Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı
mekan güzele benziyor tarık kardeşim emeğin için teşekkürler. acaba çayları nasıl? neyse cuma akşamı dener görürüz. ama bize sinirleri sağlam bi garson tahis etsinler lütfen. zira Chatkud da gelirse ters ters bakar asabi adam 
|
Abi çayları güzel testi şahsen yapmış bulunmaktayım

chatkut meselesine gelince gecen pazar onunda testini yaptım mekan testten başarıyla geçti
Alıntı:
extreme1925´isimli üyeden Alıntı
Helal be kardeşime bak yaaa
Tarıkcım harika bi yer ilgilenip uğraştıgın için teşekkürler.Gelmeye calışacagız;)ders çıkışı inşallah...
|
Valla Gökalp'im bunada gelmezsen devamsızlıktan bırakıcaz seni zaten

yalnız gelme ama anladın sen onu.
Alıntı:
kumita45´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlarrr......ne yazıkki daha öncede belirttiğim gibiii....nöbettçiyimmmm.....
örtmenime söyleyin mazeretli devamsızlığıma bir çentik atsınnn... 
tarıkkk sendeeee yazlık resimleriii yapıştırmışsınnn neden kandırıyorsun bu kadar insanııııı.......   ...(gelemeyeceğim yaaaaa çamurr atayımmmm....)
|

çaktırma orası tropikal bir iklime sahip gittiğimiz gün gittiğimiz saatte ortam ve hava öyle olacak armut minderlerde çimlerin üzerinde içeceğiz çaylarımızı. Hele sende gelmiyorsun ya bi eğlenirizki sorma. Kıskananlar çatlasın . (çamur atarmısın sen ? )
Alıntı:
chatkut´isimli üyeden Alıntı
Pazar günü mangal dönüşü mekanı test etmiştim...Hatta Tarıklada konuşmuştuk süper toplantı yeri diye, sağolsun oda ayarlamayı yapmış
cuma görüşmek üzere...
Tarık mekanda langırt varmıydı yaw gözüme çarpmadı ama bana acil langırt lazım olmadı mustafa bornovadan gelirken terastakinide bagaja atıver yaw 
|
Valla Langırt hiç görmedim ama o gün olursa süpriz olur benim içinde. Ama biraz ileride go card var koz paylaşılacaksa direksyonda paylaşılsın aha pist aha araba Aha huzur evi hadi direksyonlarını görelim deriz