kimsesiz çocuklara bayram hediyeleri....

uzun bir yaz tatilinden sonra tüm arkadaşlara dostlara yeniden merhaba :cherry::cherry:

dönüşümde gene güzel ve işe yarar bir organizasyonla olsun istedim. Ramazanın şu mübarek günlerinde derimki zekat ve fitrelerimizin bir kısmıyla daha öncede ziyaret ederek sevgilerini kazandığımız kardeşlerimize bayramlıklar getirerek mutlu edelim. Zaman yeterli olmadığı için ziyaret değil sadece aldığımız hediyelikleri yuvaya teslim şeklinde bir destek olacak kardeşlerimize. Daha önce bu ziyaretlerde yuvayı gören arkadaşlarım bilirler tüm yardımlarımız mutlaka çocukları buluyor. Çok başarılı ve sevgi dolu bir ekip çalışıyor yuvada.
Bahsettiğim çocuk esirgeme kurumu Üsküdar daki HASAN TAN ÇOCUK ESİRGEME... Bu yuvada 7-12 yaş arası kız ve erkek kardeşlerimiz kalıyor. Hepside okula gidiyor. Bayramda ailesi olan her çocuk gibi onlarında yeni yeni giyinmeleri için lütfen bana yardımcı olun. az da olsa mutlaka bişeyler getirmeyi planlıyorum. bana bu konuda destek vermek isteyen varsa 0536 604 28 39 nolu telefondan bana ulaşabilirler yada bu topikten haberleşerek elimizden geleni yapabiliriz diye düşünüyorum.
Çocuklara ayakkabı, spor ayakkabı, iç çamaşır ve giyim alabiliriz.

Evet bundan sonrası sizin elinizde. ONLARDA BİZİM ÇOCUKLARIMIZ.:cat:

En son 6 Ekim 2007 tarihinde tüm yardımları biraraya getirip teslim edelim derim. Hatta vakti müsaid olan arkadaşlar teslimat sırasında da beni yanlız bırakmazlarsa çok mutlu olurum.

Ayrıca 10 Ekim 2007 Çarşamba akşamı 5 kişi olarak YUVADA VERİLECEK iftara davetliyiz. İftara gelecekler listesi:

1. delipoyraz
2. DARKDIAMOND
3. Egehan1974 (Kankam olur kendileri) :)
4. nursu
5. silah1

Son düzenleme:
aslında çok güzel bi organizasyon olur. belli bi hesap numarası felan varsa nakit olarakta yardımcı olalım.

aslında çok güzel bi organizasyon olur. belli bi hesap numarası felan varsa nakit olarakta yardımcı olalım.

Yuva ne yazıkki nakit bağış kabul edemiyor.. Sadece alınan eşyaları ve hediyeleri makbuz karşılığı teslim edebiliyoruz. Destek vermek istersen benimle lütfen irtibata geç.. Şimdiden teşekkür.

Deli Poyraz Kızkardeşimiz:)
Biz varız, denizcieylem ve denizcimuzaffer olarak o tarihte yurt ve şehir dışında olacağız. ancak yarım elmelarımız çocuklarımızla beraber olacaktır:cat:
Teşekkürler ve sevgiler:)

Deli Poyraz Kızkardeşimiz:)
Biz varız, denizcieylem ve denizcimuzaffer olarak o tarihte yurt ve şehir dışında olacağız. ancak yarım elmelarımız çocuklarımızla beraber olacaktır:cat:
Teşekkürler ve sevgiler:)

sevgili eylem ve muzaffer sizleri yeniden görmek güzel. haber almak yani:) görüşmek dileğiyle.. vesilemizde çocuklarımız olsun..

çok güzel düşünülmüş... o tarihte bende olmaya çalışıcam...

sizinlede tanışmak güzel olacak..

bence 6 ekimde toplanan bi kaç parçada olsa hediyeleri yuvaya bırakıp, o akşam iftarı beraber açalım.. bakarsın katılan başka dostlarda olur.. kısmet

Son düzenleme:
Dostum bende katilmak istiyorum acikcasi kendi adagim vardi ve nereye bagis yapabilirim diye dusunuyordum ekim ayi icin. Yanliz 6 ekimde orda olabilirmiyim cunku kendim yapmak istiyorum bunu. Ama calisacam. Merterden toptan kiyafet temin edebilirmiyiz? Cocuk esirgeme kurumunun ozellikle rica ettigi bir giyim varmi? Yada yas grubu.

Not eger size katilamaz isem kendim gidip vermek isterim yerin adres bilgilerini ve telini verebilirmisin lutfen.........
Tessekurler

Hele şükür neredesin sevgili "delipoyraz" bizde huzurevinemi gitsek çocuklara mı yardım etsek diyorduk sen yetiştin. biz varız gene geliriz büyük ihtimal 6 ekimde teslime. kıyafet bakalım belli kriterler var mı? yaş ve boyları değişken aldıklarımızı oradakiler paylaştıracak herhalde. ben bir araştırayım eşyaları toplayalım hep beraber gideriz :)

Hele şükür neredesin sevgili "delipoyraz" bizde huzurevinemi gitsek çocuklara mı yardım etsek diyorduk sen yetiştin. biz varız gene geliriz büyük ihtimal 6 ekimde teslime. kıyafet bakalım belli kriterler var mı? yaş ve boyları değişken aldıklarımızı oradakiler paylaştıracak herhalde. ben bir araştırayım eşyaları toplayalım hep beraber gideriz :)

eyvallah canlarım döndük işte.. çok şükür...

bugün yuvaya gidip net konuşacağım özellikle bir ihtiyaç varmı diye, ama yaş grubu belli 7-12 yaş kız ve erkek çocuklar.. bunlara uygun bayramlıklar hedefimiz.. 6 ekimde öğleden sonra hem yuvaya gider teslimat yaparız hemde iftar yaparız uygun bi yerde sohbet etme şansımızda olur, ben bi araştıracağım üsküdarda nerde iftar yapabiliriz diye akşama yazarım hepsini..

