anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Haber ve Duyurular > Duyurular

[MT İstanbul] 16.01.2008 Çarşamba Mini Anadolu Ateşi Buluşması

Bu konuya 392 cevap yazıldı 5085 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#341)
aYe

aYe - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: CBR1000RR08
Kan Grubu: A Rh+
17-01-2008, 21:50 PM

Metehan abim taksicilerle gece 4'de de görmüştüm ben seni, kanımca aranda bişi var, var var kesin var

Arım balım peteğim, gülüm balım çiçeğim, bilsem ki tekere geleceğim, yine seni seveceğim.
Eski
  (#342)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
Kan Grubu: B Rh+
17-01-2008, 21:53 PM

Alıntı:
istburak´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya metehan abi keşke tel olsaydı arardım geçenlerde bi olay oldu valla sen olsaydın yırtardım kaza oldu adam kaçtı adama yumruk attım diye polis şikayetçi olma haksız çıkarsın dedi halbiki adam bana çarpmış ben kaçıyo diye yumruk atttım dediğim gibi olsan derslerini verridik sen en acil metehan hatti kur saygılar
abi ani gelişen olaylara yetişemem...arasanda faydam olmaz inan...bi kerem başım ağrıdır Nezarete girdim ...babamı aradım...babam "seni tanımıyom ben "demezmii...ahooo ahoo...

olay şu ...polis 657 ye tabi vatandaşım emrinde bir memurdur...şehir eşkiyası kesilir bazılar...bana dek gelirse ne mutlu...

Alıntı:
crayzboyone´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Abi bi durum olursa ilk benım haberım olcak tmm mı babam halleder korkma babamda sır tutar ama solemıcem yınede ben sımdı hergun senı arıcam Durum ne dıye bak ole onemlı durum olunca ılk benı arıcan tmm mı abım... gecmıs olsun dıyelım ılk benım hbarım olsun mete abı ... Bgun tlfda neden solemedın yhaa Nese uzatmıyım gecmıs olsun

Bide burda oturan adamı bıras anlatsana belkı bende tanıyorumdur kesın tanıyorumda sen yıne bı anlat

Ulan veleddd senin babanın bağlı olduğu şube müdürünün özel kalemi benim çocukluk arkadaşım ...kekostar selçük...sağol yeğenim benim çevrem geniş derken 1 tane çevremden bahsedeyim...belki ünvanı duyarsan bana hak verirsin...

1.Sınıf Emniyet Müdürü...Polis Başmüfettişi...

babası halledermiş...ulen babanın bi tayini varsa sen bana söyle asıl...

bizimkinin emekliliğine az kaldı...emeklide olsa yarar işimize...

Alıntı:
aYe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Metehan abim taksicilerle gece 4'de de görmüştüm ben seni, kanımca aranda bişi var, var var kesin var
abi benim ezilmiş tayfayla aramda bir diyalog var...bazen kendimi kimsesizlere...garibanlara...ekmek parası peşinde olanlara adamak isterim...biri ezilirken vicid kimyam bozuluyor...ruh sağlığımda bozuk kanka...anksiyete reaksiyon tanısıyla Ankarada hastanede yattım...Komutanlarımlada kavga etmiştim...yani normal şeyler değil bunlar...

Konu mete_han tarafından (17-01-2008 Saat 22:01 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#343)
ozrace

ozrace - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kanuni storm 150 (gri) Artık satılık....
17-01-2008, 22:03 PM

Alıntı:
aYe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ozrace rölecan'ın jilet açıklamasınıa vakıfsın demi, ben rölecanın pratik zekasından tırsmaya başladım.

Bu kadarmı güzel bahane olur, bırak polisi biz bile duyunca jileti gerçekten niye taşıdığını sormayı akıl edemedik
vallahi ben jilet milet görmedim ben giderken biraz yağlıyodu polisi ama merak ettim acil Rola dan bir açıklama bekliyoruz

Alıntı:
Blackpanther´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bir kaç fotoda benden olsun....

