anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Haber ve Duyurular > Duyurular

12 HAZİRAN MAŞUKİYE GEZİSİ...

Bu konuya 72 cevap yazıldı 4381 kere görüntülendi
Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1)
Skullhunter
Admin

Skullhunter - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
12 HAZİRAN MAŞUKİYE GEZİSİ... - 06-06-2005, 14:06 PM

Arkadaşlar 12 haziran günü için daha önceden açmış olduğumuz başlık malesef site meydana gele nsorun nedeniyle kayboldu bunu için tekrar özür dilerim.
Gezi ile ilgili program belli oldu.
Gideceğimiz yer ve buluşma zamanı aşağıda belirtildi. Umarım herkesin hoşuna gidecek bir gezi olur.

Gezi yapılacak yer: MAŞUKİYE - Alabalık Vadisi
Tarih: 12 Haziran 2005 Pazar
Buluşma yerleri

Avrupa yakası : Beşiktaş, Barbaros bulvarından Sarıyer yönünde, Etiler çıkışı sonrası sağda BP benzin istasyonunda. Saat: 9:30

Anadolu yakası : Tem otoyol gişeleri girişi Saat: 10:00

Yol güzargahı otoyoldan İzmit’i geçince Sapanca gişelerinden sapacak ve soldan Maşukiye'ye devam edilecek. yemek yiyeceğimiz yeri orada belirleyeceğiz Alabalık tesislerinden birine gidebiliriz.
Yer hakkında bilgisi olan arkadaşların fikirlerine açığız

Maşukiye hakkında aşağıya ufak bir açıklama ekliyorum.

Alıntı:
MAŞUKİYE: Doğanın sessizliğine yolculuk

Bu hafta sizi doğa ile baş başa kalmak, orman içinde dolaşmak toprağa basmak, temiz hava solumak, su ve kuş sesini dinleyip haftanın yorgunluğunu atmak için bulunmaz bir yere, Maşukiye'ye götürüyoruz.

Yöre halkının "Buraya gelen aşık olur" dediği ve ismini maşuktan (aşık) alan Maşukiye, Kocaeli'ne bağlı küçük bir belde. Keşfedecek o kadar çok şey var ki bu şirin yerde... Belde temiz havası, 20'den fazla farklı yeşil rengin sayılabildiği, bitki örtüsü, yürüme alanları, şelale, çağlayan ve pınarları, su sesine karışan kuş sesleri ile adeta bir cennet bahçesi görünümünde.

Eski
  (#2)
andackaracan

andackaracan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-06-2005, 14:21 PM

En dipteki yayla restaurant en güzelidir. Tamamen ağaçların içinde kalır .
Şiddetle tavsiye edilir.
Eski
  (#3)
wishmaster

wishmaster - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR 125
06-06-2005, 18:28 PM

geliyorum diyen göremedim henüz, ilk ben diim bari

--
Kivanc Oskay
A Rh(+)
YBR125
34 AZ 5842

\"istikbal göklerdedir\"
Eski
  (#4)
lubimaya54

lubimaya54 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: caracal-200 (karakaçan)
06-06-2005, 18:32 PM

masukiye yerine size mahmudıyeyı tawsiye ediyorum.hem tesis war.hemde piknik ıcın yerler.sadece 5km masukıyeye uzak.sakarya sınırlarında.sizi sapancada karsılarım.sakaryada yasıyorum
Eski
  (#5)
lubimaya54

lubimaya54 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: caracal-200 (karakaçan)
06-06-2005, 18:33 PM

masukiye yerine size mahmudıyeyı tawsiye ediyorum.hem tesis war.hemde piknik ıcın yerler.sadece 5km masukıyeye uzak.sakarya sınırlarında.sizi sapancada karsılarım.sakaryada yasıyorum
Eski
  (#6)
Kawasaki

Kawasaki - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-06-2005, 20:43 PM

yemek yiyene kadar size eşlik edebilirim.
ordan karasuya geçerim

Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
Eski
  (#7)
danger0

danger0 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
07-06-2005, 11:27 AM

Bende Varımmmm.

Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Eski
  (#8)
camur

camur - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: suzuki gs500
07-06-2005, 12:09 PM

valla erhan beni kesin say güzel gezi olacak ben ve bir arkadaşım var o gün geldiğim elemanla geliriz hııı fren maretını ayarlamazsan nasıl gelecem len..

MoToR VaZgEçİLMeZ TuTkU Bu...
Eski
  (#9)
cenkmenderes

cenkmenderes - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW F650 ST
Kan Grubu: O Rh-
07-06-2005, 12:18 PM

su motorum bu hafta gelmis olsaydı bende dusunebilirdim ( dusunebilirdim diyorum cunku acemilik var serde.. atlatabilirmiydim onu bu kadar kısa surede grup surusu yapacak kadar onu bilmiyorum )

Sıla: 95 Rh+ Ben: 0 Rh-
Eski
  (#10)
FASTBOY3

FASTBOY3 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Jinlun jl-150 classic
08-06-2005, 10:01 AM

Arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama beni kim alıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eski
  (#11)
muRRat

muRRat - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR1000RR
08-06-2005, 20:13 PM

Ben gelmek istiyorum. Sabah erken gelemeyebilirim ama yolda yetişmeye çalışacağım. yol güzergahı ve nerelerde durulup bekleneceği gibi ayrıntılar yazarsanız ona göre bulayım sizi. Tabi yetişme ihtimalim de var

DBTYSG
Eski
  (#12)
Skullhunter
Admin

Skullhunter - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
09-06-2005, 08:10 AM

Tamam yolu güzergahını anlatan kısa bir yazı buldum aşağıya ekliyorum.

Eğer Avrupa yakasından gidiyorsanız, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçtikten sonnra, Ankara yoluna, TEM otobanına gireceksiniz. İstikametiniz, bundan sonra çok kolay. Otobanın sürat sınırlaması yok ama, yine de keyifli bir yolculuk yapmak için siz, orta şeritten yaklaşık 1.5 saatlik yolculuk yapabilirsiniz. Bu sırada etrafınızda özellikle bu mevsim yavaş yavaş sararan yeşillikler, İstanbul'un çirkin betonları bitince karşınıza çıkacak. Bunları seyretmeye doyamayacaksınız. Özellikle izmit'i geçtikten sonra sapanca Gölü kenarındaki yeşil doku sizi biranda kendinizi tatilin kucağında hissettirecek.

Otobanda Adapazarı'na gelirken, Sapanca Gölü çıkışı tabelasını görünce hemen yavaşlayın. Gideceğiniz yere çok az süre kalmış demektir. Sağ şeride geçin ve Sapanca çıkışında, otoban için ücreti ödeyin.. Gişelerden çıkınca yol ikiye ayrılıyor. Siz hemen sola dönüş işaretini verin ve yola devam edin. Maşukiye'ye kadar yaklaşık dört kilometre yolunuz var. Bu arada dört ufak köy geçeceksiniz. Hemen hepsi birbirinden güzel köy evleri beton denizinden sonra- İstanbul'daki çirkinliklerden bahsediyorum- gözlerinizi dinlendirecek.Ardından Maşukiye'ye hoş geldiniz tabelası sizi karşılıyor.
Yolda sola dönüş sinyali verin ve Maşukiye'nin içine girin. Burada Kartepe tabelasını takip edin.Aracınızla giderken, karşınıza birden bire yolun sağ tarafında alabalık vadisine geliyor. Aracınızı güvenle lokantalara giden yolun kenarına park edin.

