Alıntı:
buraki77´isimli üyeden Alıntı
Metehan senin Bolu abant iptal mi oldu şimdi?
|
Abi hiç siteyi takip etmiyon valla...ben topik açmıştım...Temmuz başına erteledim...saygılarımla...ihmal etme bizi hocam...sev okşa...
http://www.motosiklet.net/forum/konu...te-handro.html
Biloo hocam mümkünse benim yazılara yorum falan yazma...olumlu veya olumsuz...nötr olalım hacı forum içinde...
gelmeye çalışıcam ama çok erken ya...Ben mümkünse öğleden sonra teşrif ederim...valla yanlış anlamayın...Bi pazarım var ondada 9 da kalkamam...ok...zaten kaynaşma olayı öğledn sonra başlar...ben tam siz kaynaşırken gelirim...
Alıntı:
Metehan abant sonraya kaldı sanırım o zaman bizi de ekleyin listeye mümkünse biloo arkasında olsun  Denizci muzaffer bize haber vemeden dylan larla gezi yapmış bende Twister gezisi yapıcam ona inat
Buraki +1 olarak düzelteyim malum aileyiz.
|
vayyy hayın domdomm vayyy...demek daylın aldı ve haber vermedi...alçak köfte muzaffer abi...muzaffer abi inşallaha siyah almışındırrrrrr...yoksa topa koyarım seni...fitilide ateşlerim...

birde ön cam oldumuu...of beeeee....binmede garajda koynuna gir...
Alıntı:
alper_tim´isimli üyeden Alıntı
Paintball da bende varım. İlk ben liste başıyım.
Katılımcı listesi:
1- Alper_tim 
2- skullhunter
3- starsailor
4-vınvın
5-kırmızı
6-komtan
7-denizcimuzaffer +1
8-bilooo +1
9-buraki77 +1
10-kaiser +1
11-hastalikli_insan
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
21-
|
bende farklı bir renk isterim alper aga...pempe olmasında yanlışlıkla...
Alıntı:
Olabilir tabi de metehan abanta gitmedik diye bizi paintlemezse bir de karşı takımda kim var hanımlar mı? (Akşama oklavayı da biz yeriz artık  )
|
abi valla 60 lira verirsem 4.5 yıl boyunca ağlarım ben...koyar bana...
Alıntı:
Tencere´isimli üyeden Alıntı
Oradayım efenim yazınız listeye 
|
Tencere abimide yazın ülennnnnn...Teflon nerelerde müdürüm...eğitimden sonra kayıpsınız...