Tesadüfe gitmek için dükkanı kapama aşamaları....

oyuncakcı dükkanımı benmi yanlış görüyorum?

tesadüfe geç geldim,erken kalktım.Maruz görün beni.İşgüç,yaşlılık.... işte.Oradaki genç arkadaşlara imrenmedim değil hani...

Saygılar.
vallahi bunu saymadık ilk buluşma çekingenliğine veriyoruz.bizde muhabbete daldık seni unuttuk kusura bakma.bidahakine telafi ederiz artık

Askerdeyim Ankara'da motorumu satıyorum.....
satılık kanuni storm150 ŞOK FİYAT...
www.sahibinden.com İlan no: 5778169
Eski
  (#344)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
17-01-2008, 22:09 PM

Alıntı:

Abi bi durum olursa ilk benım haberım olcak tmm mı babam halleder korkma babamda sır tutar ama solemıcem yınede ben sımdı hergun senı arıcam Durum ne dıye bak ole onemlı durum olunca ılk benı arıcan tmm mı abım... gecmıs olsun dıyelım ılk benım hbarım olsun mete abı ... Bgun tlfda neden solemedın yhaa Nese uzatmıyım gecmıs olsun

Bide burda oturan adamı bıras anlatsana belkı bende tanıyorumdur kesın tanıyorumda sen yıne bı anlat
olm netcen burdaki adamı bilmem neyi...sivil ekiplerden...koruma şubeden onlarda ...babanın tanışı falan çıkar sonra babana mahcup olmayım...boşver...

kanka sırf sana yazmasın diye telefonda kısa kesiyorum ben..kapişş..

blackphanter tükkanın nerde...ben uğrayıp müşterin olabilirim...Kızıma oyuncak alırım belki kısmetse...
Eski
  (#345)
crayzboyone

crayzboyone - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Bianchi Falcon 125
17-01-2008, 22:18 PM

Alıntı:
mete_han´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
olm netcen burdaki adamı bilmem neyi...sivil ekiplerden...koruma şubeden onlarda ...babanın tanışı falan çıkar sonra babana mahcup olmayım...boşver...

kanka sırf sana yazmasın diye telefonda kısa kesiyorum ben..kapişş..

blackphanter tükkanın nerde...ben uğrayıp müşterin olabilirim...Kızıma oyuncak alırım belki kısmetse...
Oke tmm abı ellerıden opmusem )... Kızının doqum gunu ne zmn sorması ayıp senınkını bılıokda onu bılmıok ...

Eski
  (#346)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
17-01-2008, 22:21 PM

Alıntı:
Oke tmm abı ellerıden opmusem )... Kızının doqum gunu ne zmn sorması ayıp senınkını bılıokda onu bılmıok ...
vayy kankam...Temmuzda gulüm..
Eski
  (#347)
erdincpolat

erdincpolat - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: nexus 500
17-01-2008, 23:06 PM

evet buluşmadan iki gün sonra siteye girmek anca mümkün oldu iş güç bu arada işten ayrılmak zorunda kaldımm moralim bozuk :(

öncelikle küçük ugraşlar ile başlayan motor sevdamın bu kadar büyüyeceğini pek düşünmüyordum ama insan bu işin içine girdikçe dahada, dahada istiyoo ve buralara kadar geldikk. sizlerle beraber vakit geçirmek gerçekten çok güsel bir duygu.
buluşmaya önceden sadece anadolu yakası gelir dedikk avrupadan ümidimiz yoktu ama biz genede açalım bi topic dedikk ve açtık anaaa bide baktıkki maşallah herkes ler geliyoo.
benim için harika bir buluşma oldu mekanın güselliği 10 numaraydı gkn ve marv kardeşime sonsuz teşekkürler anadolu yakasını hakettiği yere getirdiler artık buluşmalar anadolu yakasına taşındı galibam

ben biraz erken kaçmak zorunda kaldım en son tophane buluşmasına gelememe sebebim olan kız arkadaşım idi burdada erken kalkmamın sebebi olduu ama şimdi anlıyorum ki değmezmiş bundan sonra beni bu insanlardan alıkoyamaz.

