Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kısa br süre motor yok
Kan Grubu: AB Rh+
26-10-2007, 23:04 PM
hadi arkadaşlar siz izmirden bizlerde istanbuldan katılımın mümkün olduğu kadar yüksek olmsını temenni ediyoruz.herbirimiz kortajda yerimizi almalıyız.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
26-10-2007, 23:50 PM
executioner_35,teşekkürler.Motorun olmasada bekliyoruz tabi ki,amaç ve duygular önemli...
Gerek duyulursa yardım önerini değerlendirip sana ricada bulunurum.
Aramıza hoşgeldin...
ya hocam bende katılmak istiyorum bu eyleminize ama motorum şu an yok onun için motorsuz gelicem sözkonusu şehitlerimizse yürüyerek bile gelirim MANİSA/AKHİSAR dan izmire orda vereceğiniz görev olursa seve seve üstlenirim
ve unutmadan tan olarak nerde ve saat kaç gibi toplanıcaz ve organizasyon başkanının ismini öğrenebilirmiyim kusura bakmayın sitenize daha yeni yeni yazılarımı yazabiliyorum o yüzden acemiliğimi mazur görün :)
Konu _VEGA_45 tarafından (27-10-2007 Saat 00:07 AM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: satıldı :)
Kan Grubu: A Rh+
27-10-2007, 00:11 AM
Bölücü şerefsizlere kapak olsun Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun. ..ülkemizi bölmek istyenler aksine daha çok bağlandığımızı kenetlendiğimizi gördükçe bilmem nasıl hissediyolardır kendini ?
vega 45 1.sayfayı tıkla
Konu taner_k tarafından (27-10-2007 Saat 00:14 AM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Çevrimdışı (offline)
27-10-2007, 00:16 AM
_VEGA_45,buluşma yeri ilk mesajda da yazıyor ama tekrar yazayım.Cumhuriyet Meydanında (Alsancak) saat: 14:00 da başlayacak eylem,ancak 13:30 gibi toplanmaya başlayacağız,son ayarlamaları yapmak ve gerek medyadan gerekse emniyetten gelen arkadaşlarla son durum değerlendirmesi yapmak adına ben daha erken gideceğim.
İsmim Tuncer,bekliyoruz senide...
Motorunuz olsun ya da olmasın farketmez.Amaç ve duygular önemli..
eyvallah sağolasınız orda olucam allahın izniyle görsünler ve anlasınlar türkiye isteyince neleri başarabiliyor hepimize şimdiden kolay gelsin iyi geceler
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: satıldı :)
Kan Grubu: A Rh+
27-10-2007, 00:43 AM
hayırlı akşamlar millet...bal yiyin bol bol ..çok bağırcazzzz çokkkkkkkkkkkk
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GS 500....Keeway SuperLight 150
27-10-2007, 03:40 AM
pazar akşamüstü iptal edemeyeceğim bir işim çıktı ama sonuna kadar kalamayacak olsam da hastalık sağlık olmazsa bu güzel amaca küçük de olsa ilgisiz kalmamak gerekliliği adına orada olacağım inşallah...
capon capon dediniz ahada geçtik capona. bakın mazallah motor tık desin hepinizi çine kadar kovalarım haaa
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Bisan Pasific 150
Kan Grubu: B Rh+
Çevrimdışı (offline)
27-10-2007, 12:29 PM
Bu gece saatler 1 saat geri alınacak,lütfen bunu unutmayın ve katılım saatinin karışmaması için saatlerinizi ayarlamaya özen gösterin !
----
Ankara (AA)- Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Gece saat 04.00'de saatler 1 saat geri alınacak. Yaz saati uygulamasına 25 Mart 2007 Pazar günü geçilirken, saatler 03.00'de bir saat ileri alınmıştı.
Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Mart tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştı. Buna göre yaz saati, bir başka deyişle 'ileri saat' uygulaması, 25 Mart Pazar günü saat 03.00'de saatlerin bir saat ileri alınmasıyla başlarken, 28 Ekim Pazar günü saat 04.00'de saatlerin 1 saat geri alınmasıyla sona erecek.
----------
bu yürüyüşe katılmayı çok isterdim fakat bana km olarak çok uzak ama si,zlere canı gönülden katılıyorum.ben de askerliğimi hakkaride yaptım birçok çatışmaya girdim ama şimdi çağırsalar yine giderim .TÜRKÜN TÜRTEN BAŞKA DOSTU YOKMUŞ.şu zaman birleşme zamanı.başarılar