Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '05 Yamaha XT660R
Kan Grubu: AB Rh+
17-06-2005, 00:07 AM
Abi kitap Türkçe zaten, Türkiye'de satılmazsa ne işe yarar
Donald_Duck, umarım (bazı insanların belki hayatını bile kurtarıcak) kitabın, popüler kültürün içi boş kitaplarından çok daha fazla satar. hayırlı olsun
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Piaggio X9 250 Evo
17-06-2005, 14:53 PM
Herkes için çok yararlı olacağına inanıyorum. Parça parça okuduğum yazılar aslında bir hayat felsefesi. Sadece motor kullananlar için değil hayatın her aşamasında yapmayı planladığın olaylara uyarlayabileceğin bir bakış açısı getiriyor. Teşekkürler
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Eli kulaginda!
17-06-2005, 15:45 PM
İdeefixe ile iletişime geçer umarım yayınevi. boylece internetten siparis veririz.
İkinci cildi icin calismaya basliyorsunuz sanırım donad duck hocam!
Bize bu kadarı yetmez.
Bu alada kullandıgınız dilin ironisi, neşesi, benzetmeleriniz falan harika. Umarım kitap haline getirirken bu esprili dili sansurlememissinizdir. Cunku motosiklet teorisi yazilarini okunur kilan, okuyucuyu ayartan, ayartinca da kolayca bazi seylerin akilda kalmasını saglayan sey sizin o ironik esprili ve bol benzetmeli diliniz.
Şu motor dunyası icin hayırlı bir iş yaptiniz, ne mutlu size.
sevgiler selamlar
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW F650 ST
Kan Grubu: O Rh-
19-06-2005, 19:02 PM
Donald Duck amca tebrik ediyorum seni. Süper güzel bir iş yaptIn. Elinin aLtInda internet bulunmayan gencler (veya yasLILAr ?) da senin tecrubelerinden faydalanma imkanı bulabilecekler artIk. UmarIm devamI geLir..
DONALD BEY BU HİZMETİNİZ TÜRK MOTOSİKLET TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GEÇECEKTİR. DALGA GEÇMİYORUM GERÇEKTEN ÖYLE... HERKESE TAVSİYE EDİCEM. VE OKUMALARINI SAĞLAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPICAM. KENDİM DE ZATEN BURDAKİ YAZILARININ HEPSİNİ OKUMAMA RAĞMEN HEMEN ALICAM... KLENDİNE İYİ BAK...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Beat 100cc
21-06-2005, 16:38 PM
Öncelikle Donald Duck'a bu güzel çalışmalarından dolayı bir motorsiklet tutkunu olarak teşekkür ederim. Kendisinin bu güzel eserini ist-anadolu yakasında nereden bulabilebileceğimi bilen var mı? :