buluşmadan memnun kalmayan arkadaşlar yok sanırım bir
sadece bir arkadaş herzamanki gibi deyip geçmiş
erken kalktıgım için tam bilemiyorum inşallah hesap problemi çıkmamıştır marv kardeşim bazı arkadaşlar sana sen duymasanda sordular konuştukmu burayla diye ama sen uzakta oldugun için duymadın. sonra sende anlarsın falan dediler ( hesaplar açık çıkınca cebinden tamamlarsın manasında) bende elimden geldiğince seni bu duruma düşürmemek için yardımcı olmuşumdur umarım tekrar konuşuruz bu konuyu

tekrar gelen arkadaşlara çok teşekkürler

Nexus 500
DRİFT RELİGİON
Eski
  (#348)
Marv

Marv - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kawasaki ER6F
17-01-2008, 23:11 PM

erdinç çok sağol hesapta sorun çıkmadı

Drift Religion

MarvEsmeralda
Eski
  (#349)
emin_arikoglu

emin_arikoglu - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: GSXR1000RR1
17-01-2008, 23:43 PM

Alıntı:
erdincpolat´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet buluşmadan iki gün sonra siteye girmek anca mümkün oldu iş güç bu arada işten ayrılmak zorunda kaldımm moralim bozuk :(

ben biraz erken kaçmak zorunda kaldım en son tophane buluşmasına gelememe sebebim olan kız arkadaşım idi burdada erken kalkmamın sebebi olduu ama şimdi anlıyorum ki değmezmiş bundan sonra beni bu insanlardan alıkoyamaz.

tekrar gelen arkadaşlara çok teşekkürler
üst üste gelmesi kötü olmuş ama her ikisi içinde hayırlısı olsun diyelim, senin için Allah en güzelini nasip etsin, bende teşekkür ederim katılan herkese..

saatte 300 km hızla gidiyorum Azrail hala peşimde..
Drift Religion
Jesse Air ile uçuyorum çok memnunum ooooh hayat ne güzel
Eski
  (#350)
erdincpolat

erdincpolat - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: nexus 500
17-01-2008, 23:55 PM

Alıntı:
emin_arikoglu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
üst üste gelmesi kötü olmuş ama her ikisi içinde hayırlısı olsun diyelim, senin için Allah en güzelini nasip etsin, bende teşekkür ederim katılan herkese..
abi hayırı falan yok bu işin ya benim bu gacilerden yana şansın yok heraldee olmuyoo olmuyooooo

Nexus 500
DRİFT RELİGİON
Eski
  (#351)
Pınarr

Pınarr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki SV650s
Kan Grubu: AB Rh+
18-01-2008, 01:03 AM

Alıntı:
mhrrmkpnr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oduncu gomlee diil o bikerem sadece ekoseli
Oduncu muharrem oduncuuuuu
Alıntı:
tugcetugce´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gkn valla süper oldu senle fotoşarımız gelio millet yanlış annmayın
Sus lem.. Aldattınız beni.. İki kere hemde.. Birinde sen birinde gökhan.. İki kere aldatıldım üühühühühühüüüüü

Alıntı:
istburak´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kızım sen paslandın artık yada iyice yaşlandın vallasen bi organizatörlük
yapta sana da gelelim uzatma arayı bukadar valla biz sonra kimden deneyim kazancaz sizin gibi yaşlı organizatörler olmazsa canım
Yok size buluşma.. Kendimi esirgiycem sizden
Alıntı:
bizim pınar sen ben fotosu yalan oldu dimi...kimbilir noldu o resim...

