herzamanki gibi deyip geçmiş
erken kalktıgım için tam bilemiyorum inşallah hesap problemi çıkmamıştır marv kardeşim bazı arkadaşlar sana sen duymasanda sordular konuştukmu burayla diye ama sen uzakta oldugun için duymadın. sonra sende anlarsın falan dediler ( hesaplar açık çıkınca cebinden tamamlarsın manasında) bende elimden geldiğince seni bu duruma düşürmemek için yardımcı olmuşumdur umarım tekrar konuşuruz bu konuyu
tekrar gelen arkadaşlara çok teşekkürler
|
okumaya üşeneneler için özetleyebilirim
işten atılmış ona kafası bozuk
aynı zamanda kılıbık bi erkeğim sevgilim ne derse o olur.(sevgilin olduğunu illa vurgulican yani hiç düşünmüyosun aç war tok war, olan war olmayan war)
Alıntı:
Marv´isimli üyeden Alıntı
erdinç çok sağol hesapta sorun çıkmadı 
|
Marv bu buluşmada voleyi vurdu zaten :D
Alıntı:
GKN´isimli üyeden Alıntı
rola da düşünceli gey gibim çıkmış 
|
walla neler düşündüğümü bi bilsen gelmezsin kağıthaneye. jilethane gibi adamım akıllı ol :D