Ne Yenir?
Maşukiye'de yemek yemek gerçekten çok keyifli.Alabalık Vadisi'nde ise zevkli yemek yiyeceğiniz garanti. Öncelikle buraya adını veren alabalıkların tadına mutlaka bakmalısınız. Bu alabalıkların bir de özelliği var. Bu bölgede satılan alabalıkların büyük bölümü, hemen vadi içinde bulunan Mersu alabalık üretme havuzlarından alınıyor. Bu havuzlar da balıklar toprak kokmasın diye, özel olarak yapılan beton havuzlarda yetiştiriliyor. Burada bulunan içkisiz Yayla Alabalık tesisleri, gerek yiyecekleri, gerekse sunumuyla gidenleri pişman etmeyecek kalitede bir lokanta. Buranın en büyük özelliği, hemen yanıbaşından Kartepe'den gelen suların birleştiği, nehirin akması. Yemek yediğiniz yer ise masallardaki gibi. Yaz ya da kış hiç farketmiyor. Nehir üzerine uzanan tahtadan setler üzerine, yine yöreden elde edilen ağaç ürünlerinden masalara oturuyorsunuz.
Öyle hemen her yerde gördüğünüz plastik sandalyeler yok. Masaya oturduğunuz zaman size ilk olarak yörede taze olarak toplanan ürünlerden oluşan mevsim salatası getiriliyor. Bunu seyretmek bile göz zevkinizi okşuyor. Ardından toprak testi içinde Kartepe'nin suyu geliyor. Suyu kana kana içebilirsiniz. Gerçekten tadı doyumsuz.
Burada kiremitte alabalık, kiremitte peynir ve kiremitte mantar ile kiremitte köftenin tadına mutlaka bakmanızı öneriyoruz. Bu yemekler hemen her damak tadına uygun kalitede...
Fiyatlarına gelince... Bu tesislerde yiyeceğiniz yemeklerin tadı yanında fiyatları da İstanbul'daki lokantalarla kıyaslanamayacak düzeyde. İstanbul'da kebapçıda iki kişi için ödeyeceğiniz fiyata burada dört kişi her şeyiyle yemek yiyip kalkmanız mümkün.
Eski
  (#13)
invent

invent - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR 600RR 05
09-06-2005, 09:21 AM

anam anam diyim ben sizeee, bende geliyom,

Eski
  (#14)
invent

invent - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR 600RR 05
09-06-2005, 09:24 AM

Alıntı:
murrat´isimli üyeden Alıntı
Sabah erken gelemeyebilirim ama yolda yetişmeye çalışacağım.
murrat sen erken kalkardın yaa, hayırdır

Eski
  (#15)
Peril

Peril - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
09-06-2005, 09:27 AM

arkadaşlar size bol eğlenceler..aslında bu yolda rodajımı yapmak isterdim ama haftasonu İZMİR'de olacağım.

Umarım bundan sonraki organizasyonlarda görüşürüz..

iyi eğlenceler
Eski
  (#16)
Sword

Sword - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2006 fazer
Kan Grubu: O Rh-
09-06-2005, 14:01 PM

Bende geliyorum. Cidden geliyorum bu sefer. Avrupa yakasında buluşacak kimse var mı? yoksa direk gişelere mi gideyim?

Eren PALA
2004 er-5
Eski
  (#17)
tek serhat

tek serhat - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: su an yok
09-06-2005, 14:46 PM

menhabalar arkadaslar bende gelmeyı cok ısterdım ama bıldığınız gıbı askerım su an sız masukıyeye gıdıyosanız eğer gıdın orda balık yıyın selalenın orda guzel alabalık olur sıze ıyı eğlenceler

motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
Eski
  (#18)
chopy

chopy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-06-2005, 09:04 AM

geliyoruz bizde skull .bi aksilik çıkmazsa maşukiye yol ayrımında size katılıcaz....
Eski
  (#19)
Skullhunter
Admin

Skullhunter - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-06-2005, 09:12 AM

Pazar günü için hava tahmini
Adapazarı Açık. Yüksek: 29° C Rüzgar KKB 6 mil / 10 KM/S
İstanbul Açık. Yüksek: 22° C Rüzgar Kuzey 11 mil / 18 KM/S

Gelecek arkadaşlar telefonumu not edin bi sorun olursa ararsınız
0543 6756321
Eski
  (#20)
muRRat

muRRat - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR1000RR
10-06-2005, 10:38 AM

Ben erken kalkarım da erken kalkıp kahvaltıya gidecem. 8 gibi kahvaltıda olursam 10a ancak yetişirim. Haber veririm sana merak etme eğlenceli olacak gibi

DBTYSG
Kapalı konu
Etiketler: , ,

Konu Seçenekleri