bende kokoreci çok severim...ama hem pahalı hem az...gözü doymuyo insanın...
Aynen yaa.. Kim çekmişti o fotoyu mete?? Bi hatırlasak bulucaz ya hatırlayamıyorum ben bi türlü
Alıntı:
GKN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben senin sorununu haydar hocaya ilettim, gazetede yayınlansın koyarım siteye

kıs ne evlatlığı, biri kuma biri zuzu dieri kuzu bikaç gey bide evlatlık, ne kadar garip bi aile ilişkimiz var

yok arabayın canavar götürmüş, yeşilllll, ben çok korkti
Det.. Kuzuymuş.. Küstüm ben hepinise

Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar
Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum
Eski
  (#352)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-01-2008, 10:14 AM

Pınarcık hayırdır sen niye katılmadın...Metalgodu yakaladığın yerde döveceğine dair duyumlar aldım...dogrımı...
Eski
  (#353)
Pınarr

Pınarr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki SV650s
Kan Grubu: AB Rh+
18-01-2008, 13:59 PM

Alıntı:
Pınarcık hayırdır sen niye katılmadın...
Çalışan bi hatunum abi ben, yorgun çıkıyorum işten
Katılmak gelmedi hiç içimden, hattaa katılsam mı katılmasam mı diye çok düşündüm, kararsız kaldım,i kararsız kalmamda çok gitmek istememden kaynaklı yani

Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar
Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum
Eski
  (#354)
metalgod

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: tabanvay
18-01-2008, 15:18 PM

Alıntı:
......Metalgodu yakaladığın yerde döveceğine dair duyumlar aldım...dogrımı...

duymayanda kalmamış

ne güzel paylaşım ortamıymış yahu herşeyi büyük bi sevgi yumağı halinde paylaşıyonuz..

duyumlar doğrudur ama duyum yayılma sebebi yanlıştırr neyse
Eski
  (#355)
Blackpanther

Blackpanther - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SYM GTS 250
18-01-2008, 15:41 PM

vallahi bunu saymadık ilk buluşma çekingenliğine veriyoruz.bizde muhabbete daldık seni unuttuk kusura bakma.bidahakine telafi ederiz artık[/quote]

Nedemek olurmu ne kusuru...Zaten geçerken bir selam verip tanışmak için uğramıştım.Dediğin gibi birdahakilerde görüşmek üzere..

Not:(Oyuncak ve kırtasiye)
Saygılar.
Eski
  (#356)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-01-2008, 15:55 PM

Alıntı:
metalgod´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
duymayanda kalmamış

ne güzel paylaşım ortamıymış yahu herşeyi büyük bi sevgi yumağı halinde paylaşıyonuz..

duyumlar doğrudur ama duyum yayılma sebebi yanlıştırr neyse
kanka bunlar sitede ötede beride yazılmaz ama hoş şeyler duymadım...söyleyenlerde yalan atacak tipler değil...inşallah durum düzelir...

hatta inanamadım...

Alıntı:
Pınarr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çalışan bi hatunum abi ben, yorgun çıkıyorum işten
Katılmak gelmedi hiç içimden, hattaa katılsam mı katılmasam mı diye çok düşündüm, kararsız kaldım,i kararsız kalmamda çok gitmek istememden kaynaklı yani
aynen bende Çikocum...

bu yorgunlukla alayınızı çekemem valla...hiç bişeyim yokmuş gibi .."OOOOooo Abuzittinnn abii nassınn...daha daha nassınn...eeee nasıl gidiyorrr "

diyemem...

AYE kanka yetişş...Pınarada isim buldum...kendisine artık ÇİKO diyoruz...nasıl uydumu...uysada ÇİKO uymasada ÇİKO...

Tucetuce...APTİ...
PınaRR.....ÇİKO...

Konu mete_han tarafından (18-01-2008 Saat 15:58 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.