30 Ağustos'ta İstanbulpark'ta Solarcar yarışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 Ağustos 2005 tarihde saat 10.30'da İstanbulpark pistinde (F1 pisti) Solarcar (Ğüneş enerjili arabalar) yarışacak. Arabaların hepsi Türkiye'de üretildi. Bunlardan bir tanesini de Sabancı Üniv-GYTÜ yaptı. Bu arabayı yapan ekip içinde kardeşim Barış MENDERES 'te var :)

Katılım ücretsiz olup hepinizi bekliyorum. Benim iş yoğunluğu nedeni ile o gün çalışıyor olma ihtimalim var. Ama çalışmıyor olursam kesinlikle oradayım.

Türkiye'de gerçekleşecek ola böyle bir ilk'e hepinizin destek vereceğini umuyorum. İşi olmayanlar poposunu yatağından erken kaldırıp gelsin yarışa lütfen. Hem pisti de görme imkanı bulmuş olursunuz.

kardeşini kutluyorum, bende gelmek istiyorum
gebze yüksek teknoloji enstitüsü de iyi çalışıyor, hidrojenli otomobil, güneş enerjili araç :)
güzel gelişmeler...

kardesini kutluyorum boyle bi çalısmanın içerisinde bulundugu için :cat:

barıs menderes'e verir misin bunları :rendeer: :rendeer: :rendeer: :wiinkk:

freeozkan, kardeşim adına teşekkür ederim. Ben malesef 30'unda çalışıyorum ve gidemeyeceğim yarışa :( laneth...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee kimler gidiyo o zaman???

Bilmiiim ki.. Ben gidemiyorum tek bildigim o.. Yarış ücretsiz.. İşi olmayan gitsin bence.. Güneş enerjili araba yarışı her gün göreülebilecek birşey degil. Hem F1 pistine de görmüş olursunuz.

gelmek isteyenler isim belirtebilirmi.ben gitmek istiyorum buluşup gidelim.

hade geliyom yazın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelmek isterdim ama ders calismam lazim. Bu hafta aof sinavi var... 2 tanecik ders kaldi ondan sonra rahatim :cherry: :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar