21 AGUSTOS PAZAR F1 ESLiGiNDE TANISMA VE GEZi PLANI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 Agustos da İstanbul Park Pisti'nde yapılacak olan Formula 1 Türkiye Grand Prix'sini hep birlikte izleyeceğiz.

Buluşma Yeri: Maltepe Süreyyapa'da Hacıoğlunun karşısındaki otopark
Buluşma Saati: 12:00
Yarışın izleneceği yer: Kartal Leylim-2 (Özgürlük parkı halı saha yanı)

Bugün Kartalda Leylim-2 adında nargile kafe, dev ekran, pastane tadında çok hoş bir yerle konuştuk.Herşey mevcut bir mekan. İçeri kısımda masaları bize ayarlıyıp karşımızda dev ekranda F1 olacak şekilde yardımcı olucaklar. Motorlarımız için süper bir park alanı var girişte.

21 Agustos Pazar günü Maltepe, Süreyyapaşa da Hacıoğlunun ilerisinde, otoparkın sonuna doğru 12:00 da buluşup Kartala doğru tatlı tatlı yol alıcaz. Gideceğimiz yerin adresi :
Leylim-2,Kartal özgürlük parkı ve halı saha yanında.

28-30 agustos veya 27-28 agustos da yapmayı planladığımız gezi yerini ve ayrıntıları konuşacağız. Ayrıca tanışamadıklarımızla tanışıp, tanıdıklarımızla daha da kaynaşıcaz. Ayrıca fonda dev ekranda F1 heycanı olucak bizlerle olucak. Leylim-2 de herşey vardı. Yiyecek, içecek, dondurma, okey, nargile ... yok yok yani. Ve oldukca nezih bir ortam.

Hadi bakalım. tanışalım kaynaşalım
Sonrada keyifli keyifli gezeriz

Bu arada kimse gelmezse sen ben ve mehmet gider izleriz formulayı...

Baksana hiç ilgi yok topic'e

olur abi gideriz tabi ama ilgi olacakt1r ya... geziyi de konusucaz gelinmesi laz1m ben sarköyden bi arkadasla konustum eger gelecekseniz 5 gün önceden haber vermeniz gerekiyor hafta sonlar1 full doluyo buras1 dedi...

evett evett süper olacak inş. haydi mileett gelen yokmu başkaa :flower: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aydınynr genemi arabalıyla geçeceğin kardeşim :pr: bir seferde köprüyü dene :cherry: korkma hiç birşey olmaz :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
rüzgardan korkma :pr: rüzgar senden korksun :cat: aydınynr kardeşim rüzgarın geldiği yöne motoru ve kendini biraz yatır ama ayaklarınla burclu mu brucliş mi yapacan onu yap :santa: yanlız köprü ayaklarına dikkat et rüzgarı bayağı kesiyo savrulmayasın :queen: dikatli ol kardeşim :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar mehmetle birlikte bugün kartaldaki yere gittik çok güzel ve rahat bir ortam. klimalı ve çok rahat sandalyelerde dev ekran karşımızda bize ayarlanmış bir yer olucak katılım çok olursa. Motorlar için süper bir park alanıda var onunde. bize orayıda ayarlıcaklar. zaten motorcular falan takılırmış oraya, yerdeki izleri gösterdi bize :)

Hadi arkadaşlar Pazar gunu ögle saatlerinde sahilde buluşup LEYLIM-2 isimli Kartal özgürlük parkı ve halı saha yanında 28-30 agustos veya 27-28 agustos da yapmayı planladığımız gezi yerini ve ayrıntıları konuşacağız. Ayrıca tanışamadıklarımızla tanışıp, tanıdıklarımızla dahada kaynaşıcaz. Ayrıca fonuda dev ekranda F1 heycanı olucak. Leylim-2 de herşey vardı. yiyecek, içecek, dondurma, okey... yok yok yani. ve oldukca nezih bir ortam :cat:

Listeyi oluşturuyorum bakalım. herkes eklesin kendini listeye :

freeozkan
aydinynr
ExPrEss
baron985

hadi bakalım. tanışalım kaynaşalım :thumleft:
sonrada keyifli keyifli gezeriz :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben denizde olacam :thumleft: ben denizde olacam :thumleft: kendimi cafe veya kahve köşelerinin masasında değil olamamda :pr: ben tabiatı ormanı ve denizi ve motorla gezmeyi çok seviyom :flower: size hayırlı seyirler zaten elektrik kezilecek osaatte orda :queen:

baron985, Abi çok güzel saat 14:00 da formula mesela biz 12:00 da orada olalım ayrıca 11:00'da da caddebostan ya da fenerbahçe falan öyle bi yerde buluşalım ama sen hava raporunu falan da yaz herkes ilk buluşma yerine gelsin ayrıca ana yere hep birlikte gidelim :)

e_erdun, Abi yapma yaaa sen de gel pazartesi sen kesin gidersin yine denize hem ne kadar kalabalık oluyo oralar pazarları

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu cuma gene kilyosta olacam :flower: arzu eden olursa buyursun gelsin :thumleft: misafirm olur :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaaa şaka şaka işallah dediğim olmaz zevkle izlersiniz :rendeer:

e_erdun, Abi walla sen süper bi adamsın, tam keyif adamısın valla nazik davetin için de teşekkürler abi ama ben bu hafta full çalışçam... :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydinynr, hafta sonları sahil çok canlı oluyor. gittiğimiz yerde çok güzel biryer. eminim gelen yolu düştükçe bir çay içmeye, iki okey oynamaya uğrıyacaktır. Okey diyince hemen kahve ortamı aklınıza gelmesin. bayanlarda bolca var. Hemde klimalı dev ekranın olduğu yeri bize ayıracak. zaten millet dışarsını tercih ediceği için rahat olucaz. keşke makinam yanımda olsaydıda iki foto çekseydim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ama benim 6.hissim yokmu 7. hissime hemen belli ediyo sonradan olacakları :pr: :pr: :queen:

baron985, Foto olayı çok iyi olurdu... Mehmet de anlattı cidden mekan çok güzelmiş ama şu hava durumu saat tarih falan olaylarını yaz lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar