Alıntı:
istburak´isimli üyeden Alıntı

canım ayecim en azından ben tek eşliyim..
tokalı fotoların yakıyo nasıl gözden kaçımırşım bennnnnnnn
canım benim en azından ben evliyim sana böyle bi olay olsa kanıtlığacağın bişey yok evlende gel canımmmmmmmmmmmmmmm 
|
aye cim sana ne yaptılar böyle

şaşırdım
evlisin diye kurtulacağınımı sandın
Alıntı:
erdincpolat´isimli üyeden Alıntı
geri dönüşümüzde köprüde ogs den kaçak geçtim tamer sağolsun muhteşem artçıı
rola ( yusuf&öner ) ve ozrace biz ogsden geçince arkadaşlar malum kgs hesabı biraz geç geldiler ne bir film yaptılar gişeyi tıkadılar
...
|
seni şikayet ettik dostum o yüzden geciktik

işin şakası kgs de kuyruk vardı bendede kgs olmasına rağmen dayanamayıp cem_ali nin yanından kaçtım
Alıntı:
orcunmavis´isimli üyeden Alıntı
teşekkürler ümmet abi
bizim içinde güzel bi gün oldu
ayrıca eldivenler de 10 numara. uzun yolda ellerimin üşümesi en büyük sıkıntılarımdan biriydi
böylece bu sıkıntıdan da kurtulmuş oldum.
|
o sorunu bende yaşıyorum ne eldiveni aldın dostum
Alıntı:
erdincpolat´isimli üyeden Alıntı
abi bu aradaa işten çıktım :(
ve derdim var benim buraya yazıyorum muhasebeci olan bu işlerden anlayan varsa bi yardım etsin sigortamızı yatırmamışlar
konuştuk ama vermiyorum gibilerinden konuştu 3 kişi işten ayrıldık pazartesi dilekçe falan vercez sigortaya ama bilen anlayan varsa ne olur bi pm ( özelmesaj ) atsın
|
ben sana msj atıcam birine sordum bugün
Alıntı:
tugcetugce´isimli üyeden Alıntı
|
tuğçe cim yeter artık,seni onun bunun motorunun üstünde görmekten sıkıldık al artık kendi motorunun üstünde poz ver
Alıntı:
erdo2002´isimli üyeden Alıntı
Evet güzel bir geceydi.Eve gelene kadar biraz donsamda  Buarada erdinç plat olsun Cem ali olsun tanışmakdan memnun oldum.İsmini hatırlayamadım keeway spuer shadowlu arkadaş  YRB 125 kullanan başka diğer bir arkadaş isimleri ve nicklerin bilmiyorum  crayzboyone ilede son anda tanışma fırmastımız oldu ayak üstü.Neyse bir dahaki sefere daha çok konusma fırsatımız olur umarım.  İsmini hatırlayamadım diğer arkadaşlarada burdan selamlar.  
""" yol kenarında beklerken bizi geçtiler""" yahu abi biz köprü çıkışında vedalaştık seni göremedik sen önden astırıp gitmişsin sanırım.Sonra ilerde durduğunuzu gördük fakat bu seferde biz durana kadar 500m geçti  Durduk ama birşeye yaramadı.  Arkadaşlığın için çok teşekkür ederim.  
|
o ismini hatırlayamadığın kişi benim dostum.görüşemedik evet ama olsun bidahaki buluşmada görüşürüz nasılsa
Alıntı:
GKN´isimli üyeden Alıntı
abi motür bozuldı, buji yağlandı sanaraktan söküp temizliyim dedim
tabi sıcak olduğu için tutamadım elinde motorun içine düştü 
her ne gariptirki 20 dakkaya yakın motorun içinde buji aradık bulamadık, en son muharremin süper fikrine uyarak motoru ters çevrip salladık gene içinden düşmedi 
sonunda şans eseri gözümüze çarptı bulduk ve yolumuza devam ettik
yalnız ben ROLA nın sonunu iyi görmüyorum
onu acil bi toktora götürelim ki dünyadaki kadın nüfusuna bi kişi daha katılmasın 
|
gökan cım sat şu motoru sen sat.ya bu motorda yada sizde (muharrem vs...) bi şeylik var

rola hakkındada sana katılıyorum