Dostum bende katilmak istiyorum acikcasi kendi adagim vardi ve nereye bagis yapabilirim diye dusunuyordum ekim ayi icin. Yanliz 6 ekimde orda olabilirmiyim cunku kendim yapmak istiyorum bunu. Ama calisacam. Merterden toptan kiyafet temin edebilirmiyiz? Cocuk esirgeme kurumunun ozellikle rica ettigi bir giyim varmi? Yada yas grubu.

Not eger size katilamaz isem kendim gidip vermek isterim yerin adres bilgilerini ve telini verebilirmisin lutfen.........
Tessekurler

yuva üsküdarda doğancılar yokuşunda, orada kime sorsan sana yardımcı olurlar. Mehmet güzellik salonu var onun sokağında zaten.
Toptan kıyafet alma konusuda zor gibi.. bu organizasyondaki hedef ; hepimiz karınca kararınca bişeyler alıp yuvaya teslim etmek. herkes alacağını kendi alacak.. ama İSTANBUL DIŞINDAN destek vermek isteyen olursa aldığı bayramlığı bana kargo ile gönderebilir ... Arkadaşlarla yerine ulaştırmaktan mutluluk duyarım :) yada gelemeyipte destek vermek isteyenler benimle haberleşerek o günün öncesinde bana verebilirler.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
keşke otarihte burda olabilseydim mutlaka aranızda olurdum.malesef ekimin 2 si sabah ankaraya ordanda izmire geçeceğim.ama genede kimsesiz çocuklar için yapabileceğim birşey olursa.elimden geleni yaparım bu etkinlikte emeği geçenlere şimdiden teşekkürler.

keşke otarihte burda olabilseydim mutlaka aranızda olurdum.malesef ekimin 2 si sabah ankaraya ordanda izmire geçeceğim.ama genede kimsesiz çocuklar için yapabileceğim birşey olursa.elimden geleni yaparım bu etkinlikte emeği geçenlere şimdiden teşekkürler.

:rendeer::wiinkk::cherry:

cok anlamı bi çalısma düsünmüsünüs tebrikler inş. ilgi cok olur

Ben tabiki varım Delipoyraz Abim:mrgreen:.Kambersiz düğünmü olur.O gün çok önemli bişeyim olmazsa (ameliyat olmazsam vs. gibi:cherry:).Bende gelirim.Neler almamız gerektiğini Senden öğrenip harakete geçelim derim.Ve Bence tam zamanında yapılan bi organizasyon:cat:

Ben tabiki varım Delipoyraz Abim:mrgreen:.Kambersiz düğünmü olur.O gün çok önemli bişeyim olmazsa (ameliyat olmazsam vs. gibi:cherry:).Bende gelirim.Neler almamız gerektiğini Senden öğrenip harakete geçelim derim.Ve Bence tam zamanında yapılan bi organizasyon:cat:

sensiz olmaz zaten :)

Efet bugün yuvaya gittim; derlerki giyim konusunda acilde bi ihtiyaç söz konusu değil.. gönlünüzden ne koparsa. ayakkabı için 27 - 40 numaralar arası kız-erkek ve kıyafetler serbest. AMAAAA asıl ihtiyaç acil olarak 3 adet VCD PLAYER ve 3 adet 55 EKRAN TV :cherry::cherry: ben 1 adet VCD işini halledeceğim. Kıyafet dışında başka bi destekte olmak isteyen arkadaşlara duyrulur....

Ayrıca 10 Ekim 2007 Çarşamba günü Yuvaya iftara davetliyiz. 6-7 kişilik kontenjan var. listeyi oluşturalım kesin olarak gelebilecek arkadaşları bekliyorum.

10 Ekim akşamı motosiklet.net i Üsküdar Hasan Tan Çocuk yuvasındaki iftar yemeğinde teslim edecek ARKADAŞLARIN LİSTESİ

1. DELİPOYRAZ
2. DARKDIAMOND
3.
4.
.
.
.

Funda VCD bulmak zor ama DVD player'e baksak nasıl olur(Mpeg4 okuyanını alırsak Divx'de oynatır hem)?Yanında filmlerde buluruz ne güzel.

Funda VCD bulmak zor ama DVD player'e baksak nasıl olur(Mpeg4 okuyanını alırsak Divx'de oynatır hem)?Yanında filmlerde buluruz ne güzel.

Bilmem? bizden VCD istendi sanırım yuvadaki dersler CD de. Çocuklar sadece film için değil ders içinde kullanıyor. Büyük alışveriş marketlerinde bulabilirsin mesela Carre..... (tam isim yazmim dedim reklama girer)
:cherry: Ben oradan aldım da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar