***ORGANİZE OLMAK HAKKINDA***

SELAMLAR;
Daha sitede yeni olduğum için daha önce büyük bir buluşma organize edildimi bilmiyorum.Umarım yapılmamıştırda kaçırmamışımdır.Hep beraber diyorum şööööyle bir güzel toplansak.Nerde nasıl olduğu önemli değil.En basitinden ya.Bir pazar günü ayırıp kim var kim yok bir çay içmeye gitsek.Bir duyuru yapıyoruz çıt yok.Evet bu konuda en azından toplanamasakta bir fikir birliği etsek bunun sohbetini yapsak.Bakarsınız olurda iyi bişeyler çıkar ortaya.Evet fikirleri bekliyorum.

motosiklet.net büyük buluşma perde bir bölüm bir

ben gelirim...yer önemli diil (istanbul içi tabi ) pazar günü olmak kaydıyla

teşekkürler constantine

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba ,
hoşgeldiniz..
yapılan yapılacak organizasyonları BuLUŞMALAR bölümünden takip edebilirsiniz.. :cat:

olan olmus burdan dewam.. :flower: admin tasır topiği bi seferlik :) :queen: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
toplanalım, buluşalım, çayları yuvarlayalım yannız garsonlara dikkat edelim arada fazladan çay yazmasınlar :cat:

Peril' Alıntı:
merhaba ,
hoşgeldiniz..
yapılan yapılacak organizasyonları BuLUŞMALAR bölümünden takip edebilirsiniz.. :cat:

Vaay peril, sen hala buralardamısın, bizde alınca motoru bıraktı bizi sandık :p

Bu arada arkadaşı yanlış anlamışsın, constantine buluşmalara neden yeterince gelen olmuyor diye soruyo..

costantine bu organizasyon sorununu çözmemizlazım sana katılıyorum... bn cumartesi milli maçı izleyelim diyorum ama sınav sorun oluyo mac 21.00 de baslamasına ragmen :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu haftasonu bütün organizasyonlar yatar arkadaşlar, hava yağışlı :pale: ben şahsen kendi motorumun orjinal :p çin malı lastiklerine güvenmiyorum, ıslak zeminde acayip kayıyor.
hava muhalefeti nedeniyle katılamayacağım geziler için şimdiden hepinizden özür diler, en azından pazar akşamüstüne havanın açmasını ve polenezköydeki mangal partisine dahil olmayı midemin her noktası ile arzulamaktayım :thumleft:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Daha önce cok bulusma oldu. Kısaca bahsedeyim.
Motorcuları gezi seven ve sevöeyen diye ikiye ayırabiliriz :)
Günü birlik uzun yolculuklar gercekten yorucu oluyor. Bu tip organizasyonlarda dikkat edilmesi gereken herkesin icin uygun bir mesafade trafik yogunlugundan uzakta yol guzargahında herkesin rahatca kaybolbandan gidebilecegi bir yer belirlemektir. Bu yuzden bi gezi org. ederken gidilecek yer ve gidilece kguzargah detaylı bi selikde belirtilmei bulusma yeri saati ilk yazılmalı ve tekrar degistirilmemli bu degiskli karısıklılıga neden olur. Yola cıkmanda yola gidecekler birbirne telefon nolarını vermeli herhangi bir sorunda birbirimize ulasabilmeliyiz.
bunu dısında aklıma gelen birseyler olursa yine yazarım

yaa benim tek takıldıgım nokta gezi düzenlenmeye baslıyo birisi buraya gidelim diyo arkasından hayır aynı tarihte buraya gidelim diye baska baslık cıkıyo arkadaslar bu sekilde hem kişileri hem gelecek kişileri bölüyosunuz bunu bilin ve ona göre topic acın :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabir, aynı şeyi bende düşündüm ama bir yandanda her gezinin alternatifi olması güzel bir şey, hangisini beğenirsen ona gidersin. ikisine de gitmek istersen o zaman kötü işte :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine kardeşim çok haklı dediği gibi :rendeer: hiç bir zaman böyle organizasyonlar yapılamadı vede yapılamaz grublaşmalar olduğu sürece
kabir kardeşim demişki;
yaa benim tek takıldıgım nokta gezi düzenlenmeye baslıyo birisi buraya gidelim diyo arkasından hayır aynı tarihte buraya gidelim diye baska baslık cıkıyo arkadaslar bu sekilde hem kişileri hem gelecek kişileri bölüyosunuz bunu bilin ve ona göre topic acın
bunuda kimse göz önüne almıyor :rendeer:
oazaman bütün üyeler nereye gitmek istiyosa orası için birer topik açsınlar oazaman herkes isteği yere tek başına gider :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi burası benim mekanımmıs hepinizi cok sevdim :) :rendeer: gözlerim parladı :queen: valla bir sekilde gruplasmalara engel olup toparlanmamız lazım :pr:

Ya arkadaşlar;
Skullhunter'ın dediği gibi gezi için ayrıntılar gerçekten önemli.Gezinin güzelliğine güzellik katacak şeyler ayrıntılarda.Bir toplanalım kim var kimler yok görelim.Buluşup çayımızı yudumladığımız yerde gelen kişi sayısına bakarız.Toplandığımız yerdede böyle topluca gidilecek komplike bir gezi hakkındada fikirleri masaya yatırırız.Önümüzü görürüz...

Not:Bu hafta sonu yağışlı bilgileri geliyor.Netten bakıyorum bişey yok dio.Bu konuda sağlam bilgisi olan yazsın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar