[Manisa MT] 5 Ekim Iftar Yemeği....

EVET DOSTLAR,,UZUN BİR ARADAN SONRA MANİSA İL VE İLÇELERİNİN buluşmasını bu iftar yemeği ile sağlamaya karar verdik..umarım katılım iyi olur...yeni katılan arkadaşlarımızla tanışma şansımız olucak..buda bizim için sevindirici bir durum,,neyse iftar yemeğimiz VES CAFEDE OLUCAK..(ZORPET)

İFTAR YEMEĞİMİZİNİN İÇERİĞİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR;;;

*GÜNÜN ÇORBASI

*ZENGİN İFTAR TABAĞI(herkese ayrı SERVİS)HURMA,ZEYTİN,BAL,SUCUK,DOMATES,SALATALIK

*ZENGİN AÇIK BÜFE ( SALATA BAR VE ZEYTİNYAĞLILAR.)

*ARA SICAK ( AŞAĞIDAKİLERDEN BİRİNİ SEÇİCEZ)
-Krep çeşitleri
-muska böreği(pastırmalı)

*ANA YEMEK ( AŞĞIDAKİLERDEN BİRİNİ SEÇİCEZ)
- tas kebap
-hünkar beğendi
-kuzu haşlama
-ızgara çeşitleri

*TATLILAR ( AŞAĞIDAKİLERDEN BİRİNİ SEÇİCEZ)
-güllaç
-ekmek kadayıfı (kaymaklı)
-tahinli kemalpaşa

*İÇECEK
1 adet meşrubat

SICAK İÇECEKLER

çay-kahve (limitsiz)

fiyat 15 YTL ,,grup indirimi %10 yapıyorlar,,fiyat geliyor 13.5 ytl arkadaşlar...

YER=VES CAFE
SAAT=İFTAR SAAATİNDEN ÖNCE TABİKİ
TARİH=5 EKİM CUMA

Moderatör (forrap)
Süpersiniz :cat:
Hadi bakalım Manisa MT :)...
Ben çalışıyor olacağım,ama bir fırsatını bulur-işi kalıbına uydurabilirsem- gelirim:cat:
Fiyatlar çok iyi,tebrikler Mecit :cat:

oooooo süper menü. özellikle çay kahve limitsiz demişsiniz bayıldım. bu adamlar beni tanımıyor galiba. O saydığın yemekleri yiyeceğim bir de üstüne normal miktarda çayımı içeceğim ve 13.5YTL vereceğim. Çok güzel fiyat almışsın kardeşim. Nasipse ordayım.

Bu arada VES kafeye de benim resmimi asarlar mı acaba? bu adamı içeri almayın bir daha diye!!!!!!!!:mrgreen:

Son düzenleme:
BEN ONLARA HABER verdim murat abi,,seni iyi tanıyorlar..ona göre muamele yapcaklarmışş..biz ona yemekleri ikram edelim,,sadece içtiği çayın parasını alalım yeter diyorlar...

Ohooo... Menü çok iyimiş canım. Peki bu buluşmanın yapılacağı yer tam olarak nerede? İş durumunu ayarlayabilirsem aranızda olurum.

abilerim hayırlısıyla bu hafta ordayım he menüde harikaolmuş dogrusu mecit abi teşekürler kib :rendeer:

valla çok cazip bi menü...bi terslik olmazsa orada olurum :cat:

şimdilik ben ok diyorummm, aksilik olmadığı süreceee oradayımm arkadaşlarrrr....görüşmek üzeree...:cat:

iş durumu müsait olursa kesin geleceğiz
olmassa bizim içinde yiyin için :)

cuma olmasına ayrı bi sevindimmm
gece saat sıkıntımız olmazz
süpersin be organizatör sen

Organizasyonun yapılacağı yer tam olarak nerede? Yardımcı olabilir misiniz?:):):)

Organizasyonun yapılacağı yer tam olarak nerede? Yardımcı olabilir misiniz?:):):)

İzmir Manisa yolu üzerinde bir yerde. Tam mevki veremiyorum. Manisalı dostlar yardımcı olurlar. Grup halinde gidebiliriz araçlarda yada motosikletlerde yeri olan olursa seni de alabilir.

Son düzenleme:
abi bu buluşmayada gelmessen olmaz walla merak ediom seni yaa:bounce:

yaw en fazla manisann girişinde beklerim ben sizi telefon numaram 0543 845 28 84 eren yardıma ihtiyaacı olan olursa arasın

bu LODOS böyledir eren kardeşim. arada dönem dönem kaybolur özletir kendini. Sevdiğimizi de biliyor ya bir iki yazar topiclere gider. Ama işleri hafifledi mi de yakandan düşmez habire zehirler nereye gidecez diye.

Kısaca Lodos u tarif edelim bilmeyenlere.....

MÜDÜR,,(nam-ı değer LODOS),,BURDAN SANA SESLENİYORUM....İNŞALLAH BU YEMEĞE GELMEMEZLİK YAPARSINIZ...BENDE GEREĞİNİ YAPARIM...

buyuk ıhtımalle gelırım murat abılerle beraber grup halınde cıkarız goruzmek uzere...

TAMAM dostlar arzu edenleri,,işlerini ayarlıyanları bekleriz..

ah be mecit tam gününe ayarlamışsın oldumu şimdi izmirli arkadaşlar bir yere davetliymiş toplu gidecekmişiz yemek olayı varmış yemekten sonrada NARGİLE olacak dediler dayanamadım bakalım hangisine gideceğim SENCE ?????

İzmir Manisa yolu üzerinde bir yerde. Tam mevki veremiyorum. Manisalı dostlar yardımcı olurlar. Grup halinde gidebiliriz araçlarda yada motosikletlerde yeri olan olursa seni de alabilir.

Abi öyle bişey olursa çok sevinirim ya, bana ö.m. dan haber verirseniz tam süper olur. İzmir MT hep birlikte toplanıp giderse çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar