Aktif (Online)
Motosikleti: fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
Kan Grubu: B Rh+
24-06-2007, 22:28 PM
gelmeyi çok istedim,oğlanı havuza götürdüm gelemedim.
fotoğraftaki motor sayısı çok.yorumları okuyalım .
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Er-5
Kan Grubu: O Rh+
24-06-2007, 23:11 PM
Katılan motor sayısı 25 in üzerindeydi....Duyuruyu buraya resimleri koymak için yaptım....Aslında herkesin haberi vardı...Belki extradan gelmek isteyen olur diye duyuralım dedik...
Anatolyada buluştuk.....Ordan eğmir gölüne bişeyler içmeye gittik....Ordan da bilkentte kafenin birinde armutların üzerinde yorgunluk attık.....
Güzel bir gündü...Herkese Teşekkür ederim.....
Eymir gölünden bir kaç resim daha....
Konu alp_tunay tarafından (24-06-2007 Saat 23:22 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Aktif (Online)
Motosikleti: fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
Kan Grubu: B Rh+
24-06-2007, 23:44 PM
fotoğrafları çeken arkadaş hareket halinde süper iş çıkartmış.herkesin keyfi yerinde.muhabbet çok güzelmiş belli.ilerleyen vakitlerde kendimi geliştirmek adına oldukça motive eden ve iyi ki motor almışım dedirten görünüler bunlar.
ancak:
peşinen affınıza ve açık yürekliliğinize sığınaraktan bir ufak eleştiri de getirmeden edemiyeceğim:bazı fotoğraflar güvenli kıyafet böyle olur dedirtiyorken bazıları da eksik ve yanlış giyinmeye örnek fotoğraf gibi olmuş.
Çevrimdışı (offline)
24-06-2007, 23:52 PM
Alıntı:
bart1969´isimli üyeden Alıntı
fotoğrafları çeken arkadaş hareket halinde süper iş çıkartmış.herkesin keyfi yerinde.muhabbet çok güzelmiş belli.ilerleyen vakitlerde kendimi geliştirmek adına oldukça motive eden ve iyi ki motor almışım dedirten görünüler bunlar.
ancak:
peşinen affınıza ve açık yürekliliğinize sığınaraktan bir ufak eleştiri de getirmeden edemiyeceğim:bazı fotoğraflar güvenli kıyafet böyle olur dedirtiyorken bazıları da eksik ve yanlış giyinmeye örnek fotoğraf gibi olmuş.
Fotoğrafların hepsi bana ait....Adamlar yavaşlamadılar hiç....Tek tek adam yakaladım....
Eleştirme boşver.....Güzel gündü...Herkes için iyi bir moral olmuştur eminim....
Alıntı:
Betonarme´isimli üyeden Alıntı
adam inat etti benim nicki ögrenmedi 3 buluşmadır
Tamam yaaa ne kızıyon.....Sendede bi nick var kardeşim mübarek inşaat yapıcaz.....
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Fazer
24-06-2007, 23:55 PM
Sevgili Alp_Tunay :D
Resimler için teşekkür ederiz. Pronun telefonu ile haberim oldu katıldım iyi de etmişim katılmışım. Daha sonra fazer'a bakmaya gittim yine bişeyler dürtmeye başladı benii
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Walla süpermiş.... Anatolidan ayrılmayıp size katılmak varmış ama malesef benim motorun rodajı bitmediği için yolda size ayak bağı olurdum. Düşünsenize 50-60km ile peşinizden gelen tek scooter ben olacaktım. Neyse sanırım birdahaki geziye herşey yoluna girer, koruma malzemelerimide tamamlar sıranın en arkasından peşinize takılır gelirim...
Çevrimdışı (offline)
25-06-2007, 00:08 AM
Alıntı:
hopeless1´isimli üyeden Alıntı
Walla süpermiş.... Anatolidan ayrılmayıp size katılmak varmış ama malesef benim motorun rodajı bitmediği için yolda size ayak bağı olurdum. Düşünsenize 50-60km ile peşinizden gelen tek scooter ben olacaktım. Neyse sanırım birdahaki geziye herşey yoluna girer, koruma malzemelerimide tamamlar sıranın en arkasından peşinize takılır gelirim...