MT Manisa-İzmir Buluşması,,01/08/2007 ÇARŞAMBA

EVET DOSTLAR,,

Yok bu hafta olsun,yok haftaya olsun ,yok diğer hafta olsun derken toplantılarımızı aksattık MANİSA MT olarak..

Gerçi İZMİRLİ dostlarımızın organizasyonlarında az çok görüştük ama geleneksel toplantımızıda yapalım demi.....

MT MAN-İZ (MANisa-İZmir) buluşma yerimiz ve saatimiz;;

Mekanımız yeni açılan ve manisa ve çevresinde çok ses getiren ANIT CAFE ( Ulu Önder Atatürk'ümüz adına açılan bir mekan)
buluşma saatimiz 20.00 da geleneksel BİX CAFE..
BİX CAFEDEN grup eşliğinde ANIT CAFE ye geçeceğiz..

yer=ANIT CAFE
buluşma yeri= BİX CAFE(ANEMON OTEL)
Saat=20.00

Moderatör (forrap)
Eh artık vakti gelmişti :) Buluşalım bi kucaklaşalım :)
Eee tabi Göksu nun kardeşinin sünnet düğününü de unutmamak lazım,hafta sonu da oradayız bir aksilik çıkmazsa :rendeer: O açılacak başka topicte konuşulacak zaten..

ya bıraz daha detaylı tarıf edebılırmısın ..pek cıkartamadım belkıde hıc gıtmedıgım ıcındır

GELDİ geçiyordu bile forrap..iyi oldu ya..birazz kulağını çekeriz milletin..

anıt olayını ii düşünmüşsünn mecitt
hem yeni hemde hoş bir mekan
bu sıcaklarda üfürr üfürrr esiyordurdaa
minderler yayılırızzz artıkkk:)

bende manisalı arkadaşlarımızı özledim 2 si sabahı yola çıkıcam umarım gelebilirim

Benim motosiklet piston-krank dağıttı, yolda giderken birden kilitleniverdi motor. 110'la gidiyordm, kendimi zor attım sağ şeride.

Bu aralar 3 gün zorunlu tatilim olacak dostlar, eğer o döneme denk gelirse, motosiklet de tamirden çıkarsa o zamana kadar, Mutlaka yanınızda olurum.
Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...

HEDOOOOOOOOOO yola çıkmadan buraya uğraki sana son yol durumlarını söyleyim..
ALİİİİİİİİİİİİİİİ motoru yemişim,,isterse yansın sana bişey olmasın..ayarla ,,haftaya sarkıt motorun işini atla gel manisaya baba..yada gelip alayım seni bornovadan...

Mecit;

Bornova olsa iyi abi ben Marmaris'ten kurtulamadım ki daha... İzmir'de olsam motosiklet falan da beklemem gelirim otobüsle falan, ama bu sezon işlerin tadı olmadığı gibi zaman da geçmek bilmiyor yahu... Ekim ayında kesin dönüş var, sonra bir daha yazları izmir'den ayrılanın pistonu-krankı dağılsın :) 3 günlük tatile denk gelirse (bu tatili belediye belirleyecek) kesinlikle oradayım.

Güzel bi toplantı olucağa benziyor..Uzun zaman oldu Manisa' da toplaşmayalı bende yayından önce gelirim..

evet AKHİSAR'lı dostlarımızın bi kulağını çekelim bakalım uyandıralım uyuşukları :mrgreen:
geliyoruz...+1,+2,+3 de olabilir :) sürpriz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Daha ben yabancısıyım.... Çömezim buralarda... Kaybolurum falan......:p

Moderatör (forrap)
gittardando,çok geçmiş olsun:rendeer:Allah korumuş...

Alp_Tunay kaybolmazsın,jantından tutarız götürürüz seni :p

şükür yaaaa budur işte. bir aksilik çıkmadıktan sonra ordayım kardeşlerimi çok özledim.

herkesler gelicek anlamam,,bahane kabul etmem,,keserim lastiğinizi,çizerim deponuzu motorunuzu..

hayırlısı o güne kadar bi aksilik çıkmazsa durumlar müsait olursa